IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 13.11.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• КС НА ТЕЗГЯХА !
    http://www.ebay.com/itm/The-Constitu...-/200981677425

Коментар

• https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

Коментар

• Click image for larger version

Name:	1381669_617740214933923_224417617_n.jpg
Views:	1
Size:	58.2 КБ
ID:	3039079

ГРАМОТЕН ДЕПУТАТ КОМУНИСТ!
        Last edited by kandid; 30.10.2013, 15:38.

Коментар

• Click image for larger version

Name:	1012005_1466812906877500_1764841591_n.jpg
Views:	1
Size:	52.4 КБ
ID:	3039078
          Last edited by kandid; 30.10.2013, 15:22.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
            В Москву !!!

Руския аз най го знам от сички. Гуляй Поле е днешния Мариупол. На времето през комунизъма на Ждановското параходство му казваха Махновское.

Никой не е забравен и нищо не е забравено. Болшевиките ще ядат мазната опашка по всичките земни кълбета !!!

Ще отмъстим за Нестор Иванович !!!
            Явно и аз не го знам езика.
            Ама на мен ми е простено, не съм им фен по интернационална линия

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
              Поне като им лижете задниците го научете езика им бре!
              Пише се
              В Маскву... или в масквой...

ПП
              ама иначе кофти, нали?
              В Москву !!!

Руския аз най го знам от сички. Гуляй Поле е днешния Мариупол. На времето през комунизъма на Ждановското параходство му казваха Махновское.

Никой не е забравен и нищо не е забравено. Болшевиките ще ядат мазната опашка по всичките земни кълбета !!!

Ще отмъстим за Нестор Иванович !!!
              Баба ме научи на много неща.
              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от robert Разгледай мнение
                gigow разкриха и последната квартира!
                Аз се връщам в Москве !
                Поне като им лижете задниците го научете езика им бре!
                Пише се
                В Маскву... или в масквой...

ПП
                ама иначе кофти, нали?

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                  Иска ли ти се пост а?Иска ти се има няма.Този път ще ядете дървото.На изборите ще усетиш учестено дишане зад врата и силна болка в гъзЪ.Лижи на тиквуняка насрания гъз и бъди щастлив.Недърници безделници лентяи и боклуци ще свалят правителството смех
                  Каква изящна лексика, какъв поетичен изказ, какви безценни идеи!
                  Смятам, че този изключителен образец на Позитанската школа, показва само колко близо е ОСТАВКАТА!

Коментар

• Първоначално изпратено от Shar Разгледай мнение
                    Успокой се пешка, че на твоята възраст ще получиш някой удар.
                    И аз мисля, че ти се оказа ланце, така че нямам приказка с теб повече. Живей си лайняния живот с близане на комуняшки задници, докато гроба ти буренясва без да го погледнат децата.
                    Иска ли ти се пост а?Иска ти се има няма.Този път ще ядете дървото.На изборите ще усетиш учестено дишане зад врата и силна болка в гъзЪ.Лижи на тиквуняка насрания гъз и бъди щастлив.Недърници безделници лентяи и боклуци ще свалят правителството смех

Коментар

• Успокой се пешка, че на твоята възраст ще получиш някой удар.
                      И аз мисля, че ти се оказа ланце, така че нямам приказка с теб повече. Живей си лайняния живот с близане на комуняшки задници, докато гроба ти буренясва без да го погледнат децата.

Коментар

Полицаи плашат с бунт, лекари излизат на протест, студенти окупират университетите.
                        Бе народна любов и идилия от всЕкъде е в БГ.
                        Като ги гледам как са се изпокрили акушерките на олигарското правителство, ми се чини, че скоро ще вземат Окончателното решение, та да не го вземем ние вместо тях, че конференцията на Ванзее ще им се стори летен пионерски лагер.
                        Tи просто си един болен мозък.Някакви корумпирани полицаи плашат смех.Корумпирани лекари и те плашат още по голем смех.А най големия смех са студентиТе.Ти си ясен като бял ден оказа се поредния некадърник който иска да седне на нечии стол.Този път обаче ще седнеш на нечии надървен ....Станишев ще е следващия премиер.Толкова хора озлобихте срещу себе си че ти е бедна фантазията.На изборите ще бъдете погребани завинаги софийските некадърници крадци лентяи и боклуци.Ще настъпи смъртта на десните боклуци воглаве с милиционерските глупаци

Коментар

Хааа разкрихме го катерицата. Това бил янаки стоилов бе, дето преди ден-два каза, че "студентите живеели в миналото"
                          Те другарите, щото все в светлото бъдеще живеят и им се струва, че другите са на светлинни години зад тях.
                          Ми ся народа ще им бие един як ШУТ в дирника и ще отлетят в светлото НЕБИТИЕ
                          Баба ме научи на много неща.
                          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
                            ........Октай живее в миналото, а днес сме 2013 г., а не 2003 г.
                            Хааа разкрихме го катерицата. Това бил янаки стоилов бе, дето преди ден-два каза, че "студентите живеели в миналото"
                            Те другарите, щото все в светлото бъдеще живеят и им се струва, че другите са на светлинни години зад тях.

Коментар

• Първоначално изпратено от karl1957 Разгледай мнение
                              https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

ХА-ХАААААААААААААА
                              Да взема да ти намеря някой цитат от Асанчо Генов за Цв. Цв., за да видиш що за нелепица си постнал или сам ще си потърсиш

А по отношение на предходния ти пост няма какво да коментирам - има си модератори, които обаче имат странна пропускливост за червени обиди...
                              Last edited by kandid; 30.10.2013, 13:25.

Коментар

• https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

ХА-ХАААААААААААААА

Коментар

Working...
                                X