If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Когато властта е престъпна и те води към катастрофа, съпротивата е дълг! Перифразирам един известен човек.
Когато си присвоиш правата на съдия ,ти не се различаваш от обикновените престъпници...
Това пък го е казал друг велик човек...
И също..
Пътят към Ада е постлан с добри намерения....
Монти, противоречивите емоции не говорят добре за психическата стабилност
Предполагам че Капута и Баста са една отлична алтернатива за всеки, който не може да открие себе си в наличните партии. Все пак сигурен съм че има много хора, които намират в Цветарката идеала за лично усъвършенстване. Кариерния му път и твърдото отстояване на лична позиция са пример достоен за подражение от всеки, който се надява да се издига с близане на зад..ци
Ами при другите....как е..
как ГЕРБ , РБ ,Атака ,ДПС и БСП назначават..
Аз съм върл противник на Янето и Бареков... но това не ме прави по малко свързан с действителността.. да не виждат в Бареков перспектива за 20 депутата....
Понеже свършиха желаещите , за падане на Орешарски ...излезнаха и наглеци ,който не искат да си ги плащат...
Та ако искаш .... за това ,че бареков ще вкара Евродепутат...
Пиши орешарски с малка буква като бареков.
Презирам и двамата твърде много, че да залагам. По-долно от състезанията с кучета.
Коки,
я кажи пък какви са опорните точки на ГЕРБ и РБ...
кой цяла седмица ни занимават кой и къде спал и с коя...... Сидеров ....Атака
За това как Орешарски загубил пари а то виновен Боце ..
Намаляването на рейтинга....
Раноблудните...
Протеста.....
Субсидиите...
И да ме светнеш и да не ме светнеш....
Като няма алтернатива в лицето на РБ и ГЕРБ и магарето на Василев ..става...
Как се избра лицето Плевналиев... посочи го Боце за да му пази мястото до 2016 г и той сега е стожер на морала и рупор на гражданското общество .... с куП фенове като Чубака и равновесие ... коИто пък са наши морални съдници...
Да се смееш ли или да плачеш....
Монти, противоречивите емоции не говорят добре за психическата стабилност
Предполагам че Капута и Баста са една отлична алтернатива за всеки, който не може да открие себе си в наличните партии. Все пак сигурен съм че има много хора, които намират в Цветарката идеала за лично усъвършенстване. Кариерния му път и твърдото отстояване на лична позиция са пример достоен за подражение от всеки, който се надява да се издига с близане на зад..ци
Понеже свършиха желаещите , за падане на Орешарски ...излезнаха и наглеци ,който не искат да си ги плащат...
Та ако искаш .... за това ,че бареков ще вкара Евродепутат...
Да те светна .Дудука е проект на мамин Прасчо.Така ,че в следващият парламент ще си има още повече кукли на конци .
И да ме светнеш и да не ме светнеш....
Като няма алтернатива в лицето на РБ и ГЕРБ и магарето на Василев ..става...
Как се избра лицето Плевналиев... посочи го Боце за да му пази мястото до 2016 г и той сега е стожер на морала и рупор на гражданското общество .... с куП фенове като Чубака и равновесие ... коИто пък са наши морални съдници...
Да се смееш ли или да плачеш....
Коментар