IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 13.11.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
    1. Има такъв изборен закон - това са 100 % мажоритарни избори.
    2. Манипулираш. Ясно се вижда, че чрез действията си целите правителството на комунистите да остане колкото може по дълго на власт.
    3. Николай Младенов е племенник на кръволока Петър Младенов, заявил ясното намерение да гази софиянци с танковете. Пешо Танкиста му е партизанското име на чичото, ако не си чувал.
    1.Не са съвършени. При тях местните феодали получават повече възможности.
    2.Клеветиш. Аз се обявих срещу правителството от първия му ден тук във форума. Много по-рано от теб.
    3.Дай доказателство за такава роднинска връзка. И само да отбележа, че аз съдя човек по делата му, а не по роднините му.

ОСТАВКА НА ГЕЯ-БЕЯ-ЗЛОДЕЯ-ОЛИГАРСКИ-ПЕЕВСКИ

ПОДКРЕПА ЗА ПРОТЕСТА В НЕДЕЛЯ

Коментар

Така е, прав си !!!

Съгласен съм с приказката за най добрите комунисти !!!
      ...НИЩО, ама НИЩО общо нямат с комунистите тия уроди!!!

Комунист може да кажеш на ония сенилни дъртаци на по 85-90 години дето носиха портретите на ленин и сие вчера пред МОЧА. Заблудени идеалисти и откровенно тъпи (прости) хорица с основно образование, но все пак искрени в тъпотата на убежденията си.

Съвсем, съвсем друго нещо са КОМУНОИДИТЕ (наричм ги така, защото не могат да се опишат с една дума).
      Това са най-общо казано вълци в овчи кожи. .....И не са само в БКП/БСП/Д(п)С, макар генезисът на всички да е от там и концентрацията там да е най-голяма.

Коментар

• Първоначално изпратено от Shar Разгледай мнение
        Не бе мечо, не ме разбра. То е ясно, че всеки ден повече на власт на тази уродлива тройка, ще ни струва ( и вече ни струва) много скъпо.
        Обаче съм готов да дам и последната си риза, само да ги видя най-сетне да се полюшват по дърветата .
        Така е, прав си !!!

Съгласен съм с приказката за най добрите комунисти !!!
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

Не си прав.
          По евтино е цяла година избори, отколкото един месец крадливи комунисти на власт !!!
          Не бе мечо, не ме разбра. То е ясно, че всеки ден повече на власт на тази уродлива тройка, ще ни струва ( и вече ни струва) много скъпо.
          Обаче съм готов да дам и последната си риза, само да ги видя най-сетне да се полюшват по дърветата .

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение

Тия прогнози защо не си ги пускате вече в темата "бисери и вицове"?
            "Понякога нещата са толкова сериозни, че трябва да им се надсмеем."
            Нилс Бор - виден датски квантов физик, постулирал принципа на допълнителността !!!
            tnm

Коментар

• И във Франкфурт ще има бунт в неделя, за да ни дават кураж в деня на падането на правителството !!!
              tnm

Коментар

До два дни правителството пада !!!
                Тия прогнози защо не си ги пускате вече в темата "бисери и вицове"?

Коментар

• Първоначално изпратено от Shar Разгледай мнение
                  Няма да падне до 2 дни. Не трябва да пада още. Подходящ момент мисля, ще е къде края на януари. Да поозвереят малко хората. Не ми се ще пак да се снишат и да избегнат заслуженото.
                  Не си прав.
                  По евтино е цяла година избори, отколкото един месец крадливи комунисти на власт !!!
                  tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
                    Това ме подсеща, че вчера Коиловци трябваше да чества годишнината от разгрома на френските командоси
                    Много яко -пичовете от Коиловци да се изпратят по границата веднага
                    Сериозно -колко тъп трябва да си да го хванеш на излизане и да го върнеш обратно

Коментар

• Няма да падне до 2 дни. Не трябва да пада още. Подходящ момент мисля, ще е къде края на януари. Да поозвереят малко хората. Не ми се ще пак да се снишат и да избегнат заслуженото.

Коментар

• Първоначално изпратено от Noah Разгледай мнение
                        Не стига ,че не могат да ги спрат да влизат ,ами и тези ,коитоискат да излязат ги връщат
                        http://news.ibox.bg/news/id_810726157
                        Това ме подсеща, че вчера Коиловци трябваше да чества годишнината от разгрома на френските командоси
                        Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                          1.Няма такъв изборен закон, при който никога повече да няма магарета в парламента. Както няма и съвършен свят.
                          2.Когато излизаме лошо, когато влизаме пак лошо. Що си със шапка, що си без шапка.
                          3.Николай Младенов отстрани агентите на ДС, а Вигенин ги върна.
                          1. Има такъв изборен закон - това са 100 % мажоритарни избори.
                          2. Манипулираш. Ясно се вижда, че чрез действията си целите правителството на комунистите да остане колкото може по дълго на власт.
                          3. Николай Младенов е племенник на кръволока Петър Младенов, заявил ясното намерение да гази софиянци с танковете. Пешо Танкиста му е партизанското име на чичото, ако не си чувал.
                          tnm

Коментар

Така е! Прав си!

Коментар

• Първоначално изпратено от Big6ha Разгледай мнение
                              ДВА ДНИ!!!
                              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от :-) Разгледай мнение
                                Искаме вашата оставка угоени ,мазни ,крадливи, лицемерни муцуни!
                                Това са те комунистите.

Коментар

Working...
                                X