Първоначално изпратено от karl1957
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 19.03.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеТака е наборке, като Кирето съм, честен, почтен, добър и прям човек. Вярвам, че и ти си такава. Сигурен съм, че си огън жена. Може ли да те питам нещо на лични, извинявай?Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
БРАВО ЛОРДЕ ПИЧ СИ ДА НЕ И ИЗЛЕЗЕ НА НАБОРКАТА КЪСМЕТА ДА ТЕ СМАЕ С НЯКОИ НОМЕРА НА ГЕРБ
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеНаборе нещо се мъчиш да ми скромничиш и да бягаш по тъча ,като прехвръляш топката у мойто поле.Признай си без бой ,че и ти си като Кирето
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеНаборе нещо се мъчиш да ми скромничиш и да бягаш по тъча ,като прехвръляш топката у мойто поле.Признай си без бой ,че и ти си като Кирето
ОХ ИСУСЕ ЗАПОЧВА ДА МИ ПРИЛОШАВА. МАСКИТЕ ПАДАТ, САМО АЗ ЛИ СЪМ АНОНИМЕН В ТОЯ ФОРУМ.?/?г-жа Фирдевс.2015г.
Коментар
-
АГЕНТ БУДАЛА, КАНДИТ, ДОСАДНИК И ВСЯКАКВИ НИКОВЕ НА МУТРЕНСКИ ТРОЛ ДЕМАСКИРАХ ВИ ЗА 300 ЛЕВА ЗА ДА СЕ ВИДИ, ЧЕ СТЕ БЕЗОГЛЕДНИ И ТЪПИ ТРОЛОВЕ
Report Private Message
Private Message: От: колко
dosadnik_3 dosadnik_3 не е онлайн
dosadnik_3's Avatar
30.10.2013, 23:05
Начално От: колко
Цитат:
Първоначално изпратено от karl1957
Цитат:
Първоначално изпратено от dosadnik_3
Здрасти, кажи сериозно колко ти плащат, на мен по 300 на месец, ама ми се струват малко нещо, ако при вас дават повече и евентуално си търсите хора ?
ЕИ АМА ТИ НАИСТИНА ЛИ СИ ЗА ПАРИ- НЕ АЗ БЕЗПЛАТНО МРАЗЯ МУТРОКОМУНИСТИТЕ - ХААААААА- ПРОСТО НЕ ОБИЖДАИ И НЯМА ДА ТИ ОТГОВАРЯМ..ВЕЧЕ ЗНАМ , ЧЕ СИ НА РАБОТА- КЪМ ГЕРБ ИЛИ БСП СИ..
Лорда ви каза такива квартири има само разузнаването и контраразузнаването, но това доносници като вас не могат да го знаят ТЪПИ СТЕ КАТО ГОСПОДАРИТЕ СИ МУТРИТЕ
Коментар
-
Факушкa
КИРЕТО ВЕЧЕ СВИРУКА БЕЗ ПАРИ.
УСЛАДИЛО МУ СЕ Е.коки
Свирукане, обслужване. четкаджииство, наколенкаджииство...това го умеят най -добре другарите от ДС Няма да се учудя и ако набора е такъвПървоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеНабора ти! КОКИ винаги ли имаш нужда от повече секс? Не е честно, аз не съм такъв!Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Агент Будала аз те смятам за жалък и нещастен да се унижаваш да следиш и клеветиш за пари и то 300 лева..Да не те държат господарите ти с някакви зависимости, за агент Пидал това е ясно..Изнудват ли те за да паднеш толкова ниско или просто нямаш ценности НЕ ЖАЛЪК ТРОЛ СИ
https://www.google.bg/search?q=%D0%9...67%3B400%3B225
Коментар
Коментар