IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.03.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Абе тиквата плод или зеленчук е?
    г-жа Фирдевс.2015г.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
      Ти си този, който вмирисва темата. Ако не са такива като теб, тука се пише за политика.
      Да ти припомня ли поста, в който казваше че ще се лигавиш и няма да спреш да се лигавиш?
      Ти и сега това правиш, лигльо.
      Какво общо имат с политиката някакви гъби? И изобщо не ме интересуват твоите връзки. Аз обичам да пиша за политика.
      Ти един пост нямаш по политически въпрос. Затуй те баннаха като Big6ha. За лигавене. Затуй са те баннали и в другите форуми. Не за политическа позиция. Не за прекалено изразена емоция.
      Повече няма да се занимавам с тебе. Това беше последно.
      Да лигавя се така е. Защо пък не??
      А ти, Ти защо смяташ че си написал нещо стойностно бе? Ами за мен само хабиш клавиатурата.
      Не си от хората който си заслужава да бъдат четени. Според мен де.
      Това с беге мама беше майтап. Ама ти не го разбра. Намирам те за не много умен за това си пиша с теб да си правя майтап. Не е много хуманно ама .....
      big6ha ми е любим герой, в началото на месеца ще те поздрави
      г-жа Фирдевс.2015г.

Коментар

Защо бе Станишев?
        Защо бе Бойко?
        Защото Станишев е син на членът на ЦК на БКП - Димитър Станишев
        Защото Бойко е любовник на внучката на членът на ЦК на БКП - Георги Павлов
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

• Мораториумът за продажбата на земя за чужденци е противоконституционен

Конституционният съд (КС) единодушно обяви за противоконституционно решението на парламента за налагане на мораториум върху придобиването на право на собственост върху българска земя от чужденци и чуждестранни юридически лица.
          Е оти го ручахме жабето?
          Защо бе Станишев?
          Защо бе Бойко?

Волен не го питам. Това се вписва в театралната роля, която разиграва.

Що трябваше да се излагаме и пред България и пред Европа най-вече?

Този мораториум си беше една политическа идиотия!
          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от г-жа Фирдевс Разгледай мнение
            НЯКОЙ СПЕШНО ДА ДАДЕ НОВ ТОН ЗА ПЕСЕН В ТАЯ ВМИРИСАНА ТЕМА
            http://www.youtube.com/watch?v=-qegVsfedSY
            tnm

Коментар

Ех че стана приятно тук в тема политика. Имам чуството че съм на другарски съд.
              И САМО АЗ ЛИ СЪМ ИМАЛ СЕКСУАЛНИ ВРЪЗКИ С ЖЕНИ БЕ?

Ти си този, който вмирисва темата. Ако не са такива като теб, тука се пише за политика.
              Да ти припомня ли поста, в който казваше че ще се лигавиш и няма да спреш да се лигавиш?
              Ти и сега това правиш, лигльо.
              Какво общо имат с политиката някакви гъби? И изобщо не ме интересуват твоите връзки. Аз обичам да пиша за политика.
              Ти един пост нямаш по политически въпрос. Затуй те баннаха като Big6ha. За лигавене. Затуй са те баннали и в другите форуми. Не за политическа позиция. Не за прекалено изразена емоция.
              Повече няма да се занимавам с тебе. Това беше последно.

Коментар

• Ех че стана приятно тук в тема политика. Имам чуството че съм на другарски съд.
                И САМО АЗ ЛИ СЪМ ИМАЛ СЕКСУАЛНИ ВРЪЗКИ С ЖЕНИ БЕ?

г-жа Фирдевс.2015г.

Коментар

Аха! Обичам, ама гледам да не пиша мръсотии, че ма трият. Даже веднъж ма предупреди твоя приятел координата, че ша ма банне.
                  И за туй съм за пример и ма трият много рядко. Предвид това, което ми се ще да напиша за такива ........ като тебе.
                  Ша ма извиниш за многоточието, ама думата не е за форум.
                  Съжалявам те за това че глупостите който аз съм извършил до 30 годишна възраст ти на 60 си мечтаеш за такива. И ако си забелязал аз в свойте постове не "тагвам" жени, любовници, деца и други. Докато ти го правиш и не разбираш че в случаи като тези се излагаш ти. Когато се регистрира жена ми тук и почне да пише в политика започни да я обиждаш, дотогава ще трябва да се задоволиш с мен примерно.
                  г-жа Фирдевс.2015г.

Коментар

Ох не ми говори. Болна тема ми е. В беге мама имам бан за непристойно поведение. Което е разбираемо де предвид факта че и там си писах мръсотии с един похотлив старшина като теб. Обичаш да слушаш пикантерии нали старши.
                    Аха! Обичам, ама гледам да не пиша мръсотии, че ма трият. Даже веднъж ма предупреди твоя приятел координата, че ша ма банне.
                    И за туй съм за пример и ма трият много рядко. Предвид това, което ми се ще да напиша за такива ........ като тебе.
                    Ша ма извиниш за многоточието, ама думата не е за форум.

Коментар

А бе мармаладче, все са каня да та питам.
                      Когато шефа ти та уволни от клатик.рската работа, ти каза ли му че таковаш жена му, както си мечтаеше?
                      Фащам се на бас, че не си. Ти си смел форумен герой, ама си гледал страхливо и си викал "Да шефе, разбирам шефе". Тъй ли беше мармаладче?

Ох не ми говори. Болна тема ми е. В беге мама имам бан за непристойно поведение. Което е разбираемо де предвид факта че и там си писах мръсотии с един похотлив старшина като теб. Обичаш да слушаш пикантерии нали старши.
                      г-жа Фирдевс.2015г.

Коментар

Гигов стига си се тъпкал с тия ефтините гъби от супермаркета до вас, не ти се отразяват добре
                        А бе мармаладче, все са каня да та питам.
                        Когато шефа ти та уволни от клатик.рската работа, ти каза ли му че таковаш жена му, както си мечтаеше?
                        Фащам се на бас, че не си. Ти си смел форумен герой, ама си гледал страхливо и си викал "Да шефе, разбирам шефе". Тъй ли беше мармаладче?

Коментар

• Расцепиха се комунистите !!!
                          tnm

Коментар

Чичо, точка първа гласи:
                            по политически въпроси Гигов е винаги прав! Или почти винаги. .
                            Гигов стига си се тъпкал с тия ефтините гъби от супермаркета до вас, не ти се отразяват добре
                            г-жа Фирдевс.2015г.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Пишеш като професионалист в преследването на такива врагове....Гигов , ще се окаже прав....Все още си пазиш партийния билет в третото чекмедже на скрина на дядо ти.......
                              Чичо, точка първа гласи:
                              по политически въпроси Гигов е винаги прав! Или почти винаги.

А че Мечотаковато е бил партиен член и е напуснал предсрочно флота, преди да му изтече десетгодишния договор, като е останал партиен член при деполитизацията е абсол‘ютно ясно. Така постъпиха огромна част от офицерите от флота, по-малко от авиацията. Имаше и от сухопътни войски, но основно от политическите офицери.
                              По него време нямаше друг начин да напуснеш армията преди 10 години да минат. Можеше по здравословни причини, ама трябваше да си наистина болен.

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                                Ох Пленум, Ох Кеф! Налегнаха ме спомени от детските и юношеските ми години.

Столетницата отдавна не беше хапвала прясно сектантско (разколническо, предателско, и т.н.) месце. Едно време при бай Тошо пленумите бяха основен източник на забавление на народонаселението. На почти всеки пленум имаше "Шушу-мушу и хоп някой в казана". Така работеше столетницата - изяждайки собствените си членове за назидание на останалите. В годините на демокрация този кървав обичай като че ли беше позабравен в желанието за оцеляване в новата и враждебна демократична реалност. Но ето че дойде време за един показен пленум. Хич и не ми е жал за Гоце - да си е опичал акъла като е тръгвал на война. Ще пийна едно за Бог да прости политическата му душа.
                                И на мен ми е кеф.Жалко че го няма Сашо Диков да предава директно.Искам да се изкефя като изхвърлят Гоци и дружинката му.Ма си мисля ако има избори и в парламента влязат гея буци местаня болния барека и гоци какво ли правителство ще има?Ще падне голяма забава.Дано Бог помогне и народа така да направи че да трябва непримирими врагове да трябва да се коалират.Ще си умра от кеф ако българския народ се изгаври с гореизброените.А на президентските избори сигур Мая картечарката ще е кандинат на оригиналното БКП

Коментар

Working...
                                X