IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 13.11.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Опции
    Georgi Drentchev
    Добро Утро на всички! Продължавам да твърдя, че всеки, който подкрепя ББ и Герп е идиот, независимо колко книги е прочел!

Коментар

• Измама! Дянков – Калинка! Завършил магистратура, без да има степен бакалавър

http://www.burgasnovinite.bg/Dyankov-Kalinka.html

Коментар

• Правителството пада до 1 (една) седмица !!!
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

• Скандален запис с указания, как да се осъществи окупацията на Софийския университет „Св. Климент Охридски”

http://www.svobodnoslovo.eu/2013/10/...-%D0%BE%D1%81/

Коментар

• Специални поздрави от Бойко Борисов, за студентите от СУ, които искат оставката на кабинета. http://www.youtube.com/watch?v=G83u0fXXqOo
            Бойко Борисов: Студентите да станат овчари!
            Новият хит на премиера Бойко Борисов: Студентите да станат овчари. Има голямо търсене на агнешко и овчО месо.

Zekiye Hasan да окупират та Тиквата г*за

Коментар

• Окупирай нужника
              Проф. Николай Василев
              Койдругмепредложибе, дагоизям?
              Отивам вчера в университета. От 9 часа имам лекция по антропология. На вратата на 41-ва аудитория виждам залепен лист с надпис "ОКУПАЦИЯ".

Чукам. Някакви непознати, но пламтящи от революционен устрем физиономии открехват вратата. Вътре, доколкото виждам, още неколцина физиономии са се изтегнали по банките. Не съм сигурен, доколкото не ги виждам добре, обаче няма начин да не пламтят с революционен гняв и те.

- Какво означава това, какво става? - питам.

- Окупация, г-н професор! - вика една от пламтящите физиономии. - Окупирали сме 41-ва аудитория за няколко дни, няколко часа и три минути.

- С каква цел? Какви са мотивите ви? Какво искате?

- Искаме отговор! Настояваме за отговор! - категорично казва физиономията. - Отговор на жизненоважен за нацията въпрос!

- Какъв въпрос, какъв отговор, какви пет лева? - се възмущавам.

- КОЙ е първият човек - Хомо хабилис на Луис Лики или Черепът с музеен номер 1470 от езерото Рудолф в Кения?

Антрополог съм. Много добре знам кой е първият човек. Делян Пеевски.

Обаче няма да им го кажа. Ще вземат да пламнат още по-силно. Тръгвам си.

Чакам на спирката. Автобусът пристига. Отдалече личи, че е празен. Над номера на линията 280 е лепнат мръсен лист с надпис "ОКУПАЦИЯ".

- Какво означава това, какво става? - блъскам раздразнен вратата.

- Окупация, брато! - обяснява с неодемократичен хъс шофьорът. - Окупирал съм си автобусо и неколко дни нема да возим, само я че се возим.

- С каква цел? Какви са мотивите ти? Какво искаш? - питам.

- Искам отговор! Направо че умрем за отговор! - съска мъжагата.

- Какъв въпрос, какъв отговор, какви пет лева? - викам ядосано.

- КОЙ ме наклепа на женкята, че одим с Ленчето от химическото, а па понекога се гаджим и с оная, кривогледата касиерка от "Била"?

Подозирам кой го е наклепал на женкята. Сто процента е Делян Пеевски.

Обаче няма да му го кажа. Като нищо ще грабне неолибералната манивела.

Прибирам се към дома пеш. Естествено, заобикалям Орлов мост, понеже както винаги е окупиран от трима природозащитници и тридесетина охраняващи ги полицаи. Природозащитниците вече четвърти месец чакат от правителството отговор на въпроса: КОЙ е отмъкнал безпардонно пет сухи клона от канадския клен до задния изход на вегетарианския ресторант на "Алеко"?

Кой, кой, Делян Пеевски ги отмъкна. Видях го с очите си.

Ама си мълча. Щото ги знам кви са серт, особено като става дума за клен.

Пътьом се отбивам в ъгловата бакалия. Странно, заключена по никое време. На таблата за зеленчуковия ценоразпис надраскано "ОКУПАЦИЯ".

- Какво означава това, какво става? - крещя зад стъклото.

- Окупация, мой човек! - декламира с пролетарски възторг бакалинът Спиро Бенката. - Окупирал съм магазина с желязна патриотична закваска.

- С каква цел? - питам. - Какви са мотивите ти? Какво искаш?

- Искам отговор! Готов съм на саможертва за отговор! - хълца Спиро. - Отговор, от който зависи бъдещето на българите и българщината.

- Какъв въпрос, какъв отговор, какви пет лева? - изпускам нервите си.

- КОЙ разпространява из махалата клеветническото твърдение, че миналогодишният млеконадой в Аризона нямал нищо общо с европейските средства за саниране на сухия тетевенски суджук?

Затрайвам си гузно и се отдалечавам на прибежки и припълзявания.

Въпросният клеветник впрочем ми е пределно ясен. Делян Пеевски.

Отключвам вратата на апартамента с гадното предчувствие, че щерката е окупирала тоалетната и ще я освободи само след като получи отговор на въпроса: КОЙ е изразходвал безразсъдно тоалетната хартия?

Как кой. Делян Пеевски, разбира се.

МУТРИТЕ В ЗАТВОРА

Коментар

• Долу комунизъма !!!

Комунизъма е едно недоношче !!!
                tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                  Двеста и четиридесет идиота +една шепа увредени техни подръжници ,пречат на останалото бг населени да живее нормален живот .Та време е да ги изметем !!! http://www.youtube.com/watch?v=NWusyx1bmgk
                  +4096

Това е истината
                  tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                    Ти пиле шарено държиш ли на мнението си или не...
                    Ни е тук не сме в първи клас и като Коки и другите платени да се обръщаме на 180 градуса щом някой друг плаща....
                    Казана дума ,хвърлен камък ....това чувал ли си....
                    .
                    Това че държа на мнението си означава ли че трябва да се обзалагам по форумите и в свободното си време през последващите дни да се налага да "летя" до нотариуси да давам едни пари, щото Ти така си свикнал?????

Коментар

Няколко пъти ме цитираш и търсиш във Форума...
                      Или се хващай на баса или казвай че пишеш пиян и глупости ...
                      Феерщеен зи....
                      Нихт феерщеен. Давай на енглиш палавнице

Коментар

• Първоначално изпратено от Big6ha Разгледай мнение
                        Според мен правителството пада до седмица, това мнение изразих във форума. Малко след това заваляха предложения за басове, нотариуси, левове че дори и адреси. Към теб не съм се обръщал.
                        Ти пиле шарено държиш ли на мнението си или не...
                        Ни е тук не сме в първи клас и като Коки и другите платени да се обръщаме на 180 градуса щом някой друг плаща....
                        Казана дума ,хвърлен камък ....това чувал ли си....
                        .

Коментар

Феерщеен зи....
                          Според мен правителството пада до седмица, това мнение изразих във форума. Малко след това заваляха предложения за басове, нотариуси, левове че дори и адреси. Към теб не съм се обръщал.

Коментар

• Първоначално изпратено от Big6ha Разгледай мнение
                            А с теб кой говори бе михале.? Що се месиш???
                            Феерщеен зи....

Коментар

А вземи си легни спамер...
                              Аман от анализатори и лузъри ,само им кажи да заложат 2 лева и се крият ....
                              Марш!
                              Отдавна те дебна ... да заработя нещо от платената паплач...
                              А с теб кой говори бе михале.? Що се месиш???

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                                Добре Барни, обзалагаме ли се на бутилка прилично уиски ?

Ти казваш до седмица пада, аз казвам че има да чакаш ! Не съм от големото село, ша ми го пратиш по куриер
                                Скромен си, това ми харесва. Виж долу на лорда му се привиждат тонове ракия. Ще си помисля до СРЯДА.

Коментар

Working...
                                X