IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.03.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
    А стига си ни заливал с простотиите на криминалния престъпник Бойко. Сякаш е последна инстанция на Истината, и Пътя, и Живота.
    Тъпия пожарникар!
    Очевиден стремеж да се затвори устата на опозицията. Тоталитарен синдром...

Щом даваш квалификации на опозицията, ще ти отговоря:

ГЕЯ-БЕЯ-ЗЛОДЕЯ-ОЛИГАРСКИ-ПЕЕВСКИ

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение

Това е заявил председателят на ГЕРБ Бойко Борисов

А стига си ни заливал с простотиите на криминалния престъпник Бойко. Сякаш е последна инстанция на Истината, и Пътя, и Живота.
      Тъпия пожарникар!
      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
        Гигов видно е от линка ,че съм пуснала новина 1 :1 от e-vestnik,но по същата няма грам мое мнение.Така ,че ако искаш да коментираш по същество, за трети път ти казвам прочети решението .Ако ли не, много ти здраве.

Хахахаааа!
        Ти си имала мнение и си го публикувала, обаче не си била съгласна с него!!!!

Главата ти е по-лека от балон, напълнен с водород!

ТИ си пуснала мнението, защото СИ БИЛА СЪГЛАСНА с него. Не ми излизай с византийски номера. Съгласна си била че Бойко Борисов е престъпник.

И ТИ и САМО ТИ си подчертала с червено изречението
        Каквото и да приказва сегашният премиер, неговата „ювелирна акция” през 2003 година е доказан от международен съд произвол.
        Аз не мога да го направя, защото темата е затворена. Впрочем и ти не можеш да го промениш по същата причина.

И беше време да се направиш че малко отсъстваш, за да не се излагаш повече. Всички виждат че си една въртиопашка, която днес твърди едно, а утре друго.

Хаха! Кой бе Коки ти подчерта с червено ??
        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• ПОМАК дадоха на прокуратурата проф. Николай Овчаров заради това ,че казва истината ! http://www.blitz.bg/news/article/239476
          Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
            Kъде е обидата че не разбрах.А и ти не критикуваш шравителството ти го пъдиш.А и никой повече не иска сините на власт щото освен кражби друго няма да има
            Добре е известно, че по кражби и фалиране на България БСП и ДПС са шампиони

Борисов: Валутният борд няма да издържи, ако се управлява така

Това е заявил председателят на ГЕРБ Бойко Борисов на среща днес с посланиците на страните от Европейския съюз и НАТО

http://www.vesti.bg/bulgaria/politik...a-taka-6000905

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
              Всеки, който критикува правителството, е атакуван от теб ad hominem с обиди.
              Kъде е обидата че не разбрах.А и ти не критикуваш шравителството ти го пъдиш.А и никой повече не иска сините на власт щото освен кражби друго няма да има

Коментар

• коки
                Изказването ти в стил бля бля бля е резултат единствено на предубеденост..Пак казвам вземи прочети цялото решение на ЕСПЧ и тогава давай мнение.И понеже си ми ясен ,че няма да го сториш ,нямам никакво намерение да продължавам с теб да си чешя езика.
                Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                Извинявай Коки, ама това по-долното кой го е публикувал в този форум на 07,11,2012г в 15,20ч?

И Коки, ако не можеш да се сетиш поради пропуски в паметта, можеш да кликнеш ето на този линк. http://www.investor.bg/forum/showthr...13593&page=140

Впрочем би ли казала кога си била искрена? Тогава или сега? И дали тази твоя "искреност" случайно не е подкрепена с нещо шумолящо?
                Гигов видно е от линка ,че съм пуснала новина 1 :1 от e-vestnik,но по същата няма грам мое мнение.Така ,че ако искаш да коментираш по същество, за трети път ти казвам прочети решението .Ако ли не, много ти здраве.
                Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                  Собственика на БСП са олигарсите. На останалите партии също.
                  Смяташ,че нито една партия не е на хамалите от централна гара,така ли!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                    Какво те интересува собственика - би трябвало да те интересува само от къде има толкова информация за БСП
                    Интереса трабва да се пренасочи в друга посока...

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                      Да бе....
                      а собственика кой е...
                      Какво те интересува собственика - би трябвало да те интересува само от къде има толкова информация за БСП

Коментар

Да бе....
                        а собственика кой е...
                        Собственика на БСП са олигарсите. На останалите партии също.
                        Баба ме научи на много неща.
                        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                          Естествено, че е така. "Пристрастността" е заложена в наименованието, т. е. страната, която заемат, е открито заявена.

Аз бих бил и съм безкрайно подозрителен към скрита пристрастност, завоалиран зад декларирана обективност...
                          А аз бих бил необективен ,към хора ,който не могат да защитят собствените виждания....

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                            Нямам идея за какво говориш. Ако има черен списък за бъдещо прочистване на БСП, то той е направен от БСП.
                            Да бе....
                            а собственика кой е...

Коментар

• Айде една кофти новина и от мен та барем по-бързо падне тва правителство.

http://www.bnb.bg/ResearchAndPublica...ctInvestments/

Преките инвестиции в страната за октомври 2013 г. са в размер на (минус) -103.8 млн. евро

Наблегнете на минуса отпред.

Майтапа настрана, ама тея ще бият Виденов по некадърност и сътворени бели и глупости.

Коментар

А списъха на хунвейбините....

Няма ли да ми кажеш кой е собственика му....
                                Нямам идея за какво говориш. Ако има черен списък за бъдещо прочистване на БСП, то той е направен от БСП.

Коментар

Working...
                                X