Първоначално изпратено от Монти
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 19.03.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеМонти, остава сега да кажеш че орешарски е по-добър от Дянков.
Така ,че дянков не може да му стъпи на малкия пръст..
Онзи е счетоводител...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеКогато властта е престъпна и те води към катастрофа, съпротивата е дълг! Перифразирам един известен човек.
Това пък го е казал друг велик човек...
И също..
Пътят към Ада е постлан с добри намерения....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Когато в спор ти признаваш ,че твоета правда ,може да бъде наложена със силови методи ,показва че с нищо не се различаваш от Бареков...Custodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеУбеден съм, че знам точно как да ти наложа своето мнение. Но не ми се пръскат пари за глупости
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеМоже да презираш ,когото си искаш ,но не можеш да ми налагаш твоето мнение..
Аз пък го уважавам.... и то от 1997 г....Custodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеПиши орешарски с малка буква като бареков.
Презирам и двамата твърде много, че да залагам. По-долно от състезанията с кучета.
Аз пък го уважавам.... и то от 1997 г....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеМонти, противоречивите емоции не говорят добре за психическата стабилност
Предполагам че Капута и Баста са една отлична алтернатива за всеки, който не може да открие себе си в наличните партии. Все пак сигурен съм че има много хора, които намират в Цветарката идеала за лично усъвършенстване. Кариерния му път и твърдото отстояване на лична позиция са пример достоен за подражение от всеки, който се надява да се издига с близане на зад..ци
как ГЕРБ , РБ ,Атака ,ДПС и БСП назначават..
Аз съм върл противник на Янето и Бареков... но това не ме прави по малко свързан с действителността.. да не виждат в Бареков перспектива за 20 депутата....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеПонеже свършиха желаещите , за падане на Орешарски ...излезнаха и наглеци ,който не искат да си ги плащат...
Та ако искаш .... за това ,че бареков ще вкара Евродепутат...
Презирам и двамата твърде много, че да залагам. По-долно от състезанията с кучета.Custodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеЗа опорните токчета от Дневниците на червените обувки четете тук > http://solidbul.eu/?p=2053
я кажи пък какви са опорните точки на ГЕРБ и РБ...
кой цяла седмица ни занимават кой и къде спал и с коя...... Сидеров ....Атака
За това как Орешарски загубил пари а то виновен Боце ..
Намаляването на рейтинга....
Раноблудните...
Протеста.....
Субсидиите...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеИ да ме светнеш и да не ме светнеш....
Като няма алтернатива в лицето на РБ и ГЕРБ и магарето на Василев ..става...
Как се избра лицето Плевналиев... посочи го Боце за да му пази мястото до 2016 г и той сега е стожер на морала и рупор на гражданското общество .... с куП фенове като Чубака и равновесие ... коИто пък са наши морални съдници...
Да се смееш ли или да плачеш....
Предполагам че Капута и Баста са една отлична алтернатива за всеки, който не може да открие себе си в наличните партии. Все пак сигурен съм че има много хора, които намират в Цветарката идеала за лично усъвършенстване. Кариерния му път и твърдото отстояване на лична позиция са пример достоен за подражение от всеки, който се надява да се издига с близане на зад..ци
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеКой ви е излъгал, че бареков ще влезе?
Та ако искаш .... за това ,че бареков ще вкара Евродепутат...
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеДа те светна .Дудука е проект на мамин Прасчо.Така ,че в следващият парламент ще си има още повече кукли на конци .
Като няма алтернатива в лицето на РБ и ГЕРБ и магарето на Василев ..става...
Как се избра лицето Плевналиев... посочи го Боце за да му пази мястото до 2016 г и той сега е стожер на морала и рупор на гражданското общество .... с куП фенове като Чубака и равновесие ... коИто пък са наши морални съдници...
Да се смееш ли или да плачеш....
Коментар
Коментар