IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 13.11.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ГЕРБ бойкотира парламента във вторник
    Хората на Борисов искат да се изясни какво точно е сгафил Христо Бисеров, преди да бъде избран негов заместник
    Публикувано: 11 ноем. 2013, 18:31 | Обновено: 11 ноем. 2013, 18:31
    Разпечатай
    прочитания: 1067 | коментари: 17
    София, България

ГЕРБ няма да участва в театъра, който се разиграва в държавата покрай Христо Бисеров. Хората на бойко Борисов искат първо да се изяснят причините около случая със зам.-председателя на парламента, каква е вината му и тогава да се върви на нов избор. Това стана ясно от думите на шефа на парламентарната група на ГЕРБ Красимир Велчев в студиото на bTV. Така след лидерите – Бойко Борисов и Цветан Цветанов и Велчев потвърди решението на партията да не се регистрира утре, когато в дневния ред влезе точката за избор на наследник на освободения като зам. шеф на Народното събрание и депутат член на ДПС. /БЛИЦ

МУТРИТЕ ГЕРБЕРЯСАХА И МУТРЯСАХА ПАРЛАМЕНТА

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
      Идея си нямам какво ме питаш.
      Така както звучат имената ми изглежда като турски сериал. В моя дом такова нещо НЕ СЕ ГЛЕДА. Дори жена ми не гледа такива идиотии.
      За тях питай оня твой комунистически приятел Мечкотаковато. Той си е сложил за аватар някакъв герой от турски сериал.
      Не ма питай мен. Не съм от тях.
      А бе не съм сигурен, според мен залиташ яко по тия простотии.
      Нооо... нека не губим фокус от належащите въпроси.

Кой? коЙ? КОЙ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
        Фалита се отлага.Зимата идва а аз мисля да разпускам коланите.Мазата е пълна с компоти туршии лютеници чушки боб брашно гръцки салати няколко тенекета сирене буркани с пуешко. Винцето отдавна стана.Днес сварих грозданката стана чудесна.В двора кокошки колкото щеш две прасета чакат за ножа едно теле.Хамбара е пълен с жито слънчоглед царевица.Голямо разпускане ще пада....Ще разпускам с ракиика и винце и ще се забавлявам със софийските простотииииииии.Някои си мислят че като свалят Орешарски и пред тях ще блеснат житата.Други пък се надат да се докопат я до депутат министър посланник и те такъв пост.Е някои може би ще се докопат а другите идиоти с голямо прискърбие ще установят че са били прелъстени наебани и изоставени.....
        +1

Коментар

• Първоначално изпратено от Shar Разгледай мнение
          Успокойте се!
          Няма нужда от незабавна оставка. Вече е късно, България е пред поредния фалит докаран от московските слуги.
          Който и да дойде на власт сега, незабавно, не може да направи вече нищо, най-много народа да си го изкара на него.
          Така, че затягайте коланите, ЗИМАТА ИДВА .
          Надявам се с нея да дойде и ужасният край на столетните терористи и техните производни подлоги. Този път завинаги.
          Фалита се отлага.Зимата идва а аз мисля да разпускам коланите.Мазата е пълна с компоти туршии лютеници чушки боб брашно гръцки салати няколко тенекета сирене буркани с пуешко. Винцето отдавна стана.Днес сварих грозданката стана чудесна.В двора кокошки колкото щеш две прасета чакат за ножа едно теле.Хамбара е пълен с жито слънчоглед царевица.Голямо разпускане ще пада....Ще разпускам с ракиика и винце и ще се забавлявам със софийските простотииииииии.Някои си мислят че като свалят Орешарски и пред тях ще блеснат житата.Други пък се надат да се докопат я до депутат министър посланник и те такъв пост.Е някои може би ще се докопат а другите идиоти с голямо прискърбие ще установят че са били прелъстени наебани и изоставени.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Big6ha Разгледай мнение
            Оооо гиговче как си старши, вечеря вече и си готов да нищиш политиката.
            Интересен сценарии пишеш ама така семкаджийски по Чуменски.
            Абе да те питам, старата госпожа Фердевс като излизаше от дома си срещна ли Онур (мъжа на Фейрия) или се разминаха за малко?
            Идея си нямам какво ме питаш.
            Така както звучат имената ми изглежда като турски сериал. В моя дом такова нещо НЕ СЕ ГЛЕДА. Дори жена ми не гледа такива идиотии.
            За тях питай оня твой комунистически приятел Мечкотаковато. Той си е сложил за аватар някакъв герой от турски сериал.
            Не ма питай мен. Не съм от тях.
            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
              Няма какво да ми се обяснявате...
              НЕЗАБАВНА ОСТАВКА!!!
              ВЕДНАГА!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                Мечо, отдавна не си обелил дума, ще има ли оставки по дяволите?!
                Ако има промяна - тя няма да бъде с оставка.

Не знам защо не го разбирате.

Оставка няма да има.
                Или се сваля правителството или не, ама оставка няма да има.
                Ако за колко дни беше - 150, оставка няма, значи няма и да има.

Коментар

• МУТРИТЕ ГЕРБЕРЯСАХА И МУТРЯСАХА РАНОБУДНИТЕ

Силвия Томова
                  Президентът спокойно може да се барикадира в СУ и той. След като зае страна - нещо недопустимо за държавен глава, след като открито толерира ГЕРБ или си затваря очите за поведението на опозицията, едва днес се сети, че нацията била разделена. И ах, лицемерно не видя своя пръст в това. Хубаво би било ранобудните да махнат веригите и да си го приберат. Имат еднакво бърза реакция.

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                    Няма какво да ми се обяснявате...
                    НЕЗАБАВНА ОСТАВКА!!!
                    Точно така !!!
                    Баба ме научи на много неща.
                    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                      Лорде по-скоро е от колкото предполагаш.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                        С какво ще го направиш бе голчо?
                        Нали сам признаваш, че си на заплата. Ами то жена ти я чака тази заплата... Какво дарение ще направиш?
                        Мармалад.

Оооо гиговче как си старши, вечеря вече и си готов да нищиш политиката.
                        Интересен сценарии пишеш ама така семкаджийски по Чуменски.
                        Абе да те питам, старата госпожа Фердевс като излизаше от дома си срещна ли Онур (мъжа на Фейрия) или се разминаха за малко?

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                          Да, точно така !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                            Panko Anchev
                            Защо ранобудните студенти не окупират библиотеката? Защото не знаят къде е и няма кой да им я покаже. А какво ще правят в нея! И това не е виц!

Батко, ти за БУДНИТЕ не се притеснявай, те знаят къде е библиотеката.
                            Виж за питекантропите от младежкото БСП (които искали да учат - ти да видиш) трябва да се тревожиш, че като ги гледам чалгата и червената пропаганда ги е превърнала в получовеци.

Коментар

• Panko Anchev
                              Защо ранобудните студенти не окупират библиотеката? Защото не знаят къде е и няма кой да им я покаже. А какво ще правят в нея! И това не е виц!

Коментар

• http://www.segabg.com/article.php?id=672865
                                Това е цялата публикация .

Коментар

Working...
                                X