Първоначално изпратено от коки
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 19.03.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеvikhunter объркал си влака нещо.Аз лично за никой няма да гласувам.Пешо и Мечката съм останала с впечатление ,че и те няма да си дадът гласа..А що висим тука ...навили сме си на масрафа
Редакция.
Мисля, че "навили сме си на масрафа" не значи нищо.
Масраф означава разходи някакви.
Затова е по-добре да се каже "надвили сме масрафа"
Ако някой знае друго, да го каже.Last edited by vikhunter; 27.01.2014, 23:07.
Коментар
-
Първоначално изпратено от г-жа Фирдевс Разгледай мнениеДа, било е много болезнено. Не само спиралите са се размазали. Към компанията по-късно се е присъединил Сидеров и РАЗМАЗВАНЕТО Е СТАНАЛО ПЪЛНО.Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнениеЗатова ли са им били размазани спиралитег-жа Фирдевс.2015г.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеМи то крайно време е ДПС да спечели.Ама они не си поплюват и разни протестиращи мое да отнесат и нещо друго освен бойВсичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
mechobikov
Пеши, ти нали уж не се интересуваш от политика, що висиш по цел ден у темата ???Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнениеПешо виси тук за да убеди някого да гласуева за ДПС като не гласува за никой.
Редакция.
Също и КОКИ.
Редакция.
Също и ТИ.Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Поредната окупация на Университета, както и да го гледам е В УСЛУГА НА УПРАВЛЕНИЕТО.
Една шепа хора затварят вратите на най-голямото учебно заведение, с явното съзнание, че ефектът ще е нулев, но затова пък:
- Не се говори по реални проблеми на Обществото , вниманието е ангажирано с "Акцията"
- т.н. политически сили с мили очи се надяват и тяхното име да се чуе и най-вече да се появят....Уж с някакво решение - щото по сериозни проблеми, самите те се лутат къде са
На този фон, не е странно бездействието на правораздавателните органи
Печелят всички, свързани с игрите на политиците и прокарваната политика.
Коментар
-
Първоначално изпратено от г-жа Фирдевс Разгледай мнениеНЕ СЕ ИЗЛАГАЙТЕ!!!!!
ГЛАСУВАЙТЕ ЗА БАРЕКОВ.
ТОЙ И НЕГОВИТЕ БОГАТИ ПРИЯТЕЛИ СЪЩО ПЛАЧАТ!!!Yeah
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнениеПешо виси тук за да убеди някого да гласуева за ДПС като не гласува за никой.
Редакция.
Също и КОКИ.
Редакция.
Също и ТИ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеПеши, ти нали уж не се интересуваш от политика, що висиш по цел ден у темата ???
Коментар
-
Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнениеНе знам за какво върви, но са факти. Ако си запозната в детайли с методите на пропагандата, значи можеш сама да ги квалифицираш. Аз не съм.
като написаното от теб, което и медиите услужливо налагат
това не попречи да се хлопне Белене под носа на диктатора,
нито попречи да бъде принуден Лукойл да се върже към НАП и да си плащат данъците
- Как се затваря нещо, дето не е отваряно, но затова пък сега и Дело се води, заради многогодишните заигравания
Как върви делото впрочем?
И защо Румен Петков тези месеци е водил инвеститори за Белене ...при Борисов
- за Нефтохима на Лукойл - пак голи приказки
погледни малко числови факти - отчетите
http://www.neftochim.bg/publichni-do...ov-otchet.html
За Борисовото време, Нефтохима се урежда с една добра данъчна ваканция - НИКАКВИ данъци!
отделно - укрепване на Монополната си позиция - ограничава се максимално пазара, чрез данъчни складове, по случайност, с доминираща собственост, познай на кого?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеMeчи и тоя ли е комунист?Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеПеши, ти нали уж не се интересуваш от политика, що висиш по цел ден у темата ???
Редакция.
Също и КОКИ.
Редакция.
Също и ТИ.Last edited by vikhunter; 27.01.2014, 22:32.
Коментар
Коментар