IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 13.11.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
    Докато не вкараме в затворите и не избесим кумунистите, държавата няма да се оправи
    Бе тебе те е страх от няколко мангала комунисти си тръгнал да бесиш.Изперкал ли си или си откачен или не си пиеш аповете редовно?Кой си ти да бесиш и вкарваш в затвора????

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
      До червено море, а ти знаеш ли къде са Лангерхансовите острови?
      Ще го осъдя съвсем скоро!
      Да се надяваме,ама надали!!!Кречеталото кой ли ми го слуша!!!
      И ти казах,без Чичкото!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
        Лорде кво пиеш днеска?
        МИСЛЕХ да полея оставката, ама не се случи, та сега съм на рамстек с лук и броколи за гарнитура и мускат-отонел за преглъщане.
        Орешака се оказа костелив орех и това ще ми е повод да ви се смея години наред

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение

Тц тц тц, до кога все Герб, до кога, до кога, до когаааа....!???
          Докато ГЕРБ представлява заплаха за демокрацията в България. А това е докато "партия" ГЕРБ съществува реално в политическото пространство.

Или докато д-р Сретан Йосич не ни излекува от герберастката зараза.
          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
            Не съм чул ,да е осъден!!!Като го осъдиш,можеш да му казваш престъпник!!!
            Та къде беше Бамбелмандепският проток,жиографе!!!
            До червено море, а ти знаеш ли къде са Лангерхансовите острови?
            Ще го осъдя съвсем скоро!

Коментар

• Лорде кво пиеш днеска?

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                Ами как да не са престъпници бе микроцефал, не виждаш ли, че бившият им вътрешен министър е с цели 3 обвинения! За такова нещо се правят три полицейски регистрации.
                Не съм чул ,да е осъден!!!Като го осъдиш,можеш да му казваш престъпник!!!
                Та къде беше Бамбелмандепският проток,жиографе!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                  Ако Станишев не си го е задал този въпрос, който го задават и всички симпатизанти на БСП....

Ама той ТЕПЪРВА ще отговаря на този въпрос. След като изгоним престъпниците от ГЕРБ от властта и ЩЕ му го зададем.

Тц тц тц, до кога все Герб, до кога, до кога, до когаааа....!???

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                    А бе шапкар каруцаров!!!Що не вземеш да осъдиш тия престъпници бе!!!Щото така и аз мога да кажа ,че ти си престъпник!!!Или така ти е заповядано да говориш!!!Пфу!!!
                    Ами как да не са престъпници бе микроцефал, не виждаш ли, че бившият им вътрешен министър е с цели 3 обвинения! За такова нещо се правят три полицейски регистрации.

Коментар

Ако Станишев не си го е задал този въпрос, който го задават и всички симпатизанти на БСП....

Ама той ТЕПЪРВА ще отговаря на този въпрос. След като изгоним престъпниците от ГЕРБ от властта и ЩЕ му го зададем.
                      А бе шапкар каруцаров!!!Що не вземеш да осъдиш тия престъпници бе!!!Щото така и аз мога да кажа ,че ти си престъпник!!!Или така ти е заповядано да говориш!!!Пфу!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                        Докато гониш герб и току виж комунистите изяли дървото

Щял да гони, муахахахахаххахахахахахааа!
                        Докато не вкараме в затворите и не избесим кумунистите, държавата няма да се оправи

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                          Повече такива хора трябват на България. И добре осигурени, и мъдри, честни и се грижат за бъдещето на България. Дано само не последва Бисеров след време че демографския ръст на България отива на вятъра.
                          Брех прав си, от България вече не бягат само най-бедните хора, вече бягат и най-богатите.
                          ЗАМИСЛЕТЕ СЕ!!!!
                          Last edited by Big6ha; 11.11.2013, 21:06.

Коментар

• Равновесие, инсчето...
                            моля...

Коментар

Докато гониш герб и току виж комунистите изяли дървото

Щял да гони, муахахахахаххахахахахахааа!

Ти по-добре се запознай с текста на закона по-долу! С големи червени букви (като за комунисти) съм ти отбелязал важните пасажи!

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                                Станишев май не се чувства много удобно напоследък, предполагам, че е и той вече сам се бие по главата и си повтаря Кой, Кой ме накара да подкрепя Пеевски.

Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Working...
                                X