IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.03.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
    посочи кое е клевета и кое е обида!!!
    Твоето лъжливо и клеветническо твърдение съм го подчертал в червено по-долу.

И не разбирам защо си мислиш, че някой ще ми плаща за да ви опровергавам. Да знаеш колко е лесно

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
      AD HOMINEM

От Позитано само това ли можете - да атакувате персонално представителите на опозицията чрез клевети и обиди. Слаба ракия....
      посочи кое е клевета и кое е обида!!!

Коментар

• Фандъкова купува за 10,5 млн. евро имот, който е на общината. Не е шега

http://e-vestnik.bg/19494

Коментар

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
          Нали Председателят на ГЕРБ е бил член на БКП, а след това напуска и работата си, за да продължи да бъде член на БКП, та герберите взеха да пускат постове със стенограми на ЦК на БКП.
          Горкият Стамболов днес вожда му не е казал публично нито една дума, и той не може да си изкара надницата.
          AD HOMINEM

От Позитано само това ли можете - да атакувате персонално представителите на опозицията чрез клевети и обиди. Слаба ракия....

Коментар

• Нали Председателят на ГЕРБ е бил член на БКП, а след това напуска и работата си, за да продължи да бъде член на БКП, та герберите взеха да пускат постове със стенограми на ЦК на БКП.
            Горкият Стамболов днес вожда му не е казал публично нито една дума, и той не може да си изкара надницата.

Коментар

• http://desebg.com/2011-01-13-09-24-01/735--1
              Стенограмата от пленума на ЦК на БКП за сливане на България със СССР.

Коментар

• Кутев: " ЦоциализЪма, е като СПИН-а, предава се по полов път..."

Абсолютно си прав др.Кутев. Абсолютно! За всичко! [/QUOTE]

"...Ленин е като живичък..."

Не КАТО! Той направо живее в душите и сърцата ви.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                  Е то за гледане на мумии, по добре в Египет да отидеш, що де се редиш в оня студ .
                  Пък и техните са с няколко хиляди години по-стари от вожда
                  Ама не знам египетски! Пък руски знам долу-горе.

Пък и египетските мумии са много черни и сбръчкани, а Ленин е като живичък,
                  Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• А бе я да ви пусна нещо тука от другаря Кутев, че нещо сте се умълчали.

Кутев: Убеден съм, че Радан Кънев работи в пряка връзка с Борисов

"Бойко Борисов буди умиление у мен. Той говори толкова несъстоятелни неща и съм сигурен, че не може да даде определение за валутния борд. Вчера Борисов наговори куп глупости, но това не ме учудва. Четири години той управлява само с говорене и не научи фундаментални истини за управлението на държавата", коментира депутатът от Коалиция за България Антон Кутев.

"Борисов не разбира нищо от финанси. Не знам как си позволява да говори, като неговото управление струва на държавата над 10 милиарда лева", заяви Кутев.

"Цветан Цветанов е един напълно провален политик. Тактиката на ГЕРБ е да удрят там, където са се провалили най-много. Затова Борисов говори за подслушванията. Аз нямам информация като Борисов и не мога да коментирам тази тема.

Същото важи и за думите на Кольо Парамов. Той е много бивш наш кадър.

По тази логика и Бойко Борисов, и Иван Костов са бивши наши кадри.

За разлика от тях аз никога не съм бил член на БКП. Винаги съм бил член на социалистическата партия".

"Нашата цел за 2014 година е да спрем падането на икономиката. Фирмите трябва да поработят на спокойствие поне година и половина, за да има резултати.

Ако мерките, които взе правителството на Пламен Орешарски, бяха взети една година по-рано, Борисов нямаше да падне от власт и да се изказва като разлютен опозиционер, а щеше още да ходи и да реже лентички", коментира, Кутев.

"Няма депутати, които имат намерение да напускат Парламентарната група на Коалиция за България.

БСП винаги е била голяма и сложна партия. В момента сме може би най-сплотени. Тази сплотеност се дължи на тази малка прослойка, която се съпротивлява на държавността и се опитва да се представи за гражданско общество.

Това са едни сини отломки, които са подкрепяни от Борисов. Аз съм категоричен, че Радан Кънев работи в пряка връзка с Борисов.
                    Тези хора искат да разрушат държавността", завърши Кутев
                    .
                    Абсолютно си прав др.Кутев. Абсолютно! За всичко!

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                      За Масква два дни нищо не са. Няма да видиш нищо. Само за Мавзолея на Ленин се чака половин ден.

Е то за гледане на мумии, по добре в Египет да отидеш, що де се редиш в оня студ .
                      Пък и техните са с няколко хиляди години по-стари от вожда

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                        Стамболов, а ти съгласен ли си с това дето си го постнал?

Просто питам, за да знам твоето мнение. Че не виждам такова...
                        Да, разбира се 100% съм съгласен

От ЕК са дипломатични хора и щом Йотингер е отложил срещата, то подтекста е "Казвам ти дъще, сещай се снахо"...

Йотингер още през август писмено изложи аргументите си и вина на Стойчев и Орешарски е че предпочетоха Путин. Оттам нататък Станишев да се отчита на Мартин Шулц. Тежко ще бъде. И както казах Южен Поток няма да го бъде

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                          Пфу, Гюнтер много любезно е постъпил с пелтека. Предложил му отлагане само с 3 часа.
                          Ако беше господаря от мАсква, щеше да има време поне ден два да обикаля музеите, докато се сетят за него . Не, че това щеше да го притесни. Те песовете са свикнали да клечат, колкото си требе пред алфадога.
                          За Масква два дни нищо не са. Няма да видиш нищо. Само за Мавзолея на Ленин се чака половин ден.

Коментар

Брюксел третира Стойнев като куриер за “Южен поток”
                            http://offnews.bg/index.php/279232/b...a-yuzhen-potok.

Offnews.bg по времето на управлението на ГЕРБ печели европейски проект на стойност 1133 х.лв. по програма Конкуретноспособност.
                            Резултатът от спечеленият проект се вижда подобаващо в заглавието.

Коментар

• Пфу, Гюнтер много любезно е постъпил с пелтека. Предложил му отлагане само с 3 часа.
                              Ако беше господаря от мАсква, щеше да има време поне ден два да обикаля музеите, докато се сетят за него . Не, че това щеше да го притесни. Те песовете са свикнали да клечат, колкото си требе пред алфадога.

Коментар

Брюксел третира Стойнев като куриер за “Южен поток”
                                http://offnews.bg/index.php/279232/b...a-yuzhen-potok

Министърът на икономиката и енергетиката Драгомир Стойнев днес предостави на еврокомисаря Гюнтер Йотингер писмо, с което България дава мандат на Еврокомисията да води преговорите с Русия за строежа на газопровода „Южен поток“.

Насроченият за днес разговор между Стойнев, който е на посещения в Брюксел и еврокомисаря обаче пропадна заради промяна в графика на Йотингер. Срещата на Стойнев и група експерти от министерството му, и еврокомисаря, е била насрочена за 8.30 днес. Поради промяна в графика на Йотингер, от кабинета на комисаря предложили срещата да се отложи за 11.30 ч., но други ангажименти в програмата на Стойнев попречили това да се случи, съобщиха от пресцентъра на икономическото министерство.
                                Стамболов, а ти съгласен ли си с това дето си го постнал?

Просто питам, за да знам твоето мнение. Че не виждам такова...

Коментар

Working...
                                X