IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 13.11.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• [QUOTE=LANDLORD 31;1059531562]
    Първоначално изпратено от :-) Разгледай мнение
    Страхотни аргументи, поздравления!
    Не е честно!
    Лорде, не е честно да разваляш тази спокойна и лежерна тема- политика с личните си спорове.

Коментар

• Кючарче , пиши си бе глупчо ,кой ти пречи?! Аз, най- малко !Твърде зает съм в бизнеса си за да се занимавам с посредствени драсканици! Жив и здрав! И ти имаш макар и малък шанс да успееш! Дано успееш , но този живот не е за тъпаци!!

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
        ..за Овчаров ми беше интересно...само дотолкова, доколкото има различни кръгове и някои от интересите им май се пресичат...
        Май,май ... май крушката си има опашка
        Life won't wait for you.

Коментар

• [QUOTE=:-);1059531554]
          Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение

Ти си просто глупак! ... но имаш право на живот!
          Страхотни аргументи, поздравления!
          Ти си бил, си , и ще си останеш такъв до края на жалкото си съществуване, но аз не те обезкуражавам. Не е честно!

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
            Много неща ще се променят при Лукойл.Сега Държавата има човек, който ще се грижи за нейния интерес.
            не знам за държавата и тази демонстративна данъчна "пасивност" на някои от големите вериги
            Но, верно ми идва в повече, не само да ни дерат Лукойлци и сие с горивата ...мии и туй дето уж, ни го взимат само за хазната да им отива в джоба

...за Овчаров ми беше интересно...само дотолкова, доколкото има различни кръгове и някои от интересите им май се пресичат...

Коментар

• Първоначално изпратено от :-) Разгледай мнение
              Доживяхме грозотата да навява еротика ! Те до един са такива!
              Вземам си думите назад. Ще мина със снимката му утре покрай Лъвов мост и ще питам някоя групичка сенегалци - като цитирам въпроса на Наивника
              За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                Много неща ще се променят при Лукойл.Сега Държавата има човек, който ще се грижи за нейния интерес.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                  В последните няколко дни покупка на бензин от 3 бензиностанции на Лукойл и ОМВ на магистрали за по 100на левчета - въпрос - "ще искате ли фактура" и при отрицателен отговор не си правят труда за ....касова бележка

Това...май ще рече, че са се "активизирали ...измерватерните уреди, цистерните от дан. складове" ... и дори акцизчето и ддс-то не стигат от нашия джоб до държавния

На някой много му харесва хаоса
                  Дано поне забогатеят малко студентите и не тръгнат да стават овчари, а се поразходят навън )
                  Life won't wait for you.

Коментар

• [QUOTE=LANDLORD 31;1059531551]
                    Знаеш ли кое е най-жалкото в троловата ти съдба? 8 години си в този форум, а нищо свестно не си написал. С нищо читаво не те познават, противен си за много хора.
                    Аз съм от 3 но имам хиляди поддръжници на изложените от мен тези, които ми пишат всекидневно. Това те трови навярно много троле, гледай да не си докараш някоя жлъчна болест или рак и да окапеш много по-млад от мен. Аз съмо позитивен, докато мърдам ще пиша на клавиатурата срещу такива миризливи медузи като теб.
                    Ти си просто глупак! ... но имаш право на живот!

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                      Ами, има различни варианти ....вкл. еротични, - щом веднъж си е заслужил определението

Доживяхме грозотата да навява еротика ! Те до един са такива!

Коментар

• [QUOTE=:-);1059531546]
                        Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение

Ти също си в лайната милиционерче глуповато!
                        Знаеш ли кое е най-жалкото в троловата ти съдба? 8 години си в този форум, а нищо свестно не си написал. С нищо читаво не те познават, противен си за много хора.
                        Аз съм от 3 но имам хиляди поддръжници на изложените от мен тези, които ми пишат всекидневно. Това те трови навярно много троле, гледай да не си докараш някоя жлъчна болест или рак и да окапеш много по-млад от мен. Аз съмо позитивен, докато мърдам ще пиша на клавиатурата срещу такива миризливи медузи като теб.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                          Абе този гъз какво го правим???
                          http://www.blitz.bg/news/article/232183
                          Ами, има различни варианти ....вкл. еротични, - щом веднъж си е заслужил определението
                          За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• [QUOTE=LANDLORD 31;1059531544]
                            Ти си един от най-гнусните тролове и ще трябва с Гигов да направиме един списък къде 45 и да го пратим и платим на модераторите да ви изтрият от лицето на земята по ай пи. Много гнусна водна пръчка е и формалина.
                            Ти също си в лайната милиционерче глуповато!

Коментар

• [QUOTE=:-);1059531541]
                              Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                              Благодарение на тролове като тези по долу форумът се е превърнал в помийна яма.

Не викай за помощ а бързо се измъквай ,защото си целият в лайна!
                              Ти си един от най-гнусните тролове и ще трябва с Гигов да направиме един списък къде 45 и да го пратим и платим на модераторите да ви изтрият от лицето на земята по ай пи. Много гнусна водна пръчка е и формалина.

Коментар

• [QUOTE=gigow;1059531526]Благодарение на тролове като тези по долу форумът се е превърнал в помийна яма.

Не викай за помощ а бързо се измъквай ,защото си целият в лайна!

Коментар

Working...
                                X