IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.03.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
    Да, агент Павел с/у агент Буда... Единствения човек, който използва по-добре Българския език е психиатъра д-р Николай Михайлов... Това ми дава малка надежда, че и след 50г ще има Български език
    Е бъди честен поне за това, та нали искате по тези земи да се говори па руски, или поне някакъв друг азиатски диалект? Нали за това се напиняте?

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
      Осъдиха 2600, разстреляха 360.......

пп Малко да помислиш....
      Ако бяха разстреляли 30 000 човека, това щеше да се запази в родовата памет на хората !
      Защо...?
      При 6 млн население и родове с по 50 - 60 човека ( 6-8 деца и т.н ) това означава грубо ( на ум ) близо една трета почернени от комунистите фамилии.......МИИИ, няма такава памет....

Максе, толкова пъти му писах , че греши и то от различни гледни точки, че не се сдържах на още една.....
      Чичо мерси, Досега не съм си правил труда да погледна колко са жертвите и съм вярвал на Мечока. Жертвите сперед вики са 2730, Само някакво момченце от Отворено общество посочва жертви между 20-40 хиляди, ама там информацията е от ЕЖК, а БатШорош плаща...

Деветосептемврийски преврат
      http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%94%...80%D0%B0%D1%82

Жертви[редактиране | edit source]

Осъдените на смърт от т. нар. „Народен съд” са 2 730 души — министри, депутати, журналисти, банкери, кметове, свещеници, земевладелци, учители.

Коментар

• Украйнците ни направиха показно!!! Тази сутрин 26 януари 2014 година 10 области на Украйна напълно са преминали под контрола на народа.
        Тези области са отказали да признаван режима на Виктор Янукович в Украйна. , Други 2 области забранили украйското БСП и Комунистическата партия , както и техните символи!! Съединението прави силата! Не трябва да се иска "оставка", а да последваме примера на Украйна!!!

Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
          Максе, да те помоля да отговориш на следния въпрос:

Комунистите, след като взеха властта на 09.09.1944 година, повече от 30000 невинни българи ли разстреляха без съд и присъда, или по малко ???
          Осъдиха 2600, разстреляха 360.......

пп Малко да помислиш....
          Ако бяха разстреляли 30 000 човека, това щеше да се запази в родовата памет на хората !
          Защо...?
          При 6 млн население и родове с по 50 - 60 човека ( 6-8 деца и т.н ) това означава грубо ( на ум ) близо една трета почернени от комунистите фамилии.......МИИИ, няма такава памет....

Максе, толкова пъти му писах , че греши и то от различни гледни точки, че не се сдържах на още една.....

Коментар

Да, агент Павел с/у агент Буда... Единствения човек, който използва по-добре Българския език е психиатъра д-р Николай Михайлов... Това ми дава малка надежда, че и след 50г ще има Български език
            Много говори, нищо не казва. Това е гавра с езика. Смисълът му е да пренася информация. А в неговия случай само да играе евтина роля. Прилича на карикатура на образ от филмите на Тарантино...
            Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
              За Павел празните приказки ли става въпрос?

Коментар

Ако искаш можеш да ми кажеш и по време на Априлското въстание колко са, това не ми пречи да кажа че Местан Ага е факт и е класи, като политик над Боци Борисов
                За Павел празните приказки ли става въпрос?
                Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение

Комунистите, след като взеха властта на 09.09.1944 година, повече от 30000 невинни българи ли разстреляха без съд и присъда, или по малко ???
                  Ако искаш можеш да ми кажеш и по време на Априлското въстание колко са, това не ми пречи да кажа че Местан Ага е факт и е класи, като политик над Боци Борисов

Коментар

• Първоначално изпратено от d323722@drdrb.com Разгледай мнение
                    Бегай от тука, че и не четеш нали ви казах колко струвате по долу.

Я АЗ ДА ТЕ ПИТАМ КОЙ??????????????

Кой?
                    ...получи похвали и критики от Европейската комисия
                    ЕК ли, колониална политика спрямо България, заден двор, буферни зони за бежанци, социални експерименти...

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                      Разбира се СоКоЛоВ, разбира се че гласувах за Станишев на последните избори. И ще гласувам за БСП докато гробарите не изчезнат от политическата сцена.
                      А преди 2013 има 16 години не бях гласувал за червената партия на парламентарни избори.
                      Само идването на власт на престъпната банда водена от престъпника Бойко ме кара да гласувам за червените. Нищо друго.
                      Ама ти СоКоЛоВ едва ли можеш да проумееш такива сложни работи. Не е за твоето елементарно мозъче.
                      Гигов, ако неможеш да отговориш на долното недей, но чети тука бързо, че да не я изтрият, щото я изтриха един път вече, тия от труд. Пълен цирк.

И да питам и тебе, КОЙ,КОЙ,КОЙ??????????????????????????????

А ДА И ТИ ЗА КОГО БЕШЕ ГЛАСУВАЛ. ЗА ДА СЕ СЛУЧВАТ ТИЯ НЕЩА ЛИ? ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ.

ДАНС разследвала Делян Пеевски по две разработки
                      Last edited by d323722@drdrb.com; 26.01.2014, 15:27.

Коментар

Соколе да те помоля да коментираш следното: Гласуваш за Боце получаваш Гоце!
                        Няма търг - няма проблем
                        Поредно правителство прави опит да узакони директното договаряне с държавни и общински фирми

А това, дали е Европейско, та тия БСП освен, че са контрабандисти и подли убиици са и живеещи извън Еропейския съюз.

Коментар

Баба ме научи на много неща.
                          tnm

Коментар

Бегай от тука, че и не четеш нали ви казах колко струвате по долу.

Я АЗ ДА ТЕ ПИТАМ КОЙ??????????????

Кой?
                            ...получи похвали и критики от Европейската комисия

Коментар

• Соколе да те помоля да коментираш следното: Гласуваш за Боце получаваш Гоце!

Коментар

• Първоначално изпратено от borisov1959 Разгледай мнение
                                Депутатът от ДПС Делян Пеевски потвърди пред БЛИЦ, че преди време е помолил Николай Бареков да вземе Люба Кулезич на работа в TV7. Той изрази съжаление, че е помогнал на тв водещата, защото след това тя се е превърнала в личен пиар на Бойко Борисов и Цветан Цветанов."Потвърждавам изнесеното в "На светло". Истина е, че помолих Бареков да вземе Люба Кулезич на работа в TV7. Не знам защо тя така нагло излъга днес, че не знае този факт. Сега вече съжалявам, като виждам как такава журналистка се е превърнала в лична обслужваща пиарка на Бойко Борисов и Цветан Цветанов", каза пред БЛИЦ Пеевски.
                                А да бе, помията изливана всеки ден от този МЕДИЕН ОЛИГАРХ, ДАЛИ Е ЗАБОГАТЯЛ С ТОЛКОВА МЕДИИ ПО ЕВРОПЕЙСКИ ПРАВИЛА???????
                                ЖИВЕЕТЕ В ЧЕРНО БЯЛО. ЯВНО. ПРОБЛЕМ СТЕ.

Коментар

Working...
                                X