IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.03.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Big6ha Разгледай мнение
    АУЕ, КАДЕ Е ЧЕРВЕНИЯ ДРИЙМ ТИЙМ ???
    ВЕДНАГА ДА БЪДАТ РАЗДАДЕНИ ОПОРНИ ТОЧКИ И ДА СЕ ЛОГВАТ В ИНВЕСТОРА..
    МОБИЛИЗАЦИЯ ВЕ!!!
    Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
      Познавам лично Пламен. Повервай ми, достатъчно луд е, да го каже. А може и да е наивно, но аз му вярвам
      Не го познавам и не съм го чувал. И ако някой незнайко, действително се е самооплюл, какво от това? Той е НИКОЙ.

Ама ти си му вярвай. И оплювайте комунизма, който се спомина преди 23 години.
      А след още 25 години пак ли ще скимтите за "лустрация" ? Пак ли антикомунизмът ще е единствената ви идеология? И пак ли ще издигнете криминална фигура от подземния свят за единствен крепител на "демократичните идеи" ?
      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• АУЕ, КАДЕ Е ЧЕРВЕНИЯ ДРИЙМ ТИЙМ ???
        ВЕДНАГА ДА БЪДАТ РАЗДАДЕНИ ОПОРНИ ТОЧКИ И ДА СЕ ЛОГВАТ В ИНВЕСТОРА..
        МОБИЛИЗАЦИЯ ВЕ!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
          Наивник, това "интервю" си е чиста фалшификация бе! АБСУРДНО е някой да каже подобни неща за себе си. А ако ти вярваш в това, то тогава оправдаваш ника си.

.
          Познавам лично Пламен. Повервай ми, достатъчно луд е, да го каже. А може и да е наивно, но аз му вярвам

Коментар

Това ме изкефи Но затова ще кажа, че нашето общество продължава да се нуждае от лустрация за всички като мене, защото ние носим със себе си онзи манталитет, ние носим онази арогантност, която периодично избликва у нас по един или друг повод. Трябва да се освободи обществото от нас не само като управленци, но въобще от нашия манталитет и ценности. Смисълът на лустрацията е да не можем да предадем този порочен манталитет на следващите поколения.
            Наивник, това "интервю" си е чиста фалшификация бе! АБСУРДНО е някой да каже подобни неща за себе си. А ако ти вярваш в това, то тогава оправдаваш ника си.

Ама нищо. Самонавивайте се. В това време керванът си върви. А БСП си е на власт, докато "сините" са се лепнали за сикаджийския криминал.
            И то е защото за 23 години освен да плюете, не можахте да формулирате никаква политическа платформа. Затуй сте в киреча.
            Плюйте си.
            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
              По въпроса за депутатския имунитет на Пудела и помолен за коментар Миков отговори следното: one scotch, one bourbon, one beer.

Стария Жон Ли Хукър. Лека му пръст. Ритна камбаната при избора на тройната коалиция в България. Сега тежи на тяхната съвест. ОСТАВКАТАПАНАРИ

Коментар

Това ме изкефи
                Сергей, като човек с много добро домашно възпитание ме възпираше от реакции. Казваше ми: „Пламка, не се дръж така с тези хора, те си имат своите виждания и представи, свои идеи, няма смисъл да ги провокираш”. Съжалявам, че този Сергей Дмитриевич, го загубих. Аз също се промених през годините. Но затова ще кажа, че нашето общество продължава да се нуждае от лустрация за всички като мене, защото ние носим със себе си онзи манталитет, ние носим онази арогантност, която периодично избликва у нас по един или друг повод. Трябва да се освободи обществото от нас не само като управленци, но въобще от нашия манталитет и ценности. Смисълът на лустрацията е да не можем да предадем този порочен манталитет на следващите поколения.
                Преживял е катарзис. Осъзнава бремето на произхода си и личното си безсилие да го преодолее.
                Божеее, това червените, са големи циркаджии.

Коментар

Това ме изкефи
                  Сергей, като човек с много добро домашно възпитание ме възпираше от реакции. Казваше ми: „Пламка, не се дръж така с тези хора, те си имат своите виждания и представи, свои идеи, няма смисъл да ги провокираш”. Съжалявам, че този Сергей Дмитриевич, го загубих. Аз също се промених през годините. Но затова ще кажа, че нашето общество продължава да се нуждае от лустрация за всички като мене, защото ние носим със себе си онзи манталитет, ние носим онази арогантност, която периодично избликва у нас по един или друг повод. Трябва да се освободи обществото от нас не само като управленци, но въобще от нашия манталитет и ценности. Смисълът на лустрацията е да не можем да предадем този порочен манталитет на следващите поколения.
                  Много добре ми е познат този манталитет!!!Богоизбраните!!!Като Фици Боков!!!
                  Овчарите,станали аристократи!!!А те чисто и просто са едни полицейски доносничета!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Big6ha Разгледай мнение
                    МЛАКНЕТЕ ВЕ, СИПЕТЕ НА ЧОВЕКА!!!
                    По въпроса за депутатския имунитет на Пудела и помолен за коментар Миков отговори следното: one scotch, one bourbon, one beer.

Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                      Убииствено точно интервю!!!
                      Това ме изкефи

Коментар

• Убииствено точно интервю!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Stoqn_Trakiev
                          Българина е на 14-то място в света по интелигентност ))) Все още не се даваме )))
                          Ще кажем и на брата на Позиций - Акций и на незаконния му син Аврелий.
                          Ракия - ракии!!!!!!!!

Коментар

• МЛАКНЕТЕ ВЕ, СИПЕТЕ НА ЧОВЕКА!!!
                            Attached Files

Коментар

• Поръчителят на Станишев в БКП: Сергей се промени неблагоприятно, зависим е от милиционерски кръгове

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                                Делян Пеевски е интелигент на 33. Много успял. Много охранен. Има массс !!!
                                http://kliuki.ws/gnusno-lasnaha-pika...elyan-peevski/
                                Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

Working...
                                X