Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 19.03.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Aни Цолова тази сутрин показа на България какво се случва в Бургаската корабостроителница ....Трагедия мъж в разцвета на силите си плаче и казва че майка му плаща тока и телефона!!!!!!Друг пък търси Иван Костов да му благодари за приватизацията на корабостроителницата .....Тези хора и семействата им сигурно ще гласуват за деформаторския блок.Призовавам видните демократи и антикомунисти да гледат за какво става дума и да не си мислят че това не може да се случи с тях и семействата им..Last edited by Бате Пешо; 18.12.2013, 10:00.
Коментар
-
Saxo Bank прогнозира
Догодина петролът пада до $80 за барел
Германия с нулев растеж
SAMAA.TVЕксперти очакват бум в предлагането на петрол и течни горива. 18.12.2013 Политически сътресения в Европа, спад в цената на петрола до 80 долара за барел, дефлация в САЩ и спукване на технологичния балон. Това са само част от прогнозите на Saxo Bank за 2014 г., съобщи Investor.bg.
В публикуван във вторник доклад главният икономист на финансовата институция Стийн Якобсен обяви, че тревожната тенденция на слабите потребителските цени в еврозоната ще продължи, което
ще постави под натиск и растежа
Това ще доведе до формиране на работна група към Европейската комисия, която ще се фокусира върху въвеждането на допълнителни данъци за всеки със спестявания от над 100 000 евро. В момента ЕС е преминал пълен кръг обратно към модела на Съветския съюз”, отбеляза Якобсен.
През април икономическите съветници на германския канцлер Ангела Меркел посочиха възможността заможните домакинства да плащат за покриване на всички бъдещи спасителни планове в рамките на еврозоната. Това бе последвано от призив за въвеждане на данъци върху имуществото и финансовите трансакции.
Сред екстремните прогнози на Saxo Bank са още нулев растеж в Германия, липса на глобално увеличение на заплатите и дефлация. Те също така очакват резки спадове на технологичните акции като Amazon, Netflix, Twitter, Pandora Media и Yelp, както и
свръхпредлагане на петролните пазари
По думите на Якобсен политическите вълнения в Европа, които продължават да бъдат на челните позиции по медиите, ще се разразят с още по-голяма сила през май по време на европейските избори.
Мрачната оценка на перспективите пред Европа е в противоречие с публикуваните наскоро основни данни. Статистиката показа, че през второто тримесечие еврозоната най-накрая е успяла да излезе от рецесията.
“Анализът не е писан да бъде песимистичен. Поглеждайки назад в историята обаче, промените винаги идват като резултат от задълбочените неуспехи на старите начини на правене на нещата”, посочва главният икономист на Saxo Bank.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеАз съм против комунизма, ЗА БСП, ЗА Русия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеЕто това прави Русия за Украйна.
Украйна договори 33% по-евтин природен газ от Русия
Русия ще изкупи и 15 млрд. долара от дълга на Киев, договориха държавните глави на двете страни, но за Митническия съюз и дума не е отваряна
Казано е!
Брат брата не храни, тежко му който го няма!
Украйна има брат. Този брат помага в нуждата и предлага по-евтин газ, което е изключително важно за украинската икономика.
А Европа какво предлагаше? Мижавите 600 милиона евра и "евроатлантически ценности". Като гей бракове....
Виж какво казва един руски политолог: "Константин Янкаускас
Меня как и любого российского гражданина больше всего волнуют не мрачные перспективы украинской экономики, а другой вопрос. Почему из нашего государственного резервного фонда, предназначенного для развития национальной инфраструктуры, выделяется такая огромная сумма на поддержку коррумпированного режима в соседней стране? Почему правительство России конфискует у собственных граждан почти 7,5 млрд долларов пенсионных накоплений, чтобы заткнуть дыру в бюджете, а затем выбрасывает вдвое большую сумму режиму Януковича? Может быть, это прозвучит цинично, но сначала надо накормить, одеть и обуть собственный народ, а затем уже помогать всему остальному миру. И если уж помогать, то с гарантией того, что деньги российских налогоплательщиков не будут выброшены на ветер.Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеАз съм против комунизма, ЗА БСП, ЗА Русия.
А говедото Бареков не искам да го виждам и чувам.
И такива хейтъри като теб са ми противни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеГигов бре!!!Преди няколко дена беше против комунизма,БСП и прочие,сега се зъбиш!!!Нещо си объркан!!!И какво чак толкова лошо съм казал!!!Ми те и руснаците ако го прочетат предполагам ще се замислят!!!
А чакай да допълня!!!С "Ода за СССР" сэм се явявал на декламации и съм ги печелил!!!Ти тогава сигурно си се напикавал!!!Така че,не ми декламирай!!!
А говедото Бареков не искам да го виждам и чувам.
И такива хейтъри като теб са ми противни.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеЧувах една партия от управляващата коалиция взела че внесла искане в НС за възстановяване на Кремиковци.
Русия им дава заем за 15 милиарда. Въпросът е дали ще си го търси и кога.
И накрая да кажем че все пак управляващите на Украйна са вземали тези заеми. За кво са ги вземали не знам. Ама най-вероятно да се задържат на власт. Нещо като нашите сега - и те вземат заеми, за да се задържат на власт. Без да мислят кой ще ги връща после.
Та американските евреи не съм ги давали насила тез заеми.
Чул си простотиите на герберстките сайтове! Крамиковци НЕ МОЖЕ да бъде възстановен. Технически е невъзможно, освен дето е икономически крайно неизгодно, направо престъпно. В правителството може да има идиоти, ама чак такъв идиот няма.
А Русия влага 15 милиарда долара в украински облигации. С какъв срок и каква доходност не ми е известно.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеИстинският цирк тук ще започне когато някои от списващите завият в посока Бареков. Гигов ще е сред първите, усещам го.
Аз това лайно Бареков не искам да го видя на телевизор, ти...Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеИмал си проблясъци на разум.
Естествено че си купува време. Сега си купи 5-6 години.
А ако се присъедини към митническия съюз ще си е купила много време. Десетилетия.
Пита се в задачата ако си купи още някоя десетилетие колко бедна/богата ще се събуди когато изтече времето?
И руснаците не им опрощават дългове. Доколкото четох новината в превод - Русия казва, че ще купи ДЦК на Украйна за 15 милиарда. Демек някой ден Украйна ще трябва да връща тез пари на Русия. Тук не виждам някой да опрощава дълг.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеКой искал да възстанови Кремиковци бе невеж новобранец? Посочи ми един министър да е казал такова нещо! Налапал си се с тъпоумна пропаганда като патка с царевица.
Станишев СПРЯ ГАЗА на Кремиковци! Разбра ли? Вярно, че трябваше да го спре по-рано, ама все пак го спря.
А за 20те милиарда...
Ти кво искаш? Русия да им изплати всичките? Ами що любимата ти Европа не го направи?
Или още по-лесно, що любимите ти педераски щати не им ги опростиха?
Украинците затуй са на това дередже, щото са се подлугали и са вземали пари от американските евреи и ето до къде са я докарали.
Чувах една партия от управляващата коалиция взела че внесла искане в НС за възстановяване на Кремиковци.
Русия им дава заем за 15 милиарда. Въпросът е дали ще си го търси и кога.
И накрая да кажем че все пак управляващите на Украйна са вземали тези заеми. За кво са ги вземали не знам. Ама най-вероятно да се задържат на власт. Нещо като нашите сега - и те вземат заеми, за да се задържат на власт. Без да мислят кой ще ги връща после.
Та американските евреи не съм ги давали насила тез заеми.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеТози дето няма акъл пръв прати човек в космоса, пръв построи ядрени електроцентрали и ако не беше жалката еврейска банда, която с помощта на Германия им натресе комунизма, то сега руснаците щяха да са преди американците.
А ти си жалко хейтърче, което освен безсмислени простотии не може друго да роди!
Новобранецът поне се е опитал нещо смислено да формулира за разлика от теб. Не че и на него не му е промит мозъка.
А чакай да допълня!!!С "Ода за СССР" сэм се явявал на декламации и съм ги печелил!!!Ти тогава сигурно си се напикавал!!!Така че,не ми декламирай!!!Last edited by kefala; 18.12.2013, 01:07.
Коментар
Коментар