IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.03.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
    Не мога да разбера.......
    От фуражката е брат. Не се притеснявай.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
      Новобранец, ти май гузен негонен бягаш?
      Какъв запис?
      Гигов чети бре .Atanas Tchobanov
      Значи със сигурност Трактора и Пеевски са си внесли IMSI кечъри. Утре май ще им чуем качеството.

Krassimir Gadjokov За по-малко посветените" "IMSI catcher" е фалшива мобила "кула" ("клетка"), която претендира да е част от мрежата на провайдъра. Тя "прихваща" желани мобилни телефони и комуникацията им минава през нея. Настройва се и да кара "прихванатия" телефони да минава в режим на некриптирана комуникация. Така директно се записва разговора на прихванията телефон.
      Разбира се, за да се прихване конкретен абонат, подслушващите трябва да знаят IMSI номера (вграден в SIM-картата). Тази информация е достъпна за мобилния оператор.
      Друг начин е да се застане близо до там, където се очаква да бъде търсеният за подлсушване, и да се засекат всички IMSI, които се вържат ъм фалшивата кула.
      Особено ефективно е ако това се направи някъде където няма много телефони.
      Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от новобранецът Разгледай мнение
        Една гореща новина: В МВР средите, усилено се говори, че монтажа на записаните гласове на-Борисов, Първанов и Петков е извършено в Димитровград, студиото на "Пайнер"
        Новобранец, ти май гузен негонен бягаш?
        Какъв запис?
        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Аз знам за кого ще гласувам на предсрочните тази година.
          За Госпойца Гаджева.
          Изглежда опасна а Аз обичам страданието!
          Attached Files

Коментар

• Не мога да разбера какво имате против г-жа Кристалина Георгиева? Та я наричате и "Сталинка"???

Коментар

• Една гореща новина: В МВР средите, усилено се говори, че монтажа на записаните гласове на-Борисов, Първанов и Петков е извършено в Димитровград, студиото на "Пайнер"

Коментар

• В очакване Чрез Atanas Tchobanov
                А утре Гоце и Запалката на запис при Буда
                Вчера Орешарски на запис при Диков, днес Йовчев на запис при Росен Петров. Вероятно и Станишев ще е на запис при Слави утре.

Държава на запис. #оставка — чувствам се пфу.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                  Коки а аз колко пъти да ти казвам че лъжата не е хубаво нещо.Или ти си за криСталинка дето каза че сме длъжни да приемаме всякаква гмеж от къде ли не но пари от ЕС друг път.Ей тая да се омита щото стана противна на целия народ..
                  За Сталинка ли?Ти не си у ред? И аз викам да се омита ,но за съжаление е мисия невъзможна .Другарката нъл си е от котилото ,я гласят за евродепутат .
                  Ние ще работим до 70г и пенсии няма щото трябва да издържаме такива боклуци
                  Едни ще работят ,други ще си въртят синджира и ще си вземат ренти..Кой как се уреди.

Коментар

• "Аз съм изумен как може след 5 млрд. ГЕРБ да катастрофира и да блъсне в държавата в стената", каза Иван Костов.

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                      Колко пъти да ти казвам ,че на никой не съм фенка.За мен всички са от едно котило независимо ,че пред матереила се делят . И поради липса на читаво и аз като теб няма да си дам гласът.
                      Коки а аз колко пъти да ти казвам че лъжата не е хубаво нещо.Или ти си за криСталинка дето каза че сме длъжни да приемаме всякаква гмеж от къде ли не но пари от ЕС друг път.Ей тая да се омита щото стана противна на целия народ.Ние ще работим до 70г и пенсии няма щото трябва да издържаме такива боклуци.

Коментар

Колко пъти да ти казвам ,че на никой не съм фенка.За мен всички са от едно котило независимо ,че пред матереила се делят . И поради липса на читаво и аз като теб няма да си дам гласът.
                        Значи Баце остава с един глас по-малко....

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                          Коки ти май симпатизира на Гоце?И какъв е тоя антикомунистически блок начело с Пръмовица завършила право на ТКЗС.Не ти ли се струва че това е отбор идиоти?

Коментар

• Коки ти май симпатизира на Гоце?И какъв е тоя антикомунистически блок начело с Пръмовица завършила право на ТКЗС.Не ти ли се струва че това е отбор идиоти?

Коментар

Премиерът Пламен Орешарски е бил забелязан днес преди обяд да излиза от луксозната къща на банкера Цветан Василев
                              Цветан Василев, Васил Божков, комунистите знаят само три неща !!!
                              Баба ме научи на много неща.
                              tnm

Коментар

Чрез
                                Ruslan Trad

Клип, качен от асадистите в България, показва репортаж на държавната сирийска телевизия от 18 януари, посветен на официална делегация от България, която се е срещнала с председателя на сирийския парламент, Мохамад Жихад Аллахам и изразила подкрепа. Ясно се вижда и Страхил Ангелов, председателят на комисията за приятелство със Сирия. Ето и самият клип: https://www.youtube.com/watch?v=UBbhEihxP8I

Предвид официалните позиции на ЕС, какво прави тази делегация в Дамаск? Не е ли скандално това явно показване на позиция, противоречаща на официалната българска позиция? Дори Русия и Иран, официалните съюзници на Асад, не обявяват явно делегациите си, когато са в Дамаск, заради дипломатическото състояние около конфликта в момента.

Как да приемем тази визита?
                                Ако трябва да се избира от ислямистите и Асад ,бих избрап АСАД и не само аз...
                                Египет е пример за какво може да стане ,когато шериата дойде на власт...
                                Да не говорим за Либия ,Ирак ,Саудитска Арабия ,Афганистан...
                                коки ,колкото повече пишеш толкова повече ставам по привърженик на Орешарски и червените....и разлюбвам Реформаторите... за боце и дума не става...
                                Държавата ,борсата и икономиката върви.....това ми стига...

Коментар

Working...
                                X