IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 13.11.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
    Тук съм си. Лошото е, че днешните псевдореволюционери искат да сменят пак системата като през 1944г. и ще трябва да си отбранявам собствеността с много муниции.
    Мечо и Бигша са просветлени УЛТРАКОМУНИСТИ! Как да си пазя частната собсвеност от тули, панели и бетон, как гърнетата от жълтици, как да си пазя ценните акциийки от такава напаст африкански скакалци, поредните които всичко искат да опоскат. Днес един мой подчинен се учуди, че между металните рафтове на касата ръся патрони 9Х19, като че чистя ориз. Казвам му, че идват времена на пламенна защита на собствеността, той много не ми обърна внимание, сигур щото няма нищо.......
    Ама те на теб няма да ти вземат собственността.
    Виж- да намалят на монтитата заплатите наполовина за шес месеца- е почти сигурно.
    А на тези които никога не са работили може да им земат пенсиите, и - на пиацата.

Коментар

• Приближава момента, в който ДПС ще изиграе БСП. На 90% съм убеден че ще го направят през вярното си куче Атака.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
        Оооо, Лорде: )
        Къде се изгуби?
        Тук съм си. Лошото е, че днешните псевдореволюционери искат да сменят пак системата като през 1944г. и ще трябва да си отбранявам собствеността с много муниции.
        Мечо и Бигша са просветлени УЛТРАКОМУНИСТИ! Как да си пазя частната собсвеност от тули, панели и бетон, как гърнетата от жълтици, как да си пазя ценните акциийки от такава напаст африкански скакалци, поредните които всичко искат да опоскат. Днес един мой подчинен се учуди, че между металните рафтове на касата ръся патрони 9Х19, като че чистя ориз. Казвам му, че идват времена на пламенна защита на собствеността, той много не ми обърна внимание, сигур щото няма нищо.......

Коментар

Наборке, още ли искаш да емигрираш? Ще ми липсваш много да знаеш!
          Ти какъв живот даваш на правителството? Питам щото вече бигшам, и Мечо се изпонас...ха
          Оооо, Лорде: )
          Къде се изгуби?

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
            Чухме .А ти чу ли ,че другаря Йовчев е представил днес амбициозен план за овладяване на кризата с нелегалните имигранти.Он разписва 7 основни цели, необходимите ресурси, източници на средства, срокове и съответно отговорните за тяхното изпълнение http://www.mediapool.bg/mvr-s-ambits...ews213154.html .И докато го вкара в действие, народу ще ги ликвидира
            Това не съм го чул. За Йовчев покрай протестите от личен опит знам че не може да броЙ. За друго не знам, освен че любимата му дума е ЖАН-ДАРМ-ЕРИЯ.
            Last edited by Big6ha; 04.11.2013, 23:07.

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
              Кой определя дали някой е прост или не!? Камо ли ако става дума за цял един народ А и не ставаме ли свидетели в последните месеци именно на обратното, че в болшинстовото си народът не е прост, при все че е беден и няма ресурсите да отстоява правата си така както би трябвало... но все пак се опитва
              Кев, всички ние искаме да ни управляват политици, за които това е професионална дейност, освен лична кауза, тоест да имат професия за губене и всички съпътстващи негативи. Обаче, на практика, подобна очаквана (логично обоснована) преценка на суверена/ народа / бай х.й, който уж избира управлението при гласуване, по никакъв начин не се подкрепя при избори.
              Получава се че свестният няма стимул да си върши работата, а и знае че е за малко, защото суверена винаги е недоволен и не особено прагматичен и каквото и добро да се опита да направи ще го оплюят. Логично смята за по-добре нищо да не прави, а за най-добре да се оправи в личен план! Та така..
              Ако не разбираш защо се дразним на поредния проект явно не си си направил труда да си спомниш как свършиха последните няколко.
              Пък и като почнеш от самото име на под-проекта: „Ранобудните студенти“... бил съм студент
              Много смешно, съвсем за мезе ни взимат!
              А дали е прост народа. Ами простоват е, често наивен, доста завистлив, но като цяло добър! Не случайно толкова цигани имаме

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                Чухме .А ти чу ли ,че другаря Йовчев е представил днес амбициозен план за овладяване на кризата с нелегалните имигранти.Он разписва 7 основни цели, необходимите ресурси, източници на средства, срокове и съответно отговорните за тяхното изпълнение http://www.mediapool.bg/mvr-s-ambits...ews213154.html .И докато го вкара в действие, народу ще ги ликвидира
                Наборке, още ли искаш да емигрираш? Ще ми липсваш много да знаеш!
                Ти какъв живот даваш на правителството? Питам щото вече бигшам, и Мечо се изпонас...ха

Коментар

• Първоначално изпратено от Big6ha Разгледай мнение
                  Офф нещо голяма тъпотия днес. А ВИЕ чухте ли че са намушкали с нож сириец тази вечер в София?
                  Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Бъдещите ни управляващи защо започнаха полуразпад

"Зелените" напуснаха Реформаторския блок

"Зелените" отказват да продължат взаимодействието си с партиите в Реформаторския блок заради превръщането му в предизборна коалиция.
                    Тази позиция е била гласувана на заседание на ръководството на партията в неделя, съобщава вестник "Сега", като се позовава на Поглед.инфо.
                    "Политическа партия "Зелените" няма да продължи взаимодействието си с партиите в Реформаторския блок, тъй като
                    в обединението текат процеси по превръщането му в предизборна коалиция, което противоречи на първоначалното споразумение
                    за провеждане единствeно на общи действия с цел оставка на правителството и демафиотизация на страната", се казва в официално прието становище.
                    "Заедно с това, "Зелените" са разочаровани от действията на част от местните представители на партиите в Реформаторския блок, като тези в Пазарджик и Пловдив, които вече представиха местните организации, като напълно изолираха "Зелените" като досегашен участник в процеса", се казва още в него.
                    "Местната структура на Реформаторския блок в Пазарджик се изгражда от лица, които и в момента практически са на власт в местното самоуправление и срещу които сме водили и водим различни зелени битки от години", обясни Констадин Деянов, шеф на местната организация на "Зелените" в града.
                    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Офф нещо голяма тъпотия днес. А ВИЕ чухте ли че са намушкали с нож сириец тази вечер в София?

Коментар

ЗАЩО трябва да падне правителството, дай една причина? На твоето поколение целият живот е изгубен, но замисляш ли се върху днешните думи на К. Тренчев:
                        "В момента ми предлагат да дойдат тези които дойдоха след Жан. Е, този филм вече сме го гледали, тези не стават..."
                        Ти винаги търсиш да влезеш в спор. Правителството трябва да падне поради ред причини, едни и същи касаещи и твоя любимец ББ, и всички останали. А Тренчев не смятам че е сериозно да слушаме а пък да коментираме ???

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
                          Парадокс: Испанският премиер приема подсъдимия Цветанов, а Орешарски не го искат никъде
                          http://www.faktor.bg/novini/balgariy...at-nikade.html
                          Визита на бившия вътрешен министър е показателна за отношението на Европа към политическите партии и процеси у нас. Цветанов е редови депутат, с три повдигнати обвинения, но въпреки това доверието към бившия вицепремиер и ГЕРБ е по-голямо отколкото към днешния премиер Орешарски. Освен в Китай, до сега премиерът на тройната коалиция не е направил никъде официално посещение. А европейските му колеги го избягват, защото са разбрали, че е премиер на корпоративната мафия, но не и на българските граждани.
                          Приел бил Цецо
                          Ами, него приел, щото него е изпратил Бойко, щот утре има мач
                          Това е партийна среща. Нямам идея от ДСБ и СДС дали е ходил някой. Аман от тъпотии

Коментар

Не съм в състояние да определям ,но :
                            -Може ли политически аргумент да бъде въпроса КОЙ?
                            -Може ли отказа от диалог, да бъде наричан различно от стремеж към метеж и държавен преврат?
                            -Най -важният въпрос- ЗАЩО НЕ СЕ КОМЕНТИРАТ ДЕЙСТВИЯТА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО И ЗАКОНОДАТЕЛЯ, А СЕ ТЪРСЯТ ФАЛШИВИ ПРИЧИНИ ЗА КОНФРОНТАЦИЯ?
                            Тук обаче съм съгласен! Много по-важен и ефективен при всяка една ситуация вместо въпросите "Кой?", "Защо?"и т.н. би бил въпросът "Как?", при все че той най-често отразява настоящето и търси отговори за бъдещето, игнорирайки миналото което не може да се върне, и свежда функциите му единствено до възможността да се поучим и извлечем някакъв извод от него. Та, според мен по-важният въпрос за бъдещото ни развитие и просперитет като нация е не "Кой?", а "Как?"

Коментар

• Първоначално изпратено от Big6ha Разгледай мнение
                              Не чакам правителството да падне, ТО вече е паднало ама поради плиткоумност Вие това не искате да проумеете. Това което става в момента е че само ни губят времето което нямаме.
                              ЗАЩО трябва да падне правителството, дай една причина? На твоето поколение целият живот е изгубен, но замисляш ли се върху днешните думи на К. Тренчев:
                              "В момента ми предлагат да дойдат тези които дойдоха след Жан. Е, този филм вече сме го гледали, тези не стават..."

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                                Кой определя дали някой е прост или не!? Камо ли ако става дума за цял един народ А и не ставаме ли свидетели в последните месеци именно на обратното, че в болшинстовото си народът не е прост, при все че е беден и няма ресурсите да отстоява правата си така както би трябвало... но все пак се опитва
                                Не съм в състояние да определям ,но :
                                -Може ли политически аргумент да бъде въпроса КОЙ?
                                -Може ли отказа от диалог, да бъде наричан различно от стремеж към метеж и държавен преврат?
                                -Най -важният въпрос- ЗАЩО НЕ СЕ КОМЕНТИРАТ ДЕЙСТВИЯТА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО И ЗАКОНОДАТЕЛЯ, А СЕ ТЪРСЯТ ФАЛШИВИ ПРИЧИНИ ЗА КОНФРОНТАЦИЯ?

Коментар

Working...
                                X