IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 13.11.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
    Абе, като се заговорихме за образУвание. Вчера зяпах ВНВМУ-ту. Ми те там са взели да приемат куцо и сакато бре
    Ми не се арчи веке. Нема лошо.
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Протестът подкрепи студентите, окупирали аула в Софийския университет

http://www.vesti.bg/temi-v-razvitie/...ali-su-5996720

Демонстрантите скандираха: “С вас сме” и аплодираха. Студентите пък им отвърнаха с възгласи: "Окупация" и "Оставка"

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
        Бе з*****аеби го образованието.
        Абе, като се заговорихме за образУвание. Вчера зяпах ВНВМУ-ту. Ми те там са взели да приемат куцо и сакато бре

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
          имаш предвид, че затова основно те защитиха интереса на дребните притежатели на земя ли
          оставяме настрана нещо друго, което уж, всички го искат - свободен пазар
          Не, защитиха правото на емигрантите, които сега крепят пазара на имоти в десетина града, да имат право да купят и земята около тези градове....
          Искаме или не, вярваме или не, но доста от емигрантите в Турция се замогнаха и сега имат желание да купуват земя....Много земя....
          Щото са с единия крак в България и след пенсия се връщат...Факт !

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
            Добро и на теб !

ДПС е супер агресивна партия , която храни елита си и защитава интересите на хората си по места ....Може и да краде ( има си институции да доказват кражбите и да вкарват в затвора- вече има такива случаи ), но по време на тройната направи много за хората си ...
            Но тогава имаше пари...Сега баницата е постна и не може да се действа така...А Местан си иска своето...Тааа, имаше нужда от напомняне, че политиката е мръсна работа и всякакви манджи са възможни....

Без претенции.....
            имаш предвид, че затова основно те защитиха интереса на дребните притежатели на земя ли
            оставяме настрана нещо друго, което уж, всички го искат - свободен пазар

Коментар

Твоето може да е, моето не е С изключение на разните сертификации, образованието в задника може да си го навра
              Бе з*****аеби го образованието. Мисълта ми е, че причината да правят юнашки простотии не се дължи на глупост или необразованост, а на нещо друго.

Изброявам:

1. Личен интерес
              2. Рушвет
              3. Кланова принадлежност
              4. Менгеме, здраво стиснало белите бъбреци.
              5.
              6. Ма не е смешно
              tnm

Коментар

Не си прав, а и мислиш в грешна посока. Аз самия имам елитно образование, ти също. Е, откъснати ли сме от практиката. А червените свине, особено от нейния ранг имат още по елитно образование. Караш каруцата в грешното блато
                Твоето може да е, моето не е С изключение на разните сертификации, образованието в задника може да си го навра

Коментар

политиката е мръсна работа и всякакви манджи са възможни....
                  +65536

Не само са възможни, ми са вече сготвени. Ако стоим и гледаме сеир, всъщност гледаме как ни крадат и им даваме благословията си.
                  tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                    Добро утро

това е нова насока, ще кажеш ли какво имаш предвид )
                    Добро и на теб !

ДПС е супер агресивна партия , която храни елита си и защитава интересите на хората си по места ....Може и да краде ( има си институции да доказват кражбите и да вкарват в затвора- вече има такива случаи ), но по време на тройната направи много за хората си ...
                    Но тогава имаше пари...Сега баницата е постна и не може да се действа така...А Местан си иска своето...Тааа, имаше нужда от напомняне, че политиката е мръсна работа и всякакви манджи са възможни....

Без претенции.....

Коментар

Аман от простотии. Може ли да има толкова неуки политици??? Пръмова се петляви за АДСИЦ-ите в момента
                      какво е говорила

Коментар

• Добро утро

Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                        Аз си мисля, защо се гласува тъпнята за забраната за продажба на земя на чужденци.
                        Очевадно няма да мине никъде....
                        Това е само ритане по кокалчетата на Местан, да не продължава с политиката на Доган, за преяждане с власт. .
                        това е нова насока, ще кажеш ли какво имаш предвид )

Коментар

• Аз си мисля, защо се гласува тъпнята за забраната за продажба на земя на чужденци.
                          Очевадно няма да мине никъде....
                          Това е само ритане по кокалчетата на Местан, да не продължава с политиката на Доган, за преяждане с власт. .

Коментар

Сменяш темата и става тюрлю гювеч. Пръмова се е образовала по наше време, а тогава образованието си беше на ниво. То и сега не е зле. Освен това ако следиш внимателно разговора, акцента не е върху образованието, а върху наивната вяра на МАМУН, че политиците правят простотии, щото са глупави. Е за това става въпрос.
                            Извинявай, не минах на другата страница.....Спирам с коментарите .
                            пп Ти Вярата на Мамун не я закачай...

Коментар

• КАЛИНКИИИ, КАЛИНКИ
                              "Боже, в ква държава живеем? Снощи докато се рових в нета прочетох „интересни“ неща за заместник министъра на МВР Васил Маринов. Та преди да стане министър, Маринов бачкал в ДАНС и от септември 2009 г. до март 2012 г. бил разпределен в посолството ни в Брюксел, където бил некав офицер за връзка със службите на Белгия, Франция и НАТО. Само че точно преди да замине за Брюксел, дребният хитрец декларирал, че децата му към онзи момент са под 18 години. А когато имаш член на семейството под 18 години, на изпратения в чужбина служител на ДАНС се изплащали финансови добавки. Само, че освен за 2012 г., днешния министър декларирал същите данни за децата си и за 2011 г. Излиза, че децата му не са пораснали през тези 2 години. Ебати хитреца, а? А аз понеже взимам над 350 лв., за моето дете не ми се полагат детски! Та оказва се обаче, че през 2012 г. далаверката на хитреца все пак е хваната, защото е установено, че Маринов е съставял и подавал документи с невярно съдържание, за да получава добавките за децата си. След като е сгащен, Васил Маринов заявява, че се объркал и възстановил около 12 хил. евро. По случая е имало проверка от Инспектората на ДАНС, а резултатите са предадени на шефа Константин Казаков. Той обаче май приключил случая без да изпрати данните в прокуратурата, както би следвало при такъв случай. И днес тоя хубавец Васко Маринов ни е заместник министър на МВР – ебахти държавата, а? Дали баш министъра Цветлин Йовчев знае какъв човек си е назначил за заместник? А ако е знаел – защо го е скрил от нас? Нали ние му плащаме заплатата и на тоя…"

Коментар

По какви критерии е "елитно" образованието в БГ....?
                                Едно време се учеше до побъркване...Специта по всичко...
                                Сега се чудят как да задържат студентите, за да се получи субсидията......
                                Прием с оценки от матури, две- три поправки, с 2-3 невзети изпита минаваш годината, Прости и арогантни са 80 % от студентите.....10% са достатъчно умни за да заминат да си доучват в класни унита по света. Програми бол...
                                Но вече сме в блатото....Ще ни управлява чалгата
                                Сменяш темата и става тюрлю гювеч. Пръмова се е образовала по наше време, а тогава образованието си беше на ниво. То и сега не е зле. Освен това ако следиш внимателно разговора, акцента не е върху образованието, а върху наивната вяра на МАМУН, че политиците правят простотии, щото са глупави. Е за това става въпрос.
                                tnm

Коментар

Working...
                                X