Първоначално изпратено от borisov1959
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 19.03.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеТака, така Коки. Всички в Белене. Браво! Пращаме ги там и поставяме да ни управлява твоя любимец, моралния педераст дето окупира университета. Нали тъй Коки? Като пратим всички от котилото в Белене, остават тези които ТИ харесваш. Окупаторите...
Или може би само ТИ си достойна да управляваш?
Нали уж го мразеше Боцко, откога взе да го защитаваш ???Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеВсички от котилото сте за Белене !
Или може би само ТИ си достойна да управляваш?Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Лидерите на традиционните партии да не сърдят на лидера на "България без цензура" Николай Бареков. Защото те трябваше да направят това, което той днес говори. Това заяви президентът (1997-2002г.) Петър Стоянов в "Лице в лице" по bTV."Смислено ми изглежда това, което той говори - за демографията, регионалните проблеми и потребителите. Лидерите на партиите да не се сърдят. Някои ще кажат това са думи. А привържениците му ще отговорят: Ами, дайте да видим дали са само думи", каза Стоянов. За него Бареков говорил с достойнство за хората по лагерите. "Това ми е любима тема", призна Петър Стоянов. Според него лицемерието и интригантството ще погубят политическата класа. Той отдавна е надживял клюките и интригите по негов адрес.
" В чисто човешки план съчувствам на всеки политик когато от политическа критиката се превърне в долнопробна, засягаща достойнството и семейството му. Твърде много не приемам от политическите табиети на Първанов, но му съчувствам когато го атакуват чрез сина и съпругата му", коментира Стоянов за политическия си опонент.
Държавният глава на България от 1997 г. до 2002 г. посъветва политиците да спрат с враждите и агресията. "Можем да имаме крайно различни политически позиции но вратите за общуване не трябва да бъдат затваряни. Защото политиците в цял свят, които са вечните противници общуват. Ние можем да сме политически врагове докрай, но това не означава, че сме противници до смърт. Лош тон е тази наша разточителна бъбривост и липса на конфиденциалност", коментира политическата ситуация и отношенията между политиците Петър Стоянов.
Промените в България не се правели заради идея, а заради личност. Така две големи личности като Георги Първанов и лидера Сергей Станишев били в повече на БСП. "АБВ прави първите си стъпки, редно е да ги оставим да покажат какво могат. Не се опарих, като лидер на СДС. Този опит като лидер ми беше полезен. Аз видях, че вече не можех да дам нищо на СДС и по-добре беше да дам крачка назад", призна Петър Стоянов.
За него има и морални политици. не всички били корумпирани. колкото по-морален е един политик, толкова по-трудно било той да бъде управляем, смята държавният глава от 1997 до 2002 г.
Коментар
-
Моля моля Бацето да не се опитва да яхва протестърите.Всички от котилото сте за Белене !
Бойко Борисов зове за общ национален митинг пред парламента
преди 5 часа
Подкрепям протестите на студентите срещу правителството на срамната Тройна коалиция на БСП, ДПС и Атака. В същото време дори не допускам, че някой би си помислил да изпрати полиция и да използва сила срещу мирно протестиращи млади хора.
Не съм убеден обаче, че с окупацията на учебни заведения вече може да се постигне сваляне на това правителство. Управляващите са глухи за гласа на студентите и на всички протестиращи. В ГЕРБ продължаваме да настояваме за незабавната оставка на кабинета „Орешарски“ и разпускане на Народното събрание, и призоваваме за общи опозиционни действия с позволените от закона средства. Общ национален митинг пред парламента е едно от тези възможни действия.
Понеже на територията на университетите не се прави политика, отправям призив към студентите да излъчат свои представители и още утре с колегите от партията сме готови да се срещнем в централата на ГЕРБ и да изслушаме и обсъдим техните политически искания.
https://www.facebook.com/boyko.borissov.7?fref=tsВсичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Дъбов: Маските паднаха- ДСБ, СДС и ГЕРБ стоят зад окупацията
http://www.frognews.bg/news_64717/Da..._okupatsiiata/
Опорна точка на ДС-СИК.Все едно че чета гигов, бате пешо, агент елника и т.н...
Коментар
-
Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнениеРазкритие: Бойко Борисов съдружник с Цветан Василев в „Lafka“!
http://politikata.net/%D1%80%D0%B0%D...-%D1%86/24369/Last edited by коки; 27.01.2014, 19:16.Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Разкритие: Бойко Борисов съдружник с Цветан Василев в „Lafka“!
http://politikata.net/%D1%80%D0%B0%D...-%D1%86/24369/
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение+65536
Това е правилното искане !!!
Простотията им няма почивен ден..За партии от котилото нямам намерение да ходя да гласувам !ГЕРБ предложи задължително гласуване срещу ваучер за 20 лв.Видео на http://bgonair.bg/bg/news/bulgaria/r...her_za_20_lv_/Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеВиж кво Гигов .Не ме интересува кой къв е.Аз искам тоя заспал народ да се пробуди и да измете всички другари от люпилнята , които са на политическата сцена .
Това е правилното искане !!!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеТи си бил за Сатиричния театър направо.Мое с Буци да идете там направо на сцената.Интелекта ви заедно на двамата няма колкото на моя овен.
24.09.2013, 10:31
От къде изплува този Батман каратист доктор и не знам какво си?.Та Пеевски го сложиха за да му разтакова мамата неговата и на шлифера ако не си разбрала.Лошото е че не мина номера.България ще се успокои кога тия двамата идат в затвора или оня сърбина раздаде правосъдие
Коментар
-
Такава ли е мутренската дипломация и политика
Валентин Бояджиев
От нашата камбанария
Пълен кич - и професорите станаха „червени боклуци”
В понеделник преподавателите от Софийския университет бяха посрещнати от протестиращите окупатори на Алма Матер с викове „червени боклуци”. Абсурдът стигна до кич: двайсетината „ранобудни” закарфичиха професорите си като екземпляри в идиотски хербариум – академичното тяло, според тях, е извън демокрацията, щом иска да ходи на работа. А един доморасъл демократ нарече в социалната мрежа ректорa проф. Иван Илчев "лице на мафията"!!! Какво става - да вярваме ли на ушите си?
Фарсът с реанимираната окупация на Университета се разиграва пред десетки лицемерни микрофони и камери. Напънът на няколко пъпчиви младежи да държат затворена сградата на братя Георгиеви безусловно нарушава правата на други. Окупаторите искат оставката на премиера Орешарски и ректора проф. Илчев – каузата си обаче налагат с вериги и катинари, а не с преговори. Така не става в правовите и демократични държави!
След спихналите се улични протести из нощна София какво ли ни чака утре? Минусовите януарски температури няма ли да родят в нечия глава идеята да се протестира на топло в някой мол!? Представете си картинката: протестъри блокират няколко бутика и хипермаркета и искат оставката на правителството! А защо не! В мола дори ще пречат на повече хора, отколкото в университета – и ще викат на всеки несъгласен с тях: „червен боклук”!
Валентин Бояджиев, www.nabore.bg
Коментар
-
Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнениеА, забравих, Мамин Прасьо ти разреши да избереш и Капута-Дудук. За награда че го подкрепяше за шеф на ДАНС...
Коментар
Коментар