IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 13.11.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ДПС?!

Защо ли ми се струва, че във форума има няколко люде, които отвреме навреме проплакват за ДПС?
    Значи имало и полза от форумите! В тях враговете български понякога се изпускат, свалят си маските и се дискредитират. Това е добре - да знаем кой плаче за ДПС и респ. е враг на България и българите! Не че кой знае какво, ама е добре като си свалят маските. Добре е да ги знаем кои са. Просто ей тъй. Един ден може да потрябва... т.е. - сигурно ще потрябва...

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
      Това са пълни глупости. Едва завършилият ученик Иванчо е назначен в застрахователен офис и ти го изкара бандит. А бат Бойко дето беше във върхушката на СИК е достоен премиер, лидер и депутат.
      Но както и да е. Този му досег със силовите групировки, макар и в Шумен тези групировки не си подаваха и носа, то това му струва поста. А по мое мнение той и без това няма нито професионален опит, нито капацитет за този пост. А и не е достоен, щом е бил макар и бегло свързан със СИК. Дори да е бил в напълно легалната част на бизнеса.
      Гигов, заеби казуса с Иванов, който е дребен на фона на другите кадрови провали на сегашния кабинет.Кажи ми като честен комунист как приемаш факта, че гафовете на това НС и МС са 99% сътворени от ДПС а негативите се обират 99% от БСП? Това някакъв мазохизъм ли е, какво е?
      Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
        Гиговче явно паметта ти изневерява за тоя другар . Цитирам едно позабравено инфо:,, Проверка на "Капитал" http://www.capital.bg/politika_i_iko...m-ministur_na/ в информационната система ДАКСИ показва, че от 1995 г. Иван Валентинов Иванов е управител на клона на групировката СИК в Шумен. Вписването е направено с решение на Шуменски окръжен съд от 20 декември 1995 г. по фирмено дело 217/1995 г.

А ето и излъсканата визитка на Иванов, изпратена при назначаването му от МС

,,Иван Валентинов Иванов е роден на 13.08.1975 г. Има магистратура по история от СУ "Св. Климент Охридски" и по право от ВТУ "Св. Св. Кирил и Методий". Завършил е Школата за политически мениджмънт във Фрайбург, Германия. В последните шест години е главен юрисконсулт на "Билдинг Строй Експрес" ЕООД. Преди това е ръководил офиса на "Воинтех" ЕООД в Шумен.ю

Вътрешният министър Цветлин Йовчев заяви по-късно, цитиран от агенция "Фокус", че той е поискал оставката на Иванов "незабавно". "Неговата кандидатура не е мое предложение, приех политическо назначение, предложено на министър-председателя от парламентарната сила, която е излъчила г-н Иванов като депутат в 42-ото Народно събрание. Аз самият се запознах с него едва днес", заявява още Йовчев.

Ми те са все другари от котилото от което е Баце и останалите политици от вечният преход.Та как няма да вземат единодушно решение.
        Това са пълни глупости. Едва завършилият ученик Иванчо е назначен в застрахователен офис и ти го изкара бандит. А бат Бойко дето беше във върхушката на СИК е достоен премиер, лидер и депутат.

Но както и да е. Този му досег със силовите групировки, макар и в Шумен тези групировки не си подаваха и носа, то това му струва поста. А по мое мнение той и без това няма нито професионален опит, нито капацитет за този пост. А и не е достоен, щом е бил макар и бегло свързан със СИК. Дори да е бил в напълно легалната част на бизнеса.
        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
          Абе пичове, тези наши келемета разбрахте ли последно какво приеха?
          Всъщност, приеха нещо като нищо. Няма да има никакви правни последици, най-много правителството да падне. ДПС бяха единствените мислещи, но ще отнесат цялото отрицателно напрежение, в което няма нищо лошо.
          Ей егати тъпотията

Коментар

• Първоначално изпратено от dosadnik_3 Разгледай мнение
            Бодна ли го Сидер Ага на целото европейско союзче
            Предполагам, че КС ще бъде сезиран по казуса. А ако бъде сезиран, той ще отмени това решение. Което е очевидно дискриминационно. Ще го отмени, защото противоречи на правото на ЕС. Противоречи и на конституцията.

Чл.5
            (4) Международните договори, ратифицирани по конституционен ред, обнародвани и влезли в сила за Република България, са част от вътрешното право на страната. Те имат предимство пред тези норми на вътрешното законодателство, които им противоречат.
            А личното ми мнение е че това решение е ИДИОТСКО!
            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Лелее, не знам как ще живеят сега ГЕРБ. Изгубиха четири месеца да доказват, че управлението се крепи на "Атака", а днеска само, където не си пуснаха езици с Волен Сидеров. Което доказва, че политиката е като еротиката - човек не знае кога, къде, какво ще го възбуди в парламентарен смисъл и после отивай да твърдиш, че това е само коалиция, а не любов ) — чувства се като Наталия Кобилкина, поканена по случайност да коментира парламентарния контрол .

МУТРИИИИИИИИИИИИИ

Коментар

• Тържество на Толерантността! Конграчулейшънс, ББ, ВС, СС & Ко

Коментар

• БСП, АТАКА, и ГЕРБ - новото мнозинство.
                  Може ли ДПС да е единствената ни про-европейска партия?

КОМУНИСТИТЕ И МУТРИТЕ ЗАГРОБИХА БЪЛГАРИЯ

Коментар

• Абе пичове, тези наши келемета разбрахте ли последно какво приеха?

Коментар

• Работата със земите е малко като полунелегалността на Тодор Живков (дето той се криел, ама никой не го търсел) - не че някой умира да ги купи, аме ние не ги продаваме.

АМА МУТРАТА ПАК ДА СЕ ФУКА С БОЛЕН И ДА СА ПОД ПРОЖЕКТОРИТЕ ЗА НАША СМЕТКА

Коментар

• Първоначално изпратено от Shar Разгледай мнение
                        Ти готов ли си да плащаш, тази цена, която ще платят англичаните? Ако ДА, нямаш грижи, да ти я инсталират в двора в Карлуково. Аз предпочитам да си купувам на двойно по-ниска цена от ЛИБЕРАЛИЗИРАН пазар.
                        От либерализирания пазар ще купуваш на 40-50 стотинки и то когато си в безизходица.Това не са ти галоши или потници.Толкова ти е промит мозъка че чак не мое да повярвам.Голямо самочувствие и нулево покритие.И да дойдеш после в Карлуково да ме целунеш на едно място.Ще ревеш ти ама има време.И жалко че се оказа милиционер демек още по прост дори от крадливите седесари

Коментар

• Колко пъти ще пиша, че ГЕРБ са най- вредната партия!

МУТРИТЕ И КОМУНИСТИТЕ ПАК НАБЪТАХА БЪЛГАРИЯ В САНКЦИИ

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                            Пешо они ще си строят защото си имат промишленост .А в БГ какво има ?Освен една голяма част некачествен матреала който си избира другарите, друго не виждам.
                            Айде сега ново пет.И къде им промишлеността?Коки смешна си.Досега рева че е скъпо и неизгодно сега нямали сме промишленост.Ти си ясна ти дори и на яденето на лайна ще намериш оправдание и никога няма да паднеш по гръб.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                              С НИЩО Иван Иванов не е свързан със СИК.
                              Гиговче явно паметта ти изневерява за тоя другар . Цитирам едно позабравено инфо:,, Проверка на "Капитал" http://www.capital.bg/politika_i_iko...m-ministur_na/ в информационната система ДАКСИ показва, че от 1995 г. Иван Валентинов Иванов е управител на клона на групировката СИК в Шумен. Вписването е направено с решение на Шуменски окръжен съд от 20 декември 1995 г. по фирмено дело 217/1995 г.

А ето и излъсканата визитка на Иванов, изпратена при назначаването му от МС

,,Иван Валентинов Иванов е роден на 13.08.1975 г. Има магистратура по история от СУ "Св. Климент Охридски" и по право от ВТУ "Св. Св. Кирил и Методий". Завършил е Школата за политически мениджмънт във Фрайбург, Германия. В последните шест години е главен юрисконсулт на "Билдинг Строй Експрес" ЕООД. Преди това е ръководил офиса на "Воинтех" ЕООД в Шумен.ю

Вътрешният министър Цветлин Йовчев заяви по-късно, цитиран от агенция "Фокус", че той е поискал оставката на Иванов "незабавно". "Неговата кандидатура не е мое предложение, приех политическо назначение, предложено на министър-председателя от парламентарната сила, която е излъчила г-н Иванов като депутат в 42-ото Народно събрание. Аз самият се запознах с него едва днес", заявява още Йовчев.

И как така "случайно" не забелязваш че решението на КС е взето ЕДИНОДУШНО!
                              Всички 12 съдии са гласували че Иван Иванов е депутат. ВСИЧКИ. Включително и назначените от Бойко. Включително от милиционера Анастас Анастасов. Що ли тъй?
                              Ми те са все другари от котилото от което е Баце и останалите политици от вечният преход.Та как няма да вземат единодушно решение.
                              Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от dosadnik_3 Разгледай мнение
                                Бодна ли го Сидер Ага на целото европейско союзче
                                Не бързай.ЕС на такива като нашия простак се е нагледал.И така ще ни го бодне ама на нас не на Болен Лидеров.Продажбата на земя е двустранен процес има продавач има купувач ако никой не продава няма кой да купува.А и като купят земя къде ще я носят в Германия ли или в Испания.А и ми е чудно от къде тази любов към земята.Обиждаме се на селяни бягаме от селата всеки иска меринджей на бюро у София а сега това за земята не го разбирам.Аз моята не си я продавам каквато и цена да ми дават така че не ме интересува.

Коментар

Working...
                                X