IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.03.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
    Знаеш ли какво ми се струва ,че ще направят ?Ще вдигнат санкциите с/у Иран ,ще залеят пазара за да банкрутира Путина
    Спокойно, мисля че тази година може да гледаме финалният акт на пиесата.
    Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от Fair Разгледай мнение
      Бреииииии, малцината червени отпадъци изпълзели от копторите се появили пак от ден-два. С новите опорни точки и с милиционерска решимост да громят...ама яко тоя път!
      До пълната победа на шапкарско-циганската гнус!!!
      НАЛИ!
      Червените роботи пак са се пуснали.
      Кой натисна червеното копче?
      Кой?
      г-жа Фирдевс.2015г.

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
        Нали не мислите, че случайно стават атентати и разни работи в Русия като падне петрола. Как все като падне става... Сега интересното е с краха в EM, това са някои от най-големите и най-енергоемки икономики, на къде ще иде цената на енергоносителите според вас? След като тези пазари им се сринаха валутите... Ето днес бунтове в Бразилия, Бразилия е една от страните с най-висока консумация на петрол за единица брутен продукт. Украйна пък с газа. Китай боксува също. Изобщо атаката е по-всички фронтове. Нищо чудно, че Русия е преминала в режим блъф и агресия от известно време. Може да стане много напечено скоро. Morgan Stanley са им сложили препоръка продава за рублата.
        Знаеш ли какво ми се струва ,че ще направят ?Ще вдигнат санкциите с/у Иран ,ще залеят пазара за да банкрутира Путина
        Last edited by коки; 26.01.2014, 20:35.
        Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
          Русия е единствената преграда пред НСР, колкото и НСР да звучи абстрактно и абсурдно.... Рубикона беше преминат с опита на Запада на Болотния площад да бъде направено същото, което днес става в Украйна.... Значи в 13г правление на ВВП имаме два Путина, преди Болотния площад и след.... Да не забравяме че Путин е член на семейството заедно с Борис Абрамович и Роман Аркадиевич, от които единия не намири общ език с Путин и се спомина. Дай Боже всекиму такива държавници!

Путин в момента всичко си има, в момента неговото семейство е Русия... Колкото повече се плюва, толкова повече това ни радва
          Пусть всегда будет сонце.....пусть всегда буду я!!!

Коментар

• Харесва ли ви новия ми аватар преАтели.
            Пак съм дебела но с нова прическа.
            г-жа Фирдевс.2015г.

Коментар

• Бреииииии, малцината червени отпадъци изпълзели от копторите се появили пак от ден-два. С новите опорни точки и с милиционерска решимост да громят...ама яко тоя път!
              До пълната победа на шапкарско-циганската гнус!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                Нали не мислите, че случайно стават атентати и разни работи в Русия като падне петрола. Как все като падне става... Сега интересното е с краха в EM, това са някои от най-големите и най-енергоемки икономики, на къде ще иде цената на енергоносителите според вас? След като тези пазари им се сринаха валутите... Ето днес бунтове в Бразилия, Бразилия е една от страните с най-висока консумация на петрол за единица брутен продукт. Украйна пък с газа. Китай боксува също. Изобщо атаката е по-всички фронтове. Нищо чудно, че Русия е преминала в режим блъф и агресия от известно време. Може да стане много напечено скоро. Morgan Stanley са им сложили препоръка продава за рублата.
                Русия е единствената преграда пред НСР, колкото и НСР да звучи абстрактно и абсурдно.... Рубикона беше преминат с опита на Запада на Болотния площад да бъде направено същото, което днес става в Украйна.... Значи в 13г правление на ВВП имаме два Путина, преди Болотния площад и след.... Да не забравяме че Путин е член на семейството заедно с Борис Абрамович и Роман Аркадиевич, от които единия не намири общ език с Путин и се спомина. Дай Боже всекиму такива държавници!

Путин в момента всичко си има, в момента неговото семейство е Русия... Колкото повече се плюва, толкова повече това ни радва

Коментар

• Първоначално изпратено от akvari_um Разгледай мнение
                  имат пари човек!
                  Ми, то и аз имам, макар и по-скромно, престъпление ли е ?
                  Ако искаш да кажеш, че имат незаконно придобити пари, по подходящ слоган ми се струва "Вътре", а не "Вън"

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                    Абе кви опорни точки, кви пет гривни ве, пиша щот понякога ме досърбяват ръцете... Ако ти не си платен, а действително изразяваш личното си мнение, С теб не бих даже Укопирал Син сити
                    Ха-хаа
                    Син сити гривни салфетки?
                    Надценяваш се. На такива като теб извън форумите никой не обръща внимание.
                    Макс окупирай това.....
                    Attached Files
                    г-жа Фирдевс.2015г.

Коментар

• ВЪН

имат пари човек!

Коментар

• Първоначално изпратено от akvari_um Разгледай мнение
                        Всички политици и бизнес инструктори,Вън от България!
                        Първоначално беше написал България с малка буква (не знам защо не ти излиза че си редактирал), докато на „вън“ (каквото и да значи) си сложил голяма?!
                        Та кое е Вън и като изгониш политиците, пак мутрите ли да дойдат, или църквата (ако може Папата, че свестен ми изглежда), или може би тези с елечетата дето продадоха работните ни места за едно потупване по рамото предпочиташ, дето се вика - Кой, кой... чакаш ?!

Коментар

• ВЪН

ауе Макс , тва е бизнес, всичко зависи дали ние ще пуснем химия в Бг , да не спорим за наркотици , алкохол и ядене! ЗАТВОРЕТЕ ХИМИЯТА ,Те се занимават с тревоманчета! Що не затворите тютюна и свинята!? Никой не знае какво иска.

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                            $60 за барел и руският президент Путин ще бъде унищожен в рамките на една година, коментира Уилям Браудър от Hermitage Capital Management пред The Telegraph по време на Световния икономически форум в Давос.Повече инфо на
                            http://blogs.telegraph.co.uk/finance...tages-browder/

Custodite sortem vestram

Коментар

• ВЪН

АЕ всички да се дигаме , всички градове! Цяла българия , да няма коли,само хора по улицата!

Коментар

• Първоначално изпратено от г-жа Фирдевс Разгледай мнение
                                Една от опорните точки на Мо-ни-ка Об-ЩА-ТА.
                                И тук искахте да изкарате всички протестъри пияници, наркомани и безделници.
                                Абе кви опорни точки, кви пет гривни ве, пиша щот понякога ме досърбяват ръцете... Ако ти не си платен, а действително изразяваш личното си мнение, С теб не бих даже Укопирал Син сити

Коментар

Working...
                                X