Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (Архив до 13.11.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеВ Москву !!!
Руския аз най го знам от сички. Гуляй Поле е днешния Мариупол. На времето през комунизъма на Ждановското параходство му казваха Махновское.
Никой не е забравен и нищо не е забравено. Болшевиките ще ядат мазната опашка по всичките земни кълбета !!!
Ще отмъстим за Нестор Иванович !!!
Ама на мен ми е простено, не съм им фен по интернационална линия
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеПоне като им лижете задниците го научете езика им бре!
Пише се
В Маскву... или в масквой...
ПП
ама иначе кофти, нали?
Руския аз най го знам от сички. Гуляй Поле е днешния Мариупол. На времето през комунизъма на Ждановското параходство му казваха Махновское.
Никой не е забравен и нищо не е забравено. Болшевиките ще ядат мазната опашка по всичките земни кълбета !!!
Ще отмъстим за Нестор Иванович !!!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от robert Разгледай мнениеgigow разкриха и последната квартира!
Аз се връщам в Москве !
Пише се
В Маскву... или в масквой...
ПП
ама иначе кофти, нали?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеИска ли ти се пост а?Иска ти се има няма.Този път ще ядете дървото.На изборите ще усетиш учестено дишане зад врата и силна болка в гъзЪ.Лижи на тиквуняка насрания гъз и бъди щастлив.Недърници безделници лентяи и боклуци ще свалят правителството смех
Смятам, че този изключителен образец на Позитанската школа, показва само колко близо е ОСТАВКАТА!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shar Разгледай мнениеУспокой се пешка, че на твоята възраст ще получиш някой удар.
И аз мисля, че ти се оказа ланце, така че нямам приказка с теб повече. Живей си лайняния живот с близане на комуняшки задници, докато гроба ти буренясва без да го погледнат децата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shar Разгледай мнениеПолицаи плашат с бунт, лекари излизат на протест, студенти окупират университетите.
Бе народна любов и идилия от всЕкъде е в БГ.
Като ги гледам как са се изпокрили акушерките на олигарското правителство, ми се чини, че скоро ще вземат Окончателното решение, та да не го вземем ние вместо тях, че конференцията на Ванзее ще им се стори летен пионерски лагер.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shar Разгледай мнениеХааа разкрихме го катерицата. Това бил янаки стоилов бе, дето преди ден-два каза, че "студентите живеели в миналото"
Те другарите, щото все в светлото бъдеще живеят и им се струва, че другите са на светлинни години зад тях.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение........Октай живее в миналото, а днес сме 2013 г., а не 2003 г.
Те другарите, щото все в светлото бъдеще живеят и им се струва, че другите са на светлинни години зад тях.
Коментар
-
Първоначално изпратено от karl1957 Разгледай мнение
А по отношение на предходния ти пост няма какво да коментирам - има си модератори, които обаче имат странна пропускливост за червени обиди...Last edited by kandid; 30.10.2013, 13:25.
Коментар
Коментар