IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.03.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    Орешарски е бил № 1 в икономическия екип на Костов...
    Така ,че дянков не може да му стъпи на малкия пръст..
    Онзи е счетоводител...
    Единият в Харвард, другият в УНСС
    Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
      Монти, остава сега да кажеш че орешарски е по-добър от Дянков.
      Орешарски е бил № 1 в икономическия екип на Костов...
      Така ,че дянков не може да му стъпи на малкия пръст..
      Онзи е счетоводител...

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
        Когато властта е престъпна и те води към катастрофа, съпротивата е дълг! Перифразирам един известен човек.
        Когато си присвоиш правата на съдия ,ти не се различаваш от обикновените престъпници...
        Това пък го е казал друг велик човек...
        И също..
        Пътят към Ада е постлан с добри намерения....

Коментар

• Монти, остава сега да кажеш че орешарски е по-добър от Дянков.

Коментар

Когато в спор ти признаваш ,че твоета правда ,може да бъде наложена със силови методи ,показва че с нищо не се различаваш от Бареков...
            Ма те тези методи не са силови. Основават се на пазарни взаимоотношения
            Custodite sortem vestram

Коментар

Убеден съм, че знам точно как да ти наложа своето мнение. Но не ми се пръскат пари за глупости
              Когато в спор ти признаваш ,че твоета правда ,може да бъде наложена със силови методи ,показва че с нищо не се различаваш от Бареков...

Коментар

Може да презираш ,когото си искаш ,но не можеш да ми налагаш твоето мнение..
                Аз пък го уважавам.... и то от 1997 г....
                Убеден съм, че знам точно как да ти наложа своето мнение. Но не ми се пръскат пари за глупости
                Custodite sortem vestram

Коментар

Пиши орешарски с малка буква като бареков.

Презирам и двамата твърде много, че да залагам. По-долно от състезанията с кучета.
                  Може да презираш ,когото си искаш ,но не можеш да ми налагаш твоето мнение..
                  Аз пък го уважавам.... и то от 1997 г....

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                    Монти, противоречивите емоции не говорят добре за психическата стабилност

Предполагам че Капута и Баста са една отлична алтернатива за всеки, който не може да открие себе си в наличните партии. Все пак сигурен съм че има много хора, които намират в Цветарката идеала за лично усъвършенстване. Кариерния му път и твърдото отстояване на лична позиция са пример достоен за подражение от всеки, който се надява да се издига с близане на зад..ци
                    Ами при другите....как е..
                    как ГЕРБ , РБ ,Атака ,ДПС и БСП назначават..
                    Аз съм върл противник на Янето и Бареков... но това не ме прави по малко свързан с действителността.. да не виждат в Бареков перспектива за 20 депутата....

Коментар

Понеже свършиха желаещите , за падане на Орешарски ...излезнаха и наглеци ,който не искат да си ги плащат...
                      Та ако искаш .... за това ,че бареков ще вкара Евродепутат...
                      Пиши орешарски с малка буква като бареков.

Презирам и двамата твърде много, че да залагам. По-долно от състезанията с кучета.
                      Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                        За опорните токчета от Дневниците на червените обувки четете тук > http://solidbul.eu/?p=2053
                        Коки,
                        я кажи пък какви са опорните точки на ГЕРБ и РБ...
                        кой цяла седмица ни занимават кой и къде спал и с коя...... Сидеров ....Атака
                        За това как Орешарски загубил пари а то виновен Боце ..
                        Намаляването на рейтинга....
                        Раноблудните...
                        Протеста.....
                        Субсидиите...

Коментар

И да ме светнеш и да не ме светнеш....
                          Като няма алтернатива в лицето на РБ и ГЕРБ и магарето на Василев ..става...
                          Как се избра лицето Плевналиев... посочи го Боце за да му пази мястото до 2016 г и той сега е стожер на морала и рупор на гражданското общество .... с куП фенове като Чубака и равновесие ... коИто пък са наши морални съдници...
                          Да се смееш ли или да плачеш....
                          Монти, противоречивите емоции не говорят добре за психическата стабилност

Предполагам че Капута и Баста са една отлична алтернатива за всеки, който не може да открие себе си в наличните партии. Все пак сигурен съм че има много хора, които намират в Цветарката идеала за лично усъвършенстване. Кариерния му път и твърдото отстояване на лична позиция са пример достоен за подражение от всеки, който се надява да се издига с близане на зад..ци

Коментар

Кой ви е излъгал, че бареков ще влезе?
                            Понеже свършиха желаещите , за падане на Орешарски ...излезнаха и наглеци ,който не искат да си ги плащат...
                            Та ако искаш .... за това ,че бареков ще вкара Евродепутат...

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                              Да те светна .Дудука е проект на мамин Прасчо.Така ,че в следващият парламент ще си има още повече кукли на конци .
                              И да ме светнеш и да не ме светнеш....
                              Като няма алтернатива в лицето на РБ и ГЕРБ и магарето на Василев ..става...
                              Как се избра лицето Плевналиев... посочи го Боце за да му пази мястото до 2016 г и той сега е стожер на морала и рупор на гражданското общество .... с куП фенове като Чубака и равновесие ... коИто пък са наши морални съдници...
                              Да се смееш ли или да плачеш....

Коментар

• Кой ви е излъгал, че бареков ще влезе?
                                Custodite sortem vestram

Коментар

Working...
                                X