Първоначално изпратено от Наивник
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (Архив до 13.11.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Протестът подкрепи студентите, окупирали аула в Софийския университет
http://www.vesti.bg/temi-v-razvitie/...ali-su-5996720
Демонстрантите скандираха: “С вас сме” и аплодираха. Студентите пък им отвърнаха с възгласи: "Окупация" и "Оставка"
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеБе з*****аеби го образованието.
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеимаш предвид, че затова основно те защитиха интереса на дребните притежатели на земя ли
оставяме настрана нещо друго, което уж, всички го искат - свободен пазар
Искаме или не, вярваме или не, но доста от емигрантите в Турция се замогнаха и сега имат желание да купуват земя....Много земя....
Щото са с единия крак в България и след пенсия се връщат...Факт !
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро и на теб !
ДПС е супер агресивна партия , която храни елита си и защитава интересите на хората си по места ....Може и да краде ( има си институции да доказват кражбите и да вкарват в затвора- вече има такива случаи ), но по време на тройната направи много за хората си ...
Но тогава имаше пари...Сега баницата е постна и не може да се действа така...А Местан си иска своето...Тааа, имаше нужда от напомняне, че политиката е мръсна работа и всякакви манджи са възможни....
Без претенции.....
оставяме настрана нещо друго, което уж, всички го искат - свободен пазар
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеТвоето може да е, моето не еС изключение на разните сертификации, образованието в задника може да си го навра
Изброявам:
1. Личен интерес
2. Рушвет
3. Кланова принадлежност
4. Менгеме, здраво стиснало белите бъбреци.
5.
6. Ма не е смешноБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеНе си прав, а и мислиш в грешна посока. Аз самия имам елитно образование, ти също. Е, откъснати ли сме от практиката. А червените свине, особено от нейния ранг имат още по елитно образование. Караш каруцата в грешното блатоС изключение на разните сертификации, образованието в задника може да си го навра
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
политиката е мръсна работа и всякакви манджи са възможни....
Не само са възможни, ми са вече сготвени. Ако стоим и гледаме сеир, всъщност гледаме как ни крадат и им даваме благословията си.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеДобро утро
това е нова насока, ще кажеш ли какво имаш предвид)
ДПС е супер агресивна партия , която храни елита си и защитава интересите на хората си по места ....Може и да краде ( има си институции да доказват кражбите и да вкарват в затвора- вече има такива случаи ), но по време на тройната направи много за хората си ...
Но тогава имаше пари...Сега баницата е постна и не може да се действа така...А Местан си иска своето...Тааа, имаше нужда от напомняне, че политиката е мръсна работа и всякакви манджи са възможни....
Без претенции.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеАман от простотии. Може ли да има толкова неуки политици??? Пръмова се петляви за АДСИЦ-ите в момента
Коментар
-
Добро утро
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеАз си мисля, защо се гласува тъпнята за забраната за продажба на земя на чужденци.
Очевадно няма да мине никъде....
Това е само ритане по кокалчетата на Местан, да не продължава с политиката на Доган, за преяждане с власт. .)
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеСменяш темата и става тюрлю гювеч. Пръмова се е образовала по наше време, а тогава образованието си беше на ниво. То и сега не е зле. Освен това ако следиш внимателно разговора, акцента не е върху образованието, а върху наивната вяра на МАМУН, че политиците правят простотии, щото са глупави. Е за това става въпрос.
пп Ти Вярата на Мамун не я закачай...
Коментар
-
КАЛИНКИИИ, КАЛИНКИ
"Боже, в ква държава живеем? Снощи докато се рових в нета прочетох „интересни“ неща за заместник министъра на МВР Васил Маринов. Та преди да стане министър, Маринов бачкал в ДАНС и от септември 2009 г. до март 2012 г. бил разпределен в посолството ни в Брюксел, където бил некав офицер за връзка със службите на Белгия, Франция и НАТО. Само че точно преди да замине за Брюксел, дребният хитрец декларирал, че децата му към онзи момент са под 18 години. А когато имаш член на семейството под 18 години, на изпратения в чужбина служител на ДАНС се изплащали финансови добавки. Само, че освен за 2012 г., днешния министър декларирал същите данни за децата си и за 2011 г. Излиза, че децата му не са пораснали през тези 2 години. Ебати хитреца, а? А аз понеже взимам над 350 лв., за моето дете не ми се полагат детски! Та оказва се обаче, че през 2012 г. далаверката на хитреца все пак е хваната, защото е установено, че Маринов е съставял и подавал документи с невярно съдържание, за да получава добавките за децата си. След като е сгащен, Васил Маринов заявява, че се объркал и възстановил около 12 хил. евро. По случая е имало проверка от Инспектората на ДАНС, а резултатите са предадени на шефа Константин Казаков. Той обаче май приключил случая без да изпрати данните в прокуратурата, както би следвало при такъв случай. И днес тоя хубавец Васко Маринов ни е заместник министър на МВР – ебахти държавата, а? Дали баш министъра Цветлин Йовчев знае какъв човек си е назначил за заместник? А ако е знаел – защо го е скрил от нас? Нали ние му плащаме заплатата и на тоя…"
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеПо какви критерии е "елитно" образованието в БГ....?
Едно време се учеше до побъркване...Специта по всичко...
Сега се чудят как да задържат студентите, за да се получи субсидията......
Прием с оценки от матури, две- три поправки, с 2-3 невзети изпита минаваш годината, Прости и арогантни са 80 % от студентите.....10% са достатъчно умни за да заминат да си доучват в класни унита по света. Програми бол...
Но вече сме в блатото....Ще ни управлява чалгатаБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
Коментар