Първоначално изпратено от Факушкa
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (Архив до 13.11.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеДо червено море, а ти знаеш ли къде са Лангерхансовите острови?
Ще го осъдя съвсем скоро!
И ти казах,без Чичкото!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеЛорде кво пиеш днеска?
Орешака се оказа костелив орех и това ще ми е повод да ви се смея години наред
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
Тц тц тц, до кога все Герб, до кога, до кога, до когаааа....!???
Или докато д-р Сретан Йосич не ни излекува от герберастката зараза.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеНе съм чул ,да е осъден!!!Като го осъдиш,можеш да му казваш престъпник!!!
Та къде беше Бамбелмандепският проток,жиографе!!!
Ще го осъдя съвсем скоро!
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеАми как да не са престъпници бе микроцефал, не виждаш ли, че бившият им вътрешен министър е с цели 3 обвинения! За такова нещо се правят три полицейски регистрации.
Та къде беше Бамбелмандепският проток,жиографе!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеАко Станишев не си го е задал този въпрос, който го задават и всички симпатизанти на БСП....
Ама той ТЕПЪРВА ще отговаря на този въпрос. След като изгоним престъпниците от ГЕРБ от властта и ЩЕ му го зададем.
Тц тц тц, до кога все Герб, до кога, до кога, до когаааа....!???
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеА бе шапкар каруцаров!!!Що не вземеш да осъдиш тия престъпници бе!!!Щото така и аз мога да кажа ,че ти си престъпник!!!Или така ти е заповядано да говориш!!!Пфу!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеАко Станишев не си го е задал този въпрос, който го задават и всички симпатизанти на БСП....
Ама той ТЕПЪРВА ще отговаря на този въпрос. След като изгоним престъпниците от ГЕРБ от властта и ЩЕ му го зададем.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеДокато гониш герб и току виж комунистите изяли дървото
Щял да гони, муахахахахаххахахахахахааа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеПовече такива хора трябват на България. И добре осигурени, и мъдри, честни и се грижат за бъдещето на България. Дано само не последва Бисеров след време че демографския ръст на България отива на вятъра.
ЗАМИСЛЕТЕ СЕ!!!!Last edited by Big6ha; 11.11.2013, 21:06.
Коментар
-
Щял да гони, муахахахахаххахахахахахааа!
Ти по-добре се запознай с текста на закона по-долу! С големи червени букви (като за комунисти) съм ти отбелязал важните пасажи!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеСтанишев май не се чувства много удобно напоследък, предполагам, че е и той вече сам се бие по главата и си повтаря Кой, Кой ме накара да подкрепя Пеевски.
Ама той ТЕПЪРВА ще отговаря на този въпрос. След като изгоним престъпниците от ГЕРБ от властта и ЩЕ му го зададем.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
Коментар