Първоначално изпратено от gigow
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 19.03.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеВсъщност кат го гледам така, този не е никакъв гей. Щото не е певец, политик, дипломат, артист или нещо такова.
Този си е обикновен педал.
Това ли са ти идеалите, а Коки?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеГея е ясен.Кажи ще правите ли коалиция с Гоце Румко шадравана и други подобни личности.Щото ако мразиш комунистите требе да мразиш и Гоци.Аз лично ще се изкефя ако Пръван -Гоци влезе в парламента и се направи тройна коалиция гоци боци и рЪ бЪ.Голям кеф ще падне.Да видя тогава какви ще ги говорите.
Бойко Борисов: ГЕРБ няма да влиза в коалиции с политически формации от център-ляво
21-01-2014
Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ прие решение, че партията категорично няма да влиза под каквато и да е форма в коалиции с политически формации от център-левия политически спектър. Това се посочва в писмо, изпратено от председателя на ПП ГЕРБ Бойко Борисов до председателя на НС на БСП Сергей Станишев, по повод спекулациите в публичното пространство, че съществуват договорки и сценарии за разцепление на БСП, в които се замесват името на ПП ГЕРБ и Борисов. ,,В това число попадат и всички партии и движения от „Коалиция за България“, включително и БСП и АБВ. Подобни твърдения са умишлени и безпочвени опити за манипулация. Като председател на ПП ГЕРБ, ще бъда гарант за спазването на решението на Изпълнителната комисия на партията“, се посочва още в писмото.
Коментар
-
Коки, я виж какъв бил водачът на новата окупация, която ти подкрепяш така неистово. Той бил носител на новия евроморал, на любимите ти евроценности-активен гей.
Ето го тука да чете прокламацията си.
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=78o4aigMthA
и ето го тука на гей-страничката си
Всъщност кат го гледам така, този не е никакъв гей. Щото не е певец, политик, дипломат, артист или нещо такова.
Този си е обикновен педал.
Това ли са ти идеалите, а Коки?Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеСпоко, Гея трескаво пълни касичката, че бая мангал ше трябва да купи и то за евроизбори. Досега на никоя партия не се беше налагало да купува евроизбори.
Но да ти кажа, бадева се напиня, "обичните ти" европейци вече му духнаха под опашката. Бъдещето му е нейде отатък Урал...
Коментар
-
Популизъм в действие ))Барека : ,,Моят дядо е убит без Народен съд. Наричам го дядо, защото той е брат на моя дядо, но когато те убият като куче на 21 години, не можеш да оставиш семейство. Така че внуците на брат му са и негови внуци. Оттам тегне прокобата да не се занимава никой с политика в нашето семейство. http://www.cross.bg/dyado-barekov-se...#ixzz2rbZ2F6Si
Журналистът Иво Христов:,, Като разбрах, че дядото на Бареков бил „убит от комунистите", също като дядото на Борисов, никак не се изненадах. По всичко личеше, че имат един и същ дядо,
Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеРекторът на Софийския университет "Св. Климент Охридски" Иван Илчев издаде заповед
Коментар
-
Подкрепям протестите на студентите срещу правителството на срамната Тройна коалиция на БСП, ДПС и Атака. В същото време дори не допускам, че някой би си помислил да изпрати полиция и да използва сила срещу мирно протестиращи млади хора.
Написа в профила си във Facebook лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.
Не съм убеден обаче, че с окупацията на учебни заведения вече може да се постигне сваляне на това правителство, уточнява Борисов.
Управляващите са глухи за гласа на студентите и на всички протестиращи. В ГЕРБ продължаваме да настояваме за незабавната оставка на кабинета „Орешарски“ и разпускане на Народното събрание, и призоваваме за общи опозиционни действия с позволените от закона средства. Общ национален митинг пред парламента е едно от тези възможни действия.
Понеже на територията на университетите не се прави политика, отправям призив към студентите да излъчат свои представители и още утре с колегите от партията сме готови да се срещнем в централата на ГЕРБ и да изслушаме и обсъдим техните политически искания", коментира още лидерът на ГЕРБ чрез профила си във Facebook.
http://offnews.bg/news/%D0%9F%D0%BE%...BE_292968.html
Коментар
-
Ректорът на Софийския университет "Св. Климент Охридски" Иван Илчев издаде заповед, с която забранява достъпа и пребиваването в Ректората. Заповедта е публикувана на сайта на Алма матер.
Тя гласи:
На основание чл. 29, ал. 2, т. 10 от Правилника за устройството и дейността на Софийския университет "Св. Климент Охридски" и във връзка с настъпилата извънредна ситуация в резултат от окупацията на сградата на Ректората със своя заповед ректорът проф. дин Иван Илчев забрани днес, 27 януари 2014 г., достъпа и пребиваването в сградата на Ректората.
Изключение правят само охраната на Университета и изрично упълномощени от ректора лица.
По-рано днес от Алма Матер съобщиха, че Академическият съвет на Софийския университет "Св. Климент Охридски" иска сградата на Ректората да се освободи. Съветът, който се събра вчера на извънредно заседание, настоява ректорското ръководство незабавно да предприеме всички законови мерки, предвидени в българското законодателство и правилниците на Софийския университет, за освобождаване на сградата на Ректората, осигуряване на достъп на всички преподаватели, студенти и служители в нея и използването й само за целите на висшето образование и академичната автономия.
Ръководството на Софийския университет от своя страна заяви категорично, че окупацията на Ректората е недопустима. "Действията на малка група граждани, част от които дори не са от академичната общност на Алма Матер, в най-голямата сграда в София, която е публична държавна собственост и национален паметник на културата, пречат на десетки хиляди наши студенти и техните близки, както и на преподавателите и служителите от администрацията", се казва в официалната позиция на ректорското ръководство.
То оценява прогонването на университетската охрана вчера като престъпление, а самата окупация като завземане на държавна публична собственост.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ,
направо ми се заповръща.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеБрей голям рев е паднало . .Аман от популизъм.Дудуков :,,Когато пътувам в страната и виждам бедните хора, аз плача. Имам богати приятели, те ме помолиха да кажа и - ние плачем, когато виждаме бедните" http://offnews.bg/news/%D0%9F%D0%BE%...BE_292882.html
-ДУДУК-ИБРИКЧИЯ
Коментар
-
Брей голям рев е паднало . .Аман от популизъм.Дудуков :,,Когато пътувам в страната и виждам бедните хора, аз плача. Имам богати приятели, те ме помолиха да кажа и - ние плачем, когато виждаме бедните" http://offnews.bg/news/%D0%9F%D0%BE%...BE_292882.html
Коментар
-
Партньорството на Първанов и Борисов е факт, независимо, че те периодично разиграваха етюди на вражда. Вече споменахме втория мандат. Тогава дори ведомственият социолог на БСП Юри Асланов беше принуден да каже: “Ако Борисов не се кандидатира за президент, Първанов може да отиде на море.” Щото иначе Параванов отиваше на кино. От 5 до 4, както обичат да казват рустикалните интелектуалци.
Запечатил ми се е един спомен. Когато през 2005 г. инициативен комитет издигна Борисов за кандидат за кмет на София, той заяви: „Отговор ще им дам утре, след срещата ми с президента Първанов, тъй като държа на неговото мнение и решение.”
И решение!
Д-р. Филипов
http://reduta.bg/v2/article/%D0%BF%D...B1%D1%81%D0%BF
Коментар
Коментар