IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 13.11.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://www.youtube.com/watch?v=PUlVSiGqEns

Срам и позор за България , 21 век
    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Монти пак се е опитвал да разсъждава
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
        Елементарни опити за манипулация.Липсват му аргументи.

Защо ?
        Аз само коментирам какво си написал...
        Ако Орешарски е много ниско летва за БорисоФ ,то тогава каква е летва е БорисоФ за Орешарски..
        нещо не е както трябва ...нали. Това ти си го написал...

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
          Крайно време е протестарите да се ориентират и към домът на Мишока и там да му скандират ОСТАВКА !!!
          Да !!! И животновъдите да докарат кравите пред къщата му, задето насъска полицаите срещу тях.
          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
            Не си.

Нали го знаеш Монти.
            Елементарни опити за манипулация.Липсват му аргументи.
            Life won't wait for you.

Коментар

• [IMG]https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1385403_10151836243733880_373236078_n.jpg

Крайно време е протестарите да се ориентират и към домът на Мишока и там да му скандират ОСТАВКА !!!
              [IMG]https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/1395269_552109251530702_584130460_n.jpg
              Last edited by X_Y; 08.11.2013, 22:00.
              Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

Къде съм го написал това?
                Не си.

Нали го знаеш Монти.
                tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                  Браво..
                  Орешарски е по долЕ от Борисоф..като професионалист...
                  Ти си бил много заблуден...
                  Къде съм го написал това?
                  Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                    Браво..
                    Искаш да кажеш, че може по добре да краде ли ??? Щото комуноиди, като Бандитко и Олигарски само това могат.
                    tnm

Коментар

Имахте уникалния шанс за втори мандат - спечелихте вота но загубихте изборите.Ако последните година и нещо от управлението не се стараехте да угодите на всеки мрънкач и да отлагате реформите само и само Бойко да се хареса на всички, много повече хора щяха да ви подкрепят. А иначе да се сравнявате със сегашното правителство не е много умно.Така сами си слагате ниска летва.
                      Браво..
                      Ти си бил много заблуден...

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1170402

Ранобудните студенти" чакат от МВР ясни мотиви за задържането на Асен Генов

Научихме, че сутринта са били арестувани двама от участниците в окупацията и блогъра Асен Генов
                      Блогърът и активен участник в антиправителствните протести Асен Генов бе арестуван на ул. "Позитано" 20, където заедно с още няколко души оцветявали в розово паметника пред входа на централата на БСП. Заедно с Генов са задържани още петима души: Живко Занков, Марта Георгиева, Давид Станчев, Никола Спотинов - активни членове на ДСБ. При задържането конфликт с полиция не е имало...

Ето тези моралните студенти протестиращи ...от ДСБ....

То действително няма политика...
                      Ще цитирам Равновесие..
                      След зомбитата на БорисоФ ,следват зомбита на ДСБ...
                      какъв устрем ,какъв плам от болшевиките на Костов...

Коментар

Имахте уникалния шанс за втори мандат - спечелихте вота но загубихте изборите.Ако последните година и нещо от управлението не се стараехте да угодите на всеки мрънкач и да отлагате реформите само и само Бойко да се хареса на всички, много повече хора щяха да ви подкрепят. А иначе да се сравнявате със сегашното правителство не е много умно.Така сами си слагате ниска летва.
                        Сравняват се с комунистите, защото самите те са комунисти, и по висока летва не могат да прескочат
                        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                          ............
                          Абе Факи как така съм пропуснал, че си емигрирал .... а и ти не си се "похвалил" .... серсемино .....
                          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                            Направихме грешки не отричам. Но всеки може да сравни сегашното управление с предходното и да си прави изводи. И за скандали, и за червения реваншизъм.
                            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                              Как мислиш. Дали вдругиден ще посрещнат падането на комунистическото правителство като истински комунисти ???
                              Не знам, тея са страхливи.
                              Е вчера монтито ходи на кръчма и се напи от една ракия.
                              Напрежението е голямо.

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                                да се съберем 10.11.2013.
                                Закъснел си Протоколчо,закъснел!Трябваше да се сберете на 4.09. ама тъй е кат не сте осведомени лумпените!
                                На 4.09.1989 г. Политбюро на секретно заседание приема и гласува единодушно т.нар. Списък на Одобрената Опозиция,според който до властта ще бъдат допуснати странични фактори,одобрени от ДС. И забележи,става дума за опозиция вътре в БКП! Постфактум отмяната на чл 1 на 17.11.1989 г. дава исторически шанс за реализация на хора извън Оня Списък и възможности за интерпретация!
                                Винаги са ми били архи-смешни т.нар антикомунисти - хем прости (или просто завиждат че са се родили късно или успали ...),хем се репчат за неща от които хал-хабер нямат
                                Last edited by SPART; 08.11.2013, 19:51.
                                Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Working...
                                X