Първоначално изпратено от Big6ha
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 19.03.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеПознавам лично Пламен. Повервай ми, достатъчно луд е, да го каже. А може и да е наивно, но аз му вярвам
Ама ти си му вярвай. И оплювайте комунизма, който се спомина преди 23 години.
А след още 25 години пак ли ще скимтите за "лустрация" ? Пак ли антикомунизмът ще е единствената ви идеология? И пак ли ще издигнете криминална фигура от подземния свят за единствен крепител на "демократичните идеи" ?Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеНаивник, това "интервю" си е чиста фалшификация бе! АБСУРДНО е някой да каже подобни неща за себе си. А ако ти вярваш в това, то тогава оправдаваш ника си.
.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеТова ме изкефи Но затова ще кажа, че нашето общество продължава да се нуждае от лустрация за всички като мене, защото ние носим със себе си онзи манталитет, ние носим онази арогантност, която периодично избликва у нас по един или друг повод. Трябва да се освободи обществото от нас не само като управленци, но въобще от нашия манталитет и ценности. Смисълът на лустрацията е да не можем да предадем този порочен манталитет на следващите поколения.
Ама нищо. Самонавивайте се. В това време керванът си върви. А БСП си е на власт, докато "сините" са се лепнали за сикаджийския криминал.
И то е защото за 23 години освен да плюете, не можахте да формулирате никаква политическа платформа. Затуй сте в киреча.
Плюйте си.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеПо въпроса за депутатския имунитет на Пудела и помолен за коментар Миков отговори следното: one scotch, one bourbon, one beer.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеТова ме изкефи
Сергей, като човек с много добро домашно възпитание ме възпираше от реакции. Казваше ми: „Пламка, не се дръж така с тези хора, те си имат своите виждания и представи, свои идеи, няма смисъл да ги провокираш”. Съжалявам, че този Сергей Дмитриевич, го загубих. Аз също се промених през годините. Но затова ще кажа, че нашето общество продължава да се нуждае от лустрация за всички като мене, защото ние носим със себе си онзи манталитет, ние носим онази арогантност, която периодично избликва у нас по един или друг повод. Трябва да се освободи обществото от нас не само като управленци, но въобще от нашия манталитет и ценности. Смисълът на лустрацията е да не можем да предадем този порочен манталитет на следващите поколения.
Божеее, това червените, са големи циркаджии.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеТова ме изкефи
Сергей, като човек с много добро домашно възпитание ме възпираше от реакции. Казваше ми: „Пламка, не се дръж така с тези хора, те си имат своите виждания и представи, свои идеи, няма смисъл да ги провокираш”. Съжалявам, че този Сергей Дмитриевич, го загубих. Аз също се промених през годините. Но затова ще кажа, че нашето общество продължава да се нуждае от лустрация за всички като мене, защото ние носим със себе си онзи манталитет, ние носим онази арогантност, която периодично избликва у нас по един или друг повод. Трябва да се освободи обществото от нас не само като управленци, но въобще от нашия манталитет и ценности. Смисълът на лустрацията е да не можем да предадем този порочен манталитет на следващите поколения.
Овчарите,станали аристократи!!!А те чисто и просто са едни полицейски доносничета!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Big6ha Разгледай мнениеМЛАКНЕТЕ ВЕ, СИПЕТЕ НА ЧОВЕКА!!!
Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеУбииствено точно интервю!!!
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от Stoqn_TrakievБългарина е на 14-то място в света по интелигентност ))) Все още не се даваме )))
Ракия - ракии!!!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеДелян Пеевски е интелигент на 33. Много успял. Много охранен. Има массс !!!
Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
Коментар