IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.03.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
    Това е вярно. Но за да им стане мантра си има причина. Сините като бяха зелени, си показаха червената същност. Ванко вместо на крилата на народният гняв да отвори досиетата, той се огради с хора от ДС. Сините са техни, и всички останали също. Солидарност трябва и обединение на всички срещу червената чума. ДС срещу това бие, срещу солидарността и обединението. И успяват. Не трябва да им помагаме, а да им пречим. Знаем ги кои са много добре. 23 години им гледаме мутрите в телевизора. Е, те са. Тях трябва да изгоним. Малко са. Имаме шанс.
    Meчо, ядосваш ме. Искаш от хора, които са казали, че ще постъпват дргояче, да започнат да действат като шумкари след 09.09.1944. Все още имаш постсоц. рефлекси.
    Внедрените саботьори и избуелите амбиции в определени човечета, са причината за неслучилия се преход.

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?feature...&v=7G9S1JQU_Kk

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
        Това е вярно. Но за да им стане мантра си има причина. Сините като бяха зелени, си показаха червената същност. Ванко вместо на крилата на народният гняв да отвори досиетата, той се огради с хора от ДС. Сините са техни, и всички останали също. Солидарност трябва и обединение на всички срещу червената чума. ДС срещу това бие, срещу солидарността и обединението. И успяват. Не трябва да им помагаме, а да им пречим. Знаем ги кои са много добре. 23 години им гледаме мутрите в телевизора. Е, те са. Тях трябва да изгоним. Малко са. Имаме шанс.
        Абе Мече,те са воювали с ЦРУ-та,МИ-та,Мосади,ти искаш за една нощ да ги надиграеш!!!Давай по-сериозно!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
          Това не е опорна точка, това е партизанската им тактика за маскировка. Сложат по едно синьо наметало че да покрият червените куртки, защото отлично знаят, че никой няма да им се върже на комунистическата им пропаганда.
          Вярно, че е тактика, но така, с един куршум- целят 2 заека. Поприкриват "сърп и чук" -а и мятат продукта на отделителната си система в/у съзидателната светла част от обществото ни.

Коментар

• Деси Николова

Ето това се случва, когато искаш да събориш една напълно некадърна и лишена от всякаква прозрачност власт. Това се случва, когато си си отворил очите за проблемите в държавата. Това се случва, когато покажеш постоянство, разум и вяра. Това се случва, когато прозреш истината и застанеш зад линията, която те разграничава от лъжата и липсата на морал и човечност.

Това се случва, когато си истински, а не пионка в нечии ръце.

В началото на юли ме заплашиха, че ще ме сгазят. След като те ми сцепиха устната край Белия бус, с щит, а аз охулих министър Овчев, отрязаха оптиката в офиса – грубо, поръчково. През август направиха няколко ревизии на Травъл ТВ. Септември ме разпитваха по заповед на спешно командирована небезизвестна, но много амбициозна прокурорка, но се срещах и с няколко служби на МВР. От октомври виждам, от време на време, един симпатичен чичко по десетина пъти на ден – небрежен и очевидно любопитен. Ноемврийски ме поздравиха със серия от публикации в Телеграф и подобни на тема „измамник окупира СУ”. Снощи някой хакна сайтовете, с които работи компанията ми, а тази сутрин близък до евтин сайт за конспирации разпространи слуха, че националисти са ме пребили жестоко защото „искам” да продам Тракия на Турция.

Нерде Ямбол, нерде Стамбул, би казал народа, който се пени от несръчностите в подхода на местното МВР. Обаче ми се струва, че съм станал оперативно интересен. Още по-интересното е, че реших да докажа, че съм безинтересен, но се оказа, че съм несъществуващ.

Предстои ми да си сменям шофьорската книжка. Затова питам. Да ходя или да гоня Балканя?

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
              Една от опорните точки на червените е да се представят за "разочаровани десни".

"Ей на, все за десни съм гласувАл, но ме предадаха."- това им е мантра.
              Баба ме научи на много неща.
              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                Една от опорните точки на червените е да се представят за "разочаровани десни".

Това не е опорна точка, това е партизанската им тактика за маскировка. Сложат по едно синьо наметало че да покрият червените куртки, защото отлично знаят, че никой няма да им се върже на комунистическата им пропаганда.

Коментар

• Една от опорните точки на червените е да се представят за "разочаровани десни".

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                    Червена заразо,
                    Махайте се БЕ!
                    Синя проказа махайте се бе

Коментар

• с гол червен гъз, пред "амбразурата",
                      партенката бори всеки пост
                      Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                      Червена заразо,
                      Махайте се БЕ!

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                        Червена заразо,
                        Махайте се БЕ!
                        Никак не им е лесно на комунистите. Тиквун е бита карта, обаче постоянно му вадят кокалите да го плюят като ужким враг.

Няма на ачика да кажат, че врагът им е българският народ я.

Знаеш ли напоследък какво си мисля. Дори и открито да кажат, че врагът им е българският народ, а Тиквун, Снахата, Дудука, Фюрера и Бея са им приятели, пак ще се намерят промити мозъци да гласуват за тях.
                        Баба ме научи на много неща.
                        tnm

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от Barona Разгледай мнение
                            Николай Бареков е новият Васил Левски. Затова ще кръстим улица на негово име в село Забърдо. Това обяви общинският съветник в Чепеларе Валентин Черпоков, който е бивш кмет на селото, пред Нова телевизия.

"Бареков обикаля сред хората и ги изслушва. Затова го уважаваме и той ни уважава. Тръгна от най-ниското и стана директор на две телевизии. Успял човек е", обясни Черпоков.
                            Аз се чудя на сервилните медии, които отразяват подобни "събития". Бареков в ролята на коментатор на РБ. Смях. Чувствам се неудобно заради тези, които му дават трибуна на това нищожество.
                            Подобни фарсове ми се струваха, единствено, литературно възможни.

Коментар

• Червена заразо,
                              Махайте се БЕ!

Коментар

• Както имах удоволствието отново да позная, лъжецът се скри в миша дупка.

И ми се хвалеше как Бойко Тиквов се срещал с посланиците..
                                Австрийският посланик: Нищо ново – Борисов си е Борисов

Днешната среща на лидера на ГЕРБ с няколко чужди посланици приключи, но не стана ясно какво е било разисквано на нея.

Събитието беше проведено при затворени врати, като участниците в него отказаха коментар, предаде "Фокус". Посланикът на Австрия Герхард Райвегер беше единственият, който се спря, за да каже няколко думи пред българските медии.

Той заяви, че по време на срещата е била обсъждана политическата обстановка в страната и че срещата е била подобна на среща, проведена преди една година. На въпрос за това, че преди една година Борисов е бил премиер, а сега вече не е, и кое е било различното все пак днес, посланик Райвегер заяви: "Не смятам, че има нещо различно, Борисов си е Борисов".

На срещата с Борисов присъстваше и Райнхард Крап, временно управляващ посолството на Германия. Той обаче отказа да коментира каквото и да било пред журналисти. Повечето от участниците в срещата също отказаха да направят коментар. Лиляна Павлова, която излезе от сградата на ГЕРБ, също не коментира.
                                Какво различно може да има? Лъжецът си е лъжец. Лъгал, хвалил се.... Нищо ново..
                                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Working...
                                X