IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.03.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://vevesti.bg/liubopitno/911-chu...ojni-zad-kadyr

Коментар

• Първоначално изпратено от totovdbg Разгледай мнение
      LAPKA koe e новото рекета на големите или изнудването на дребните......ти играеш на две свирки ....... ама само гръка не мажеш да клатиш..... .........булгартапак са твой ...све що е маке е лайно ... знаеш за ко става въпрос.... j апанците там са старите а батовете са на чушлетата.........фм са ти десна ръчичка .......да живее кантрабандата ДО КАТО Е ГРЪКА ИМА ЖИВОТ ........
      ??????? Баце подпрял си се на шифта.
      Може ли да повториш поста.@@@?????@@@###%%&&&&???????

Коментар

• haha LAPKA

LAPKA koe e новото рекета на големите или изнудването на дребните......ти играеш на две свирки ....... ама само гръка не мажеш да клатиш..... .........булгартапак са твой ...све що е маке е лайно ... знаеш за ко става въпрос.... j апанците там са старите а батовете са на чушлетата.........фм са ти десна ръчичка .......да живее кантрабандата ДО КАТО Е ГРЪКА ИМА ЖИВОТ ........

Коментар

• КГБ=Коалиция на Гоце и Буда...

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнение

https://www.facebook.com/az.ne.kupuv...ref=ts&fref=ts
            За нула време 30к лайка
            Остави "свината" гладна !
            Чубака , ти ми напомни да фърля хлеб на прасето.
            merci beaucoup

Коментар

• https://www.facebook.com/az.ne.kupuv...ref=ts&fref=ts
              За нула време 30к лайка
              Остави "свината" гладна !

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                "О, не съм ни най-малко изненадана, че съм била подслушвана по поръчка на Цветан Цветанов!", заяви вицепрезидентът Маргарита Попова коментира пред сайта "Гласове".
                човече , поне пара направи ли от дейността форумно магаре или си просто едно глупаво момче...

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                  Ще пусна тука за един, който не знае кой е на власт, състава на правителството.

Разбра ли Джимара кой е на власт? А кой кого таковал са си твоите неизживени (или пък изживени) хомосексуални фантазии.
                  гугов, за година и половина , колкото ме нямаше не си мръднал и на стотна пич ... даже с вижда едно характерно за бесепарите затъпяване ...

ДПС са ви навели в ибрикчийска поза и даже "великия" станишев не смее да мръдне...

Коментар

• "О, не съм ни най-малко изненадана, че съм била подслушвана по поръчка на Цветан Цветанов!", заяви вицепрезидентът Маргарита Попова коментира пред сайта "Гласове". Тя е дала изявление по повод новината, че е в списъка с публични личности, попаднали под прицела на бившия министър на вътрешните работи и вицепремиер в правителството на Бойко Борисов.Попова подчертава, че не може да прави сериозен коментар, при положение че липсва основна информация като например кога точно са се случвали подслушванията. "Това е голям дефицит на информацията. Трябва да я попълнят и да кажат в какъв период е било това", казва още вицепрезидентът и допълва: "Какво да коментирам! Това е мерзка работа! Мерзка, отвратителна работа и аз съм реагирала още, когато бях правосъден министър – колко е ужасно това нещо. Но наистина ви казвам, че не се изненадвам".

"Слушат се хора, които имат информация. Хора, които имат потенциал да дърпат, да бутат напред нещата – нещо да се случва. Кой слуша храстите? Занимават се с дърветата!", възмущава се Маргарита Попова и пояснява: "Ако изобщо е вярна информацията, на всичкото отгоре е твърде глупаво – ако някой иска да узнае нещо от мен, просто трябва да ме попита. Аз, каквото мисля, това казвам. Излишно е, няма нужда държавата да харчи пари, да се разхищават пари по този начин. Който иска нещо да знае, нека ме пита – ще получи отговор!".

На въпрос какво би се случило с Цветан Цветанов, ако информацията се потвърди официално, вицепремиерът отново посочи, че трябва да се уточни кога са се случвали подслушванията, за да бъде отговорът ѝ коректен.

Дълъг списък с имена на журналисти, политици и бизнесмени, подслушвани по заръка на бившия вътрешен министър Цветан Цветанов беше публикуван днес от в."Всеки ден". В продължение на три години са били незаконно следени телефоните на 10 000 граждани. Според разследването, което се води от прокуратурата по случая, обект на делото са 885 телефона, които според зам. главният прокурор Борислав Сарафов са част от следствената тайна и не бива да се оповестяват на този етап.

Има мекерета пидали, които го харесват

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                      То туй е ясно отдавна.В БГ 24 години я управляват или другарите от крилото на Луканов или от крилото на правешкият селяндур Тодоръ Живковъ.И е крайно време тоя зомбиран народ да се осъзнае и да им бие шута на всичките партии от котилото.
                      Коки ми кого да турим.Чакам предложения

Коментар

• Безразлично ми е какво става в БСП, но не ми е безразличен "Южен поток", обяви Борисов

http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2014/...sp_no_ne_mi_e/

Какво се случва в БСП ми е абсолютно безразлично. Така лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира на личната си страница в социалната мрежа "Фейсбук" твърденията на депутати от БСП, че решението на президента Георги Първанов (2002 – 2012 г.) да регистрира с движението си АБВ отделна кандидатска листа за евроизборите работело в интерес на ГЕРБ.

"С интерес цял ден следя как едни и същи политически лица обикалят телевизиите и рецитират опорната точка на деня – предателство има, но разцепление няма и как някой с действията си обслужвал мен и ГЕРБ. Да напомня, че миналата седмица същите хора коментираха същото и за Реформаторския блок", написа Борисов. Подчерта, че никога не се бъркал в работата на други партии, а ролята, която му се приписвала, била абсолютно несъвместима с разбиранията му за политика и общуването с политическите партии, дори те да са опоненти на ГЕРБ.

Какво се случва в БСП ми е абсолютно безразлично, но не ми е безразличен фактът, че очевидно кратките срокове и спорната процедура около проекта "Южен поток" изглеждат съмнителни не само за нас, но и за Европейската комисия, продължи посланието си лидерът на ГЕРБ. Днес говорител на комисията обяви, че България е проверявана за допуснати нарушения на европейското законодателство с обявения в края на миналата година търг за изграждане на "Южен поток".

"Затова проверката на Комисията около всички обществени поръчки по изграждането на българската част от "Южен поток" е нещо логично. Със започването на това ново разследване на България, за съжаление, се връщаме отново към управлението на предишната Тройна коалиция, когато такива разследвания на страната ни се бяха превърнали в практика", добави Борисов.

По думите му правителството на Пламен Орешарски, разкъсвано между интересите на различните лобита от БСП и ДПС, не могло да скъса "порочната практика, превърнала се в емблема на Тройната коалиция, да поставя личните и икономически интереси над националните."

"Всеки среднограмотен човек, когато види, че се обявява конкурс за 3.5 милиарда евро един ден преди Коледа и този конкурс приключи на петия работен ден след Нова година, ще разбере, че става дума за подготовката на грандиозна корупционна схема. Само че това няма как да остане незабелязано от Европейската комисия и реакцията на Брюксел не закъсня", написа още бившият премиер и изрази увереност, че "и този път Европа, а и ние като най-голямата дясна партия в България, няма да позволим на БСП и ДПС да съсипят всички важни за страната ни проекти и да крадат пари, така както крадоха при "Белене" и "Цанков камък".

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                          Kiro, къде е Карл бе?
                          А иначе тоя текст баце сам си го пусна или който там му поддържа профила (ама нещо си ни го спестил тоя факт )...
                          та Га станишов пусне нещо такова за себе си, тогаз да ми се обадиш...
                          Карл е очевидно в изгнание.
                          Ноо агент-явочник на ДС не търпи, пък и стинки няма след като го разконспирира.

Коментар

• !!!!Задайте въпрос на Вивиан Рединг

Вивиан Рединг, заместник-председател на Европейската комисия, ще участва в онлайн дебат с европейските граждани в четвъртък. Мненията на гражданите ще улеснят Комисията при изготвянето на плановете за бъдещи реформи на ЕС и предстоящи промени на договорите, както и в бъдещите законодателни инициативи на ЕК. Една от основните цели на диалозите е и подготовката на изборите за Европейски парламент през 2014 година.

За да участвате, задайте своя въпрос в Туитър, Фейсбук или Гугъл+ с #askReding и/или #eudeb8. Евронюз ще избере най-интересните и предизвикателни въпроси от социалните медии, които ще получат отговор на живо от заместник-председателя на ЕК.

Дебатът може да бъде проследен на живо на 16 януари от 21 часа (българско време) на следните интернет адреси:http://www.euronews.com/askreding и https://www.youtube.com/watch?v=8YFcRTqcX-M.
                            http://novinite.bg/articles/61030/Za...ref_map=%5B%5D
                            Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Kiro, къде е Карл бе?
                              А иначе тоя текст баце сам си го пусна или който там му поддържа профила (ама нещо си ни го спестил тоя факт )...
                              та Га станишов пусне нещо такова за себе си, тогаз да ми се обадиш...

Коментар

• Явно тия мечки на снимката са взели пример от българите които спят 24 години ))
                                Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

Working...
                                X