Абе тиквата плод или зеленчук е?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 19.03.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеТи си този, който вмирисва темата. Ако не са такива като теб, тука се пише за политика.
Да ти припомня ли поста, в който казваше че ще се лигавиш и няма да спреш да се лигавиш?
Ти и сега това правиш, лигльо.
Какво общо имат с политиката някакви гъби? И изобщо не ме интересуват твоите връзки. Аз обичам да пиша за политика.
Ти един пост нямаш по политически въпрос. Затуй те баннаха като Big6ha. За лигавене. Затуй са те баннали и в другите форуми. Не за политическа позиция. Не за прекалено изразена емоция.
Повече няма да се занимавам с тебе. Това беше последно.
А ти, Ти защо смяташ че си написал нещо стойностно бе? Ами за мен само хабиш клавиатурата.
Не си от хората който си заслужава да бъдат четени. Според мен де.
Това с беге мама беше майтап. Ама ти не го разбра. Намирам те за не много умен за това си пиша с теб да си правя майтап. Не е много хуманно ама .....
big6ha ми е любим герой, в началото на месеца ще те поздравиг-жа Фирдевс.2015г.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеЗащо бе Станишев?
Защо бе Бойко?
Защото Бойко е любовник на внучката на членът на ЦК на БКП - Георги ПавловБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Мораториумът за продажбата на земя за чужденци е противоконституционен
Конституционният съд (КС) единодушно обяви за противоконституционно решението на парламента за налагане на мораториум върху придобиването на право на собственост върху българска земя от чужденци и чуждестранни юридически лица.
Защо бе Станишев?
Защо бе Бойко?
Волен не го питам. Това се вписва в театралната роля, която разиграва.
Що трябваше да се излагаме и пред България и пред Европа най-вече?
Този мораториум си беше една политическа идиотия!Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от г-жа Фирдевс Разгледай мнениеНЯКОЙ СПЕШНО ДА ДАДЕ НОВ ТОН ЗА ПЕСЕН В ТАЯ ВМИРИСАНА ТЕМАБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от г-жа Фирдевс Разгледай мнениеЕх че стана приятно тук в тема политика. Имам чуството че съм на другарски съд.
И САМО АЗ ЛИ СЪМ ИМАЛ СЕКСУАЛНИ ВРЪЗКИ С ЖЕНИ БЕ?
НЯКОЙ СПЕШНО ДА ДАДЕ НОВ ТОН ЗА ПЕСЕН В ТАЯ ВМИРИСАНА ТЕМА
Да ти припомня ли поста, в който казваше че ще се лигавиш и няма да спреш да се лигавиш?
Ти и сега това правиш, лигльо.
Какво общо имат с политиката някакви гъби? И изобщо не ме интересуват твоите връзки. Аз обичам да пиша за политика.
Ти един пост нямаш по политически въпрос. Затуй те баннаха като Big6ha. За лигавене. Затуй са те баннали и в другите форуми. Не за политическа позиция. Не за прекалено изразена емоция.
Повече няма да се занимавам с тебе. Това беше последно.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеАха! Обичам, ама гледам да не пиша мръсотии, че ма трият. Даже веднъж ма предупреди твоя приятел координата, че ша ма банне.
И за туй съм за пример и ма трият много рядко. Предвид това, което ми се ще да напиша за такива ........ като тебе.
Ша ма извиниш за многоточието, ама думата не е за форум.г-жа Фирдевс.2015г.
Коментар
-
Първоначално изпратено от г-жа Фирдевс Разгледай мнениеОх не ми говори. Болна тема ми е. В беге мама имам бан за непристойно поведение. Което е разбираемо де предвид факта че и там си писах мръсотии с един похотлив старшина като теб. Обичаш да слушаш пикантерии нали старши.
И за туй съм за пример и ма трият много рядко. Предвид това, което ми се ще да напиша за такива ........ като тебе.
Ша ма извиниш за многоточието, ама думата не е за форум.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеА бе мармаладче, все са каня да та питам.
Когато шефа ти та уволни от клатик.рската работа, ти каза ли му че таковаш жена му, както си мечтаеше?
Фащам се на бас, че не си. Ти си смел форумен герой, ама си гледал страхливо и си викал "Да шефе, разбирам шефе". Тъй ли беше мармаладче?
Ох не ми говори. Болна тема ми е. В беге мама имам бан за непристойно поведение. Което е разбираемо де предвид факта че и там си писах мръсотии с един похотлив старшина като теб. Обичаш да слушаш пикантерии нали старши.г-жа Фирдевс.2015г.
Коментар
-
Първоначално изпратено от г-жа Фирдевс Разгледай мнениеГигов стига си се тъпкал с тия ефтините гъби от супермаркета до вас, не ти се отразяват добре
Когато шефа ти та уволни от клатик.рската работа, ти каза ли му че таковаш жена му, както си мечтаеше?
Фащам се на бас, че не си. Ти си смел форумен герой, ама си гледал страхливо и си викал "Да шефе, разбирам шефе". Тъй ли беше мармаладче?Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеЧичо, точка първа гласи:
по политически въпроси Гигов е винаги прав! Или почти винаги. .г-жа Фирдевс.2015г.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Пишеш като професионалист в преследването на такива врагове....Гигов , ще се окаже прав....Все още си пазиш партийния билет в третото чекмедже на скрина на дядо ти.......
по политически въпроси Гигов е винаги прав! Или почти винаги.
А че Мечотаковато е бил партиен член и е напуснал предсрочно флота, преди да му изтече десетгодишния договор, като е останал партиен член при деполитизацията е абсолютно ясно. Така постъпиха огромна част от офицерите от флота, по-малко от авиацията. Имаше и от сухопътни войски, но основно от политическите офицери.
По него време нямаше друг начин да напуснеш армията преди 10 години да минат. Можеше по здравословни причини, ама трябваше да си наистина болен.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеОх Пленум, Ох Кеф!Налегнаха ме спомени от детските и юношеските ми години.
Столетницата отдавна не беше хапвала прясно сектантско (разколническо, предателско, и т.н.) месце. Едно време при бай Тошо пленумите бяха основен източник на забавление на народонаселението. На почти всеки пленум имаше "Шушу-мушу и хоп някой в казана". Така работеше столетницата - изяждайки собствените си членове за назидание на останалите. В годините на демокрация този кървав обичай като че ли беше позабравен в желанието за оцеляване в новата и враждебна демократична реалност. Но ето че дойде време за един показен пленум. Хич и не ми е жал за Гоце - да си е опичал акъла като е тръгвал на война. Ще пийна едно за Бог да прости политическата му душа.
Коментар
Коментар