If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Макс , като не може с пари се пробват с клевети и обиди..Въпроса е, че започнахме да им казваме истината още когато бяха на власт, няма да спрем и сега Те като обиждат и аз мога..но са прости мутренски тролояве на ЦВ И БУДА..ЩЕ СИ ОТИДАТ И ТЕ В ИСТОРИЯТА..БОЛИ МЕ ФАРА ЗА ТЯХ
КОКИ ти да не мислиш, че ние не сме си направили за тебе изводите..ти се промени за 1 година 3 пъти или е за пари или е зависимост.. ЗА 300 ЛЕВА ЛИ МИЛА КОКИ
Така е наборке, като Кирето съм, честен, почтен, добър и прям човек. Вярвам, че и ти си такава. Сигурен съм, че си огън жена. Може ли да те питам нещо на лични, извинявай?
Наборе не е нужно да ми защитаваш Кирето и да се самоизтъкваш.Сама мога да си направя извода ....
Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Макс , като не може с пари се пробват с клевети и обиди..Въпроса е, че започнахме да им казваме истината още когато бяха на власт, няма да спрем и сега Те като обиждат и аз мога..но са прости мутренски тролояве на ЦВ И БУДА..ЩЕ СИ ОТИДАТ И ТЕ В ИСТОРИЯТА..БОЛИ МЕ ФАРА ЗА ТЯХ
Наборе нещо се мъчиш да ми скромничиш и да бягаш по тъча ,като прехвръляш топката у мойто поле.Признай си без бой ,че и ти си като Кирето
Така е наборке, като Кирето съм, честен, почтен, добър и прям човек. Вярвам, че и ти си такава. Сигурен съм, че си огън жена. Може ли да те питам нещо на лични, извинявай?
АГЕНТ БУДАЛА, КАНДИТ, ДОСАДНИК И ВСЯКАКВИ НИКОВЕ НА МУТРЕНСКИ ТРОЛ ДЕМАСКИРАХ ВИ ЗА 300 ЛЕВА ЗА ДА СЕ ВИДИ, ЧЕ СТЕ БЕЗОГЛЕДНИ И ТЪПИ ТРОЛОВЕ
Report Private Message
Private Message: От: колко
dosadnik_3 dosadnik_3 не е онлайн
dosadnik_3's Avatar
30.10.2013, 23:05
Начално От: колко
Цитат:
Първоначално изпратено от karl1957
Цитат:
Първоначално изпратено от dosadnik_3
Здрасти, кажи сериозно колко ти плащат, на мен по 300 на месец, ама ми се струват малко нещо, ако при вас дават повече и евентуално си търсите хора ?
ЕИ АМА ТИ НАИСТИНА ЛИ СИ ЗА ПАРИ- НЕ АЗ БЕЗПЛАТНО МРАЗЯ МУТРОКОМУНИСТИТЕ - ХААААААА- ПРОСТО НЕ ОБИЖДАИ И НЯМА ДА ТИ ОТГОВАРЯМ..ВЕЧЕ ЗНАМ , ЧЕ СИ НА РАБОТА- КЪМ ГЕРБ ИЛИ БСП СИ..
Лорда ви каза такива квартири има само разузнаването и контраразузнаването, но това доносници като вас не могат да го знаят ТЪПИ СТЕ КАТО ГОСПОДАРИТЕ СИ МУТРИТЕ
Престани бе! ЛЮБОВНИЦА ЛИ СИ МУ?!!! Съешете се и млъкни!
Твоят ник е най-невзрачния за съжаление! Исках да се водя по твоята свирка, а се оказа, че ти правиш само свирки!
Кирето е джелтънмен и личност, затова го нападат само педерасти, разбираемо е!!!
Агент Будала аз те смятам за жалък и нещастен да се унижаваш да следиш и клеветиш за пари и то 300 лева..Да не те държат господарите ти с някакви зависимости, за агент Пидал това е ясно..Изнудват ли те за да паднеш толкова ниско или просто нямаш ценности НЕ ЖАЛЪК ТРОЛ СИ
Коментар