Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (Архив до 13.11.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеНа Делянчо все реални въстания/преврати са му в главата.Нали иска султан да става?
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеМоже ли да поясниш?Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеСори , за спама...
Писах за Булгартабак ,където имаме акции....Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнение100 50
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dosadnik_3 Разгледай мнениеТи ако чакаш да пуква пушката, нема да я дочакашКойто ви поведе на въстание, той ще ви пороби после
Писах за Булгартабак ,където имаме акции....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеТова Арда беше отрова .... без филтър беше мухоморка...
БТ кутия .... и после Фимина и накрая виктори и ги отказах...Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеАбе и аз така ги виждам ,но понеже мислех ,че ще е свърши до края на годината а то не е почнало...
Та кога ще пукне пушката...Който ви поведе на въстание, той ще ви пороби после
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеКъф е проблема като объркаш тутуна бе?
Аз едно време кат курсант смучех "Арда" по 40 стинки, ама кат офицер минах на "Астор" ли беше... кво беше... И не кашлях.Една синя кутийка по левче. Ама то заплата голяма...
БТ кутия .... и после Фимина и накрая виктори и ги отказах...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеАбе и аз така ги виждам ,но понеже мислех ,че ще е свърши до края на годината а то не е почнало...
Та кога ще пукне пушката...Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение100-115.
Та кога ще пукне пушката...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеГледай да не объркаш и тютюните ,че нещо играта загрубе....
Аз едно време кат курсант смучех "Арда" по 40 стинки, ама кат офицер минах на "Астор" ли беше... кво беше... И не кашлях.Една синя кутийка по левче. Ама то заплата голяма...
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dosadnik_3 Разгледай мнениеТъй е чадо, тъй еСамо дето този път в уравнението, има едно неизвестно Х, и това са сирийските бежанци, дето зимата като ги остават на студено, ще се юрнат да грабят и палят, а бай ганьо нали си е овца, ще се подведе по техния акъл и той
Що оня вътрешния охлюв Йовчо, толкова пищи по техен адрес, че са заплаха за националната сигурност ? Щото могат да дадат лош пример на бай ганя
Ако имаше готовност и да се провалиш и негов минус, но да няма нищо наяве и да почнеш отначале е нож с две остриета....
Кой е по гявол....
Коментар
Коментар