IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.03.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
    Като каза Сидеров ,де се скри он?Нещо не го виждам в последно време да се прави на шут
    Тренира с корк на Лазурния бряг. Мина на бързо да сезира Цацаров за окупацията и отлетя с първия чартър.
    г-жа Фирдевс.2015г.

Коментар

• Хихих, поради влошеното време и затруднено движение, днес са тръгнали полицаи от провинцията към столицата, за да охраняват предвидения за сряда национален протест срещу изборния кодекс.
      Голям зор да не остане оголена властта!
      Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
        vikhunter объркал си влака нещо.Аз лично за никой няма да гласувам.Пешо и Мечката съм останала с впечатление ,че и те няма да си дадът гласа..А що висим тука ...навили сме си на масрафа
        Е даде, не гласуваш = гласуваш за ДПС.

Редакция.

Мисля, че "навили сме си на масрафа" не значи нищо.
        Масраф означава разходи някакви.
        Затова е по-добре да се каже "надвили сме масрафа"
        Ако някой знае друго, да го каже.
        Last edited by vikhunter; 27.01.2014, 23:07.

Коментар

• Първоначално изпратено от г-жа Фирдевс Разгледай мнение
          Да, било е много болезнено. Не само спиралите са се размазали. Към компанията по-късно се е присъединил Сидеров и РАЗМАЗВАНЕТО Е СТАНАЛО ПЪЛНО.
          Като каза Сидеров ,де се скри он?Нещо не го виждам в последно време да се прави на шут
          Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
            Затова ли са им били размазани спиралите
            Да, било е много болезнено. Не само спиралите са се размазали. Към компанията по-късно се е присъединил Сидеров и РАЗМАЗВАНЕТО Е СТАНАЛО ПЪЛНО.
            г-жа Фирдевс.2015г.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
              Ми то крайно време е ДПС да спечели.Ама они не си поплюват и разни протестиращи мое да отнесат и нещо друго освен бой
              Пешо резаците и ибриците от ДПС им е през оная работа дали ще спечелят . Они отдавна командват и раздават порциите у Булгаристан

Коментар

• mechobikov
                Пеши, ти нали уж не се интересуваш от политика, що висиш по цел ден у темата ???
                Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
                Пешо виси тук за да убеди някого да гласуева за ДПС като не гласува за никой.

Редакция.

Също и КОКИ.

Редакция.

Също и ТИ.
                vikhunter объркал си влака нещо.Аз лично за никой няма да гласувам.Пешо и Мечката съм останала с впечатление ,че и те няма да си дадът гласа..А що висим тука ...навили сме си на масрафа

Коментар

• Поредната окупация на Университета, както и да го гледам е В УСЛУГА НА УПРАВЛЕНИЕТО.

Една шепа хора затварят вратите на най-голямото учебно заведение, с явното съзнание, че ефектът ще е нулев, но затова пък:

- Не се говори по реални проблеми на Обществото , вниманието е ангажирано с "Акцията"

- т.н. политически сили с мили очи се надяват и тяхното име да се чуе и най-вече да се появят....Уж с някакво решение - щото по сериозни проблеми, самите те се лутат къде са

На този фон, не е странно бездействието на правораздавателните органи

Печелят всички, свързани с игрите на политиците и прокарваната политика.

Коментар

• Първоначално изпратено от г-жа Фирдевс Разгледай мнение
                    НЕ СЕ ИЗЛАГАЙТЕ!!!!!
                    ГЛАСУВАЙТЕ ЗА БАРЕКОВ.
                    ТОЙ И НЕГОВИТЕ БОГАТИ ПРИЯТЕЛИ СЪЩО ПЛАЧАТ!!!
                    Затова ли са им били размазани спиралите
                    Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение

Редакция.

Също и КОКИ.

Редакция.

Също и ТИ.
                      Ми то крайно време е ДПС да спечели.Ама они не си поплюват и разни протестиращи мое да отнесат и нещо друго освен бой

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                        Пеши, ти нали уж не се интересуваш от политика, що висиш по цел ден у темата ???
                        Днес ми е скучно и няма с кого да се забавлявам.Тук става добра забава.

Коментар

• НЕ СЕ ИЗЛАГАЙТЕ!!!!!
                          ГЛАСУВАЙТЕ ЗА БАРЕКОВ.
                          ТОЙ И НЕГОВИТЕ БОГАТИ ПРИЯТЕЛИ СЪЩО ПЛАЧАТ!!!
                          г-жа Фирдевс.2015г.

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
                            Не знам за какво върви, но са факти. Ако си запозната в детайли с методите на пропагандата, значи можеш сама да ги квалифицираш. Аз не съм.
                            те това е пропаганда - пълно разминаване на фактите с истината и за сметка на гръмко(кресливо) говорене с политически средства
                            като написаното от теб, което и медиите услужливо налагат
                            това не попречи да се хлопне Белене под носа на диктатора,
                            нито попречи да бъде принуден Лукойл да се върже към НАП и да си плащат данъците

- Как се затваря нещо, дето не е отваряно, но затова пък сега и Дело се води, заради многогодишните заигравания
                            Как върви делото впрочем?
                            И защо Румен Петков тези месеци е водил инвеститори за Белене ...при Борисов

- за Нефтохима на Лукойл - пак голи приказки
                            погледни малко числови факти - отчетите

http://www.neftochim.bg/publichni-do...ov-otchet.html

За Борисовото време, Нефтохима се урежда с една добра данъчна ваканция - НИКАКВИ данъци!

отделно - укрепване на Монополната си позиция - ограничава се максимално пазара, чрез данъчни складове, по случайност, с доминираща собственост, познай на кого?

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                              Meчи и тоя ли е комунист?
                              http://www.bulblog.com/?p=538

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение

Редакция.

Също и КОКИ.

Редакция.

Също и ТИ.
                                Last edited by vikhunter; 27.01.2014, 22:32.

Коментар

Working...
                                X