IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 13.11.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Бойко Борисов: Кой предупреди висшето ръководство на ДПС да се отърве от политика Бисеров?

http://www.focus-news.net/news/2013/...a-biserov.html

Кой предупреди висшето ръководство на ДПС да се отърве от политика Бисеров преди да му бъде поискан имунитетът, това е написал лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в профила си във фейсбук. "Докато разни хора правят нескопосани опити да отклоняват общественото внимание, заместник-председателят на ДПС и зам.-председател на Народното събрание Христо Бисеров се оказа разследван за пране на крупни суми пари. Разследването срещу Бисеров очевидно разкрива, че в ДПС текат интересни процеси. Но основният въпрос, който следва от тук, е - кой докладва на Доган операцията срещу Бисеров?", пише Борисов.

"Кой изнесе информацията от службите и я занесе в сараите, за да може днес разследването да се води срещу гражданина Бисеров, а не срещу политика Бисеров? След като вътрешният министър и ресорен вицепремиер Цветлин Йовчев сутринта твърдеше, че не знае за разработката на ДАНС, кой тогава изнесе информацията? Поздравявам прокуратурата в лицето на главния прокурор за смелите и безкомпромисни действия", е написал Борисов в профила си във фейсбук.

Коментар

• Първоначално изпратено от Shar Разгледай мнение
      Склонен съм да се съглася с теб .
      Но това е така, защото "свободата" ни беше подарена 89-та, а не извоювана, както би следвало да е, за се уважаваи за да имат хората самоуважение.
      И още по-лошо - вече почти четвърт век след онази пародия, доста хора (ти включително) пак не са убедени, че веднъж завинаги, трябва да поставим нови основи на тази сграда, ако искаме да катерим етажи нагоре. Примирението, апатията и отчаянието са пътя към тоталното разтурване на тази територия.
      И тогава няма да има "ама аз съм си добре, да му мислят другите".
      Шарко ти май не четеш и не осмисляш какво ти пиша.Затова пак ти повтарям нито Реформаторския блок нито мутрафоня са хората които ще поставят държавата на нови основи.Не виждам хората или партията или коалицията от партии които ще го направят.Нали ти слагаше тука на Буров думите за това какви болни мозъци отиват в Парламента.Затова и не ходя да гласувам.Това че ще изгоним Орешарски нищо не променя.Има една дебела много дебела и стара книга съветвам те да я прочетеш и осмислиш ако изобщо е възможно да се осмисли.....

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
        Въобразяваш си, че с тъпи емотикони ставаш убедителен. Не си.
        Не съм излъгал нищо и няма никакво противоречие в думите ми. Пък и ти не посочваш нито противоречие, нито лъжа. Само голословни твърдения.

Аз казвам че БСП издига кадърни, демократични и държавнически мислещи личности, независимо от идеологическите им разбирания.
        Ама Бисеров не сме го издигнали ние. Той е седесар, висш седесар, после преминал в ДПС.
        Данчо Ментата вие го гласувахте да стане шеф на бюджетната комисия. Бисеров вие го гласувахте за зам-председател на парламента и шеф на правната комисия...

Орешарски вие го избрахте за минфин и премиер. Корнелия първо СДС и после ваш член. И т.н...

После Бисеров ти го обяви за седесарски син боклук. И накрая твърдиш че няма противоречие в думите ти...

Не е ли това типична червена шизофрения

И как да не слагам емотикони

Коментар

А пък Бойко Борисов и Цецка Цачева са си стари комунисти, така както Цвъки е кадър на Държавна сигурност, като баща си.

100 % истина!
          +65536

Ти кога стана анархист. Браво !!!

И Пламен Олигарски е бивш седесарин. Сички са от партията майка БКП.

Не подкрепим ли студентите да изритаме комунистите от всички партии, лошо ни се пише.

Няма ли пряка демокрация, няма демокрация !!!
          Баба ме научи на много неща.
          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
            Май някой хора са забравили ,че Господаря е пекана лисица от ДС .С тоя си ход показа за пореден път ,че той командва парада.
            Ето един интересен анализ на нашенския мазен политически курбан

http://reduta.bg/v2/article/%D0%B4%D...B8%D0%BD%D0%B0

Коментар

• "..Аз казвам че БСП издига кадърни, демократични и държавнически мислещи личности, независимо от идеологическите им разбирания.."

Дори не е смешно. Това Луканов, Лилов, Беров, Виденов, Гечев, Овчаров, Петков, Масларова, Параванов, Кутев и сие, са едни мити демократи и държавнически мислители, да ти падне шапката.

Коментар

Според мен ще им нашокат канчетата яко от ЕС.
                Да не мислите, че тоя мафиот са го погнали приятелите му от Д(п)С или слугите им в ДАНС самостоятелно?
                Всичко е станало по принуда след чуждо разследване и предоставяне на неоспорими данни от чуждо разузнаване.
                Ха сега се сетете, като видят, че Денсуитми се отчитат първо на Господаря и после от немай къде на Прокурватурата, каква ще е ответната външна реакция!!!
                То и без това оли не го искат на запад от Калотина, та сега съвсем ще му отеснее...задния вход
                Май някой хора са забравили ,че Господаря е пекана лисица от ДС .С тоя си ход показа за пореден път ,че той командва парада.
                Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                  Ето как комунистът публикува две взаимноизключващи се твърдения и след това като го хванем в лъжа се опитва да се измъкне...

Ето как когато е удобно на червените си демократично мислещ и мисли държавнически, като Орешарски и пак когато е удобно си седесарски СИН БОКЛУК.

Класика на лицемерието на каскетите....
                  Въобразяваш си, че с тъпи емотикони ставаш убедителен. Не си.
                  Не съм излъгал нищо и няма никакво противоречие в думите ми. Пък и ти не посочваш нито противоречие, нито лъжа. Само голословни твърдения.

Аз казвам че БСП издига кадърни, демократични и държавнически мислещи личности, независимо от идеологическите им разбирания.
                  Ама Бисеров не сме го издигнали ние. Той е седесар, висш седесар, после преминал в ДПС.

А пък Бойко Борисов и Цецка Цачева са си стари комунисти, така както Цвъки е кадър на Държавна сигурност, като баща си.

100 % истина!
                  Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                    Че тя държавата отдавна е закрита.Едно цигане направи милицията на маймуни та се наложи гърците да го хващат.Мисля че е безсмислено да ти обяснявам че такова чудо държава България няма има географско понятие България.Явно ние не можем да се управляваме сами и трябва някой да ни вземе под крило.А свободата за хора които не умеят да се контролират е наказание
                    Склонен съм да се съглася с теб .
                    Но това е така, защото "свободата" ни беше подарена 89-та, а не извоювана, както би следвало да е, за се уважаваи за да имат хората самоуважение.
                    И още по-лошо - вече почти четвърт век след онази пародия, доста хора (ти включително) пак не са убедени, че веднъж завинаги, трябва да поставим нови основи на тази сграда, ако искаме да катерим етажи нагоре. Примирението, апатията и отчаянието са пътя към тоталното разтурване на тази територия.
                    И тогава няма да има "ама аз съм си добре, да му мислят другите".

Коментар

Закриват телевизията на Георги Гергов

Днес всички служители на NBT (Нова българска телевизия) са получили заповеди за прекратяване на договорите. Уволнени са около 30 души от пловдивската и софийската редакция. Причината не им е била обяснена.

NTB е телевизията, която наследи някогашната “Евроком”. Има студия в Пловдив и в София. Собственост е на “Пловдивския панаир”, който доскоро бе притежание на Г. Гергов, докато държавата не реши да го продаде. Пловдивският комплекс на медията се помещава именно в Панаира.

...

Хмм нещо става. Червените кхмери да не са решили направо да закриват държавата?!??!
                      Че тя държавата отдавна е закрита.Едно цигане направи милицията на маймуни та се наложи гърците да го хващат.Мисля че е безсмислено да ти обяснявам че такова чудо държава България няма има географско понятие България.Явно ние не можем да се управляваме сами и трябва някой да ни вземе под крило.А свободата за хора които не умеят да се контролират е наказание

Коментар

и аз да задам един въпрос.
                        Ако Пеев (както се казва, според контрапротестиращите автобусаджии) бешe (о)станал (и аз вече не знам бил ли е или не) шеф на ДАНС, дали щеше изобщо да се чуе нещо за който и да било от Д(п)С?????
                        Дали?
                        Дали?
                        Дали?

.
                        Целта бе ясна Shar.Ако Пеевски бе станал шеф ,пред матреала щеше да има показна акция .И тъй като сте си абсолютни престъпници Баце и Цвък , долу на земята
                        Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                          Оооо, червените миндили са до един на барикадата
                          Амииии, слаба работа. Повечето бършат с парцали чугуна пред централата им, по поръчение на шаренкова.

Коментар

• Оооо, червените миндили са до един на барикадата

Коментар

Че какво общо има Христо Бисеров с БСП????
                              НИЩО!

Бисеров си е стар СЕДЕСАР. Беше организационен секретар на СДС, доколкото помня. Ние в БСП подобни личности не приемаме.

И защо трябва да отговаряме НИЕ за подобни личности. Да си го носи ДПСто дето са се доверили на седесарски СИН БОКЛУК.
                              БСП не може да знае какви са всичките кадри на ДПС. Не виждам никаква, ама никаква вина в БСП, че някакъв седесар е подведен под отговорност.
                              Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                              В какво си ме хванал? В лъжа??
                              Какво съм излъгал?

А относно Петър Стоянович, Даниела Бобева и прочее....
                              Нас в БСП, ни интересува кой е кадърен, кой е демократично мислещ и кой мисли държавнически, като Орешарски. Такива хора издигаме на държавни постове без да ги обвързваме по какъвто и да е начин със социалистическите идеи.
                              Кое е лъжа?
                              Ето как комунистът публикува две взаимноизключващи се твърдения и след това като го хванем в лъжа се опитва да се измъкне...

Ето как когато е удобно на червените си демократично мислещ и мисли държавнически, като Орешарски и пак когато е удобно си седесарски СИН БОКЛУК.

Класика на лицемерието на каскетите....

Коментар

• Първоначално изпратено от Бързоходко Разгледай мнение
                                И сега какво излиза?!?!?!? ДАНС без Пеевски начело първо се отчита на Доган а после на главен прокурор и т.н. А ако беше с Пеевски начело май само на Доган щеше да се отчете. То се оказва, че от протеста през лятото е имало съвсем реална полза. Май и от окупацията ще излезе нещо полезно! Май и от искането за морал в политиката също небива да се отказваме!
                                Според мен ще им нашокат канчетата яко от ЕС.
                                Да не мислите, че тоя мафиот са го погнали приятелите му от Д(п)С или слугите им в ДАНС самостоятелно?
                                Всичко е станало по принуда след чуждо разследване и предоставяне на неоспорими данни от чуждо разузнаване.
                                Ха сега се сетете, като видят, че Денсуитми се отчитат първо на Господаря и после от немай къде на Прокурватурата, каква ще е ответната външна реакция!!!
                                То и без това оли не го искат на запад от Калотина, та сега съвсем ще му отеснее...задния вход

Коментар

Working...
                                X