Първоначално изпратено от коки
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 19.03.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеЩом казваш Лорде, сигурно е така.
Кажи сега къде е лектор най-добрия от най-добрите, - oрешарски?
Само, че не е изпратен от фондация Людмила Живкова както Дянков във виенския университет да доучва.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jimmy Разгледай мнениеМного ясно че взима от БСП, то Атака си крайнолява, комунистическа партийка.
Хубавото на всички тия клоуни - Болен, Дудука , а вече и на Абв -гоцетата е, че разпиляват комунистическия електорат да не отива всичкия при позитанската клика.Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеЩом казваш Лорде, сигурно е така.
Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеE, ти adjunct lecturer не знаеш ли какво е? Това си е ташак - лектор
Коментар
-
"Няма какво повече да коментирам за АБВ. Но ще кажа виц,рекнал Гейчо
"Един фен на БСП се изправил да протестира срещу централата АБВ с бял лист.
- Защо с бял лист? Нищо не пише?, попитали го останалите.
- Нищо не пише, защото всичко е ясно, отсякъл протестиращият".
http://www.standartnews.com/regional...bv-224329.html
ПП Това е политически виц от времето на Тато и ДС. Тато умре, значи от ДС са му го казали на Гейчо , за да го преправи в случая.Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jimmy Разгледай мнениеАз аргументите съм ги дал черно на бяло с факти и линкове от Университет №1 в света, ама някой, забравих кой, нещо почна за ташаци да говори, сигурно му липсват и затова ...
Затова се получават най-големите троления тука, аз обиждам комуниста Дянков, а трола-комунист Джим се засяга!
Както казва Мечобиков, той псува комунистите, а някои форумни герои лично се обиждат.Last edited by LANDLORD 31; 02.02.2014, 16:50.
Коментар
-
Джими, не мога да разбера за какво се хабиш вече цял ден
Ами като си толкова убеден в достойнствата на Дянков Велики, що не се организирате протестърчетата да си го викнете за вожд !
Технологията е много простичка, описал съм я снощи!
Докарвате го значи, излизате на избори с една хард дясна програма и размазвате тотално!
Бойко мига на парцали в Банкя и се тюхка как е могъл да изтърве такава политическа звезда от първа величина
За останалите изобщо не говорим - те са сразени априори, от момента в който Дянков е изгрял отново на политическия небосклон.
Взимате властта с много и завинаги и ето - проблемите се решават от раз, а форумните тъпаци като мен си посипват главата с пепел и млъкват посрамени!
Айде бе Джими, кво чакаш, тръгвай за Москва или Бостън да кандардисваш Дянков, че те изборите вече чукат на врататаLast edited by energetik; 02.02.2014, 16:37.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеКогато свършат аргументите, почват обидите, така ли беше?Don't work hard, work smart!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАтака взима електорат от БСП
Хубавото на всички тия клоуни - Болен, Дудука , а вече и на Абв -гоцетата е, че разпиляват комунистическия електорат да не отива всичкия при позитанската клика.Last edited by Jimmy; 02.02.2014, 16:27.Don't work hard, work smart!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jimmy Разгледай мнениеА ти знаеш ли какво е цървул, селски цървул
Сигурно знаеш, явно това ти е средата
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеE, ти adjunct lecturer не знаеш ли какво е? Това си е ташак - лектор
Сигурно знаеш, явно това ти е средатаDon't work hard, work smart!
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеE, ти adjunct lecturer не знаеш ли какво е? Това си е ташак - лекторLast edited by Макс; 02.02.2014, 16:18.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеВлизаш в централната избирателна комисия, там има резултати и по секции. избираш някое село което знаеш че са за БСП по принцип и гледаш как им се променя вота във времето. аз съм го правил за доста села и малки градове и резултатите винаги са едни и същи - Атака взима електорат от БСП
Впрочем на изборите наистина ще видим.
Аз твърдя че на евроизборите АБВ няма да вкара НИТО ЕДИН депутат. Нито един. Както и деформаторския блок. Впрочем те ще имат доста повече от АБВ, така че там не съм много сигурен. Може и да вкарат ЕДИН човек. Не повече.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
Коментар