If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Отблизо - Прокуратурата готви нови обвинения срещу Цветанов
otblizo.net
Според източници от държавното обвинение, до края на годината прокуратурата ще повдигне две нови обвинения срещу Цветан ..
ЧЕСТИТИ ЦУЦИЛАНЕ
Цвичко ще си го измести
Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Това е въпроса а не кой е комунист , кой не!
Комунисти няма отдавна, не се заблуждавай и не се отклонявай от главния въпрос.
Ниски доходи,!
Те убиват цялата икономика!
1. На кого е син Сергей Станишев
2. На кого е племенник бившият министър на Бойко - Николай Младенов
3. На кого е снаха Меглена Кунева
Аз знам отговора на въпроса.
Доходите в България в момента са 10 пъти по ниски, защото не подкрепяме и не се солидаризираме с бунтовниците, като по този начин оставяме на власт децата и внуците на кръволоците разстреляли след окупацията през 1944 година 30 000 българи
В случая 60% от населението иска правителството да подаде оставка - на мен това ми изглежда като напълно достатъчен повод. Нали не смяташ че някоя партия има 60% подкрепа. И ако в демократична държава 60% от населението иска правителството да подаде оставка то какво е нормалното действие на всяко демократично правителство - ами да подаде оставка. На мен ми изглежда доста честно и демократично така.
В края на краищата никой, включително и гласувалите за тях, не е очаквал че ще почнат директно да назначават олигарси на силови постове. И какво като след това си отмениха решението това не ги прави различни. Предполагам че и ти не си зарадвал на това тяхно решение. Или може би това не ти е накърнило вярата в партията - какво като греши - нали е моята партия. Ами да де, ама за доста хора довода че партията може да греши толкова брутално когато си иска всъщност е довод за оставка.
Равновесие,
Хайде малко да се ализира....изследването...
Борянка , пусна първо само част от него ...... да видим и останалото....
Сега за тези 60 %...
Въпроса е подкрепяти ли студенските протести.....
Не става въпрос за окупация ,за затваряне на кръстовища и магистрали..
Аз ги подкрепям.....но не формата....
Преставяш ли си вече има 40 % който не подкрепят правото на протест....
чуваш ли за какво става въпрос...
През юни на тогавашните протести 85 % според Борянка за били за протест...
За 4 месеца ,протеста е девалвирал и още 25 % го отричат...
Има ли някой да върви в тази насока..
След 10 дни и аз ще отричам правото на студентите за протест ,защото малка част малтретире мнозинството а те не взимат мерки да я озъптят...
За окупацията става въпрос.
А за медиината среда ..достатъчно е да гледаме Бенатова и Барековката в Нова.....
Защо доходите на българите са 10 (десет) пъти по ниски от доходите на европейците ??? Защо зАщо заЩо защО
Това е въпроса а не кой е комунист , кой не!
Комунисти няма отдавна, не се заблуждавай и не се отклонявай от главния въпрос.
Ниски доходи,!
Те убиват цялата икономика!
Коментар