IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 13.11.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
    Ти защо не попита американския трол защо обижда

Що не попита СЕБЕ СИ, защо наричаш привържениците на БСП "червени свине".

Ти ли ще ме учиш на морал бе! ?
    Ти? Дето постоянно обиждаш и сипеш безсмислените си простотии?
    Мдааа, достатъчно показателно е, че обида срещу Русия и Путин засяга ТВОИТЕ чувства.
    обида

Речник на българския език
    обѝда — съществително име, женски род (тип 41) редактиране

Значение

мн. обѝди, ж.
    1. Несправедливо оскърбление, засягане на честолюбието, огорчение. Понасям обиди.
    2. Чувството, което предизвиква такова оскърбление. Лицето му пламна от обида.

Коментар

Бил си комуне, бил си.
      И дядо ти е бил, и баща ти е бил. И затуй не ми отговаряш на въпроса дали са били убийци или само крадци.
      Затуй и са те приели без проблем в комунистическо ВВУЗ. При това в елитно. И молбичка за членство в БКП си писал. По наше време над 95% от курсантите биваха приемани в Партията до края на обучението.
      Да не ми казваш, че си от онези 5% пияници и злостни нарушители, които не ги приемаха?
      Не никога не съм писал дори молба за членство. По мое време по малко от половината класно бяха членове на БКП.

Подигравахме им се. Това е истината.
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
        Ся що крещиш пак ???

И защо обиждаш ???
        Ти защо не попита американския трол защо обижда
        Първоначално изпратено от Shar Разгледай мнение
        dosadnik, само по отношението на един човек, към путкинския режим в раша, може ВЕДНАГА и БЕЗПРЕКУСЛОВНО да познаеш, дали е/бил някога ДС/КГБ/БКП/БСП лайно.
        Що не попита СЕБЕ СИ, защо наричаш привържениците на БСП "червени свине".

Ти ли ще ме учиш на морал бе! ?
        Ти? Дето постоянно обиждаш и сипеш безсмислените си простотии?
        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Emil Jassim

01.11.1765 г.
          Според социологическите проучвания в Румелийския бейлик отец Паисий се ползва с неодобрението на 99,4% от българското население. Единствено в Котел са заявили 11% подкрепа.

17.05.1876 г.
          Контрареволюционери, подкрепени от Kurumsal ticari banka, са се опитали да контрапревземат кораба "Радецки".
          Всички издавани в Цариград вестници Стара румелийска вестинкарска група, собственост на Пеефоглу, ги заклеймиха като бранители на българската идентичност и попитаха КОЙ? е назначил Ботев за революционер.

01.11.1907 г.
          Контрапротестиращи студенти подкрепиха цар Фердинанд.

Вие продължете тази измислена хронология.

Коментар

• Не знам, но ей ся минах по цялото център. С тези протести и контрапротести, ще направят проблемация. Да видим. За къв цървул сега домъкнаха автобуси да борят стусентите?

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=ePKyQkqC_yg
              tnm

Коментар

Не. Никога не съм се молил на никого за нищо.
                Обиждаш и крещиш. Щото знаеш, че аз не съм лизал комунистически ботуши.

Комунистически ботуши кои са лизали се познава по това, че крещят с големи червени букви из форума и реват на модитата да гонят инакомислещите..
                Бил си комуне, бил си.
                И дядо ти е бил, и баща ти е бил. И затуй не ми отговаряш на въпроса дали са били убийци или само крадци.
                Затуй и са те приели без проблем в комунистическо ВВУЗ. При това в елитно. И молбичка за членство в БКП си писал. По наше време над 95% от курсантите биваха приемани в Партията до края на обучението.
                Да не ми казваш, че си от онези 5% пияници и злостни нарушители, които не ги приемаха?

Коментар

• Виждате ли за какъв фундаментален лъжец става дума. Спомнете си как се хвалеше, че сам е наредил да убият човека с гранатометите!
                  Бойко Борисов отрекъл при разпит да е нареждал обстрел на Чакъра
                  www.24chasa.bg
                  Бившият премиер Бойко Борисов е разпитван три часа за спецоперацията, при която бе убит Тодор Димов - Чакъра, но е отрекъл,

Vladimir Mitsov " "Който стреля по полицаи, това ще му е съдбата", заяви ген. Борисов."
                  преди около час · Харесвам · 2
                  Vladimir Mitsov много е готино, че гугъл вече позволява да се търси в даден период от време Излизат много интересни материали (А не само тия новите)
                  преди около час · Харесвам · 3
                  Ivan Petrov 'Що да не лъже, щом прокурорите му вярват!
                  преди около час · Харесвам · 1
                  Valeri Tarandov Той вече лъжеше...
                  преди около час · Харесвам
                  Vladimir Mitsov то накрая ще се окаже, че и Винету не е чел ..
                  преди около час · Харесвам · 5
                  Ivan Petrov Не го е чел, разбира се, няма книга с такова заглавие!
                  преди около час · Харесвам · 4
                  Dobri Bozhilov В САЩ има едно нещо "всичко, което кажеш, може да се използва срещу теб". Има толкова много казани неща.
                  преди около час · Харесвам · 3
                  Adriana-Bella Beleva Valeri Tarandov има ли линк със старото му изказване
                  преди около час · Харесвам · 1
                  Vladimir Mitsov Тука има едно - от силните му години на секретар
                  http://novinar.bg/...
                  Ген. Борисов: Аз заповядах убийството на Чакъра : : Novinar.bg
                  novinar.bg
                  На 10 декември м.г. престъпникът държа на мушка повече от 20 ч. барети и полицаи...Вижте повече

ИНТЕРЕСНИ КОМЕНТАРИ ЗА МУТРАФОНА

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                    лихвата не е и голяма..
                    Но имат решение тръбите да се ползват от трети страни..
                    Не от трети страни, а от ТРЕТА СТРАНА (по думите на Стойнев и Милер)! А третата страна е тази, която Путин подчини преди месец (затова и забавянето) - Азербайджан. А след споразумението Русия и Азербайджан са миникартел.

Като цяло ЖАЛЪК ОПИТ за ЗАОБИКАЛЯНЕ на европейското законодателство, който неминуемо ще доведе до глоби за... България!

Коментар

А бе ЦРУ/САЩ shit!
                      Къде съм писал за шляпане бе? Я прочети ВНИМАТЕЛНО, ако въобще можеш да мислиш с платената си американска тиква!

Абсолютно ясно съм се изразил.
                      И двете страни имат изгода от постигнатото споразумение.

Аз да не съм идиот, като твоя любим Дянков, та да твърдя че можем да "шляпаме" руснаците.

Ся що крещиш пак ???

И защо обиждаш ???
                      tnm

Коментар

• В. Минеков към министъра на културата: Мутрите дават, когато си с власт, и вземат даденото, когато си безвластен
                        01.11.2013 / 09:40 от: Велислав Минеков
                        Преди години бях поканен като съветник (от ДСБ) по градежа на Закон за културното наследство -ЗКН (министър Чилова). Впечатляваща бе неравната битка между мутренски съветници на т.нар. "колекционери" и нещастни, почтени музейни работници и археолози. Напуснах НС отвратен. Спомняте си моите заплахи за пълна промяна или даже подмяна на ЗЗРК и ЗКН с европейски еквивалент (правна интеграция с ЕС). Днес министър Стоянович обяви ЗКН за несъвършен с необходимост от частичен ремонт. Същото щяло да е и със ЗЗРК. Като следствие от това прекрасно намерение се обръщам към министъра на културата с приятелски призив:

"Скъпи Пепи, навлизаш в мътните води от криминални интереси и фекална смрад на безродни търгаши. Трябва да избираш между достойнството и рода срещу рушвета и падението. Няма нищо страшно от срещата с мутри и техните заплахи - даже е смешно, ще ти разкажа. Не приемай съвети от академични черепни съветници, псевдопрофесори, набедени за величия историци и музейни директори, лакоми индианаджоунсчета и неолитни кретени, обявили себе си за "колекционери", спасяващи националната история.

Да ти припомня, че парцаливи нумизмати се превърнаха в престъпници, а крадци и изкупвачи на археология бяха обявени за спасители на отечественото минало.

Мутрите дават, когато си с власт, и обичат да вземат даденото, когато си безвластен.

По-добре достоен, беден и честен, отколкото временно заможен, оплют и забравен. Всички храним деца, но децата ни трябва да се гордеят със своите родители. Наследник си на достоен род, сега е твоят ред.

Славето

Коментар

• Първоначално изпратено от Shar Разгледай мнение
                          "....Руснаците имат изгода от проекта като цяло и за това са направили и големи отстъпки на българската страна.

Така е когато преговарят истински професионалисти и милеещи за България държавници, а не продажни американско-герберастки калинки....."

Хахахахахаххахаха охххх гигоу, ще ме умориш от смях бе.
                          Ми вие направо ...ги "нашляпахте" руските си госоподари бе.
                          А бе ЦРУ/САЩ shit!
                          Къде съм писал за шляпане бе? Я прочети ВНИМАТЕЛНО, ако въобще можеш да мислиш с платената си американска тиква!
                          Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                          Вчера герберските платени тролове ореваха орталъка колко бил неизгоден за нас заемът и лихвата за "Южен поток".
                          Да ама ей на и руснаците недоволни. Според "Комерсант" Алексей Милер е клекнал пред българите.

А истината сигурно е някъде по средата.
                          Руснаците имат изгода от проекта като цяло и за това са направили и
                          големи отстъпки на българската страна.
                          Абсолютно ясно съм се изразил.
                          И двете страни имат изгода от постигнатото споразумение.

Аз да не съм идиот, като твоя любим Дянков, та да твърдя че можем да "шляпаме" руснаците.

Коментар

"Моля да бъда приет за член на славната Българска комунистическа партия"
                            Нъл тъй? , Мечкотамнякакъв..
                            Не. Никога не съм се молил на никого за нищо.
                            Обиждаш и крещиш. Щото знаеш, че аз не съм лизал комунистически ботуши.

Комунистически ботуши кои са лизали се познава по това, че крещят с големи червени букви из форума и реват на модитата да гонят инакомислещите..
                            tnm

Коментар

• Бойко Борисов отново на разпит - този път за Мишо Бирата

Експремиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов е бил на втори разпит в рамките на само два дни, съобщава днес "Труд". След като даде показания пред военната прокуратура в сряда по възобновеното дело за смъртта на Тодор Димов-Чакъра, Борисов е разпитан в столичното следствие в четвъртък и по разследването за скандала "Мишо Бирата".
                              Според изданието бившият премиер бил лаконичен в обясненията си. Той уверил, че е спазвал закона и не е нареждал на подчинените си да правят обратното.
                              През януари 2011 г. във в. "Галерия" излезе стенограма от подслушан разговор на бившия директор на митниците Ваньо Танов с тогавашния премиер, в който Борисов нарежда на Танов да спре митническа проверка срещу пивоварна "Леденика", собственост на бизнесмена Михаил Михов-Мишо Бирата, който почина няколко месеца по-късно.
                              Отначало Борисов твърдеше, че думите му са монтирани, но година по-късно призна в интервю пред блогърите Асен Генов и Константин Павлов, че разговорът е реален, а от него били махнати само някои нецензурни изрази по адрес на президента Първанов.
                              Първоначалното разследване на прокуратурата не стигна до резултат и бе спряно. След като Сотир Цацаров бе избран от ВСС за главен прокурор, той разпореди проверка на мотивите за спирането на делото. Заключението бе, че то е било правилно. Въпреки това впоследствие производството бе възобновено.
                              По случая се очаква показания да дадат и бившият шеф на Митниците Ваньо Танов, бившият финансов министър Симеон Дянков и заместника му Владислав Горанов, които са част от героите в записите.
                              Неотдавна зам. главният прокурор Борислав Сарафов обясни, че при първоначалното разследване на случая удобно е пропуснато да се провери съдържанието на разговорите. Досега се търсеше единствено кой е изнесъл записите от разговорите между Борисов и Танов, в които експремиерът нарежда да се спре митническата проверка срещу пивоварната, защото така е обещал. Докато ГЕРБ бяха на власт, прокуратурата отказа да образува дело срещу Борисов с аргумента, че признанието му, че е казал въпросните думи, изразявало "самокритичност към определено поведение", а това не било доказателство по смисъла на НПК.

А ЗА СИК И ПАШАТА НЯМА ЛИ ДА ГО РАЗПИТАТ

Коментар

Ся що крещиш ???
                                Виж заглавието на темата и се успокой
                                За крещене се смята, когато се пише само с главни букви. Така че по-големия размер на буквите не е крещене.

Ама ти така и не ми отговори на въпроса, дали баща ти или дядовците ти са били членове на БКП?
                                И ако са били, то дали са били убийци или само крадци?

Кажи бе, репресирания офицер от комунистическото военно училище!

Всъщност какво ще ми отговаряш. Като знам порядките във ВВУЗ, то и ти си писал молба "Моля да бъда приет за член на славната Българска комунистическа партия"
                                Нъл тъй? , Мечкотамнякакъв..

Коментар

Working...
                                X