IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 13.11.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Лъвът скъса синджиря !!!
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• ДРУГАРИ ИБРИЦИ ИДЕТЕ БПОМОГНЕТЕ НА СТУДЕНТИТЕ- СТИГА СТЕ СЕ КРИЛИ ЗАД ЗАДНИЦИТЕ НА ГОСПОДАРИТЕ СИ

В-к "Телеграф" даде Плевнелиев и Иво Прокопиев на прокурор
      bulgarski.pogled.info
      /Поглед.инфо/ Български ежедневник даде президента Росен Плевнелиев и олигарха Иво Прокопиев на прокурорите.

Коментар

• Почнаха яки боеве, не се знае кой кого.
        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
          РОДООТСТЪПНИЦИТЕ и КРАДЦИТЕ направо Народен съд, пред паметника, по бърза процедура и право към Скравена и Белене, както те са правили. ОСТАВКА!
          Много, ама многооооооооооооооо рехавичко!!!
          Цветанов да не е спрял финансирането, или толкова си може в организацията?

Коментар

• http://www.ustream.tv/channel/najivo..._medium=social

Е тука ги дават боевете на Живо !!!
            tnm

Коментар

• Депутатите са окупирани в парламента.
              tnm

Коментар

• Боеве се водят пред парламента !!!
                tnm

Коментар

• https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

Valentin Georgiev
                  Ако са верни сигналите, че точно Дж. ПЪрдю е дал нареждане да се свали блокадата на Ректората, то той е комонис, червен боклук, червена подлога и противник на новия окОпаторски морал...

И В САщ НЕ ХАРЕСВАТ МУТРЯСВАНЕТО И ГЕРБЕРЯСВАНЕТО

А ВИЕ ИСКАТЕ ЛИ СИ ДА СИ ОБСЛУЖВАТЕ ИСКРЕТО ЦУЦИ И БУЦИ

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                    Никол Илиева
                    Искам си ГЕРБ и шистовия газ, искаме си ACTA, искам пак да ми вдигат цената на тока, искам американския посланик да ни е губернатор, искам ГЕРБ пак да дойдат на власт и пак да вземат 1.5млрд от здравеопазването, искам Цветанов пак да подслушва и шантажира всички, искам пак да купуват изборите, искам да се върне рекета , фалита на бизнеса и хората да се палят и да се самоубиват от кредитите ,искам си ГЕРБ да ми говорят сладки думи отново и да се заблуждавам колко ми е хубаво..

Ми щом си ги иска, да гласува за герб, кво ни занимаваш с някаква си никол?!?!

Ти пък си искаш, пеевски, доган, бити студенти, масова емиграция, южен паток, руска губерния, заробване на деца и внуци със милиарди заеми, ровч, валю топлото, батко и братко, масларова и още хиляди неща и затова си гласуваш за биесипету.

Други искаме други неща и гласуваме по свое виждане. Те така.

Коментар

• От няколко дни шайката подготвяше общественото мнение с публикации за използувана полицейска сила за разпръсване на студентски демонстрации, арестувани студенти, и ето в момента се случва точно това.
                      Погледнете каква армия са изправили срещу деца: http://www.ustream.tv/channel/najivo..._medium=social

НЕЗАБАВНА ОСТАВКА, ИЗРОДИ МРЪСНИ!!!

Коментар

ПЪЛНО МУТРЯСВАНЕ И ГЕРБЕРЯСВАНЕ

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                          Никол Илиева
                          Искам си ГЕРБ и шистовия газ, искаме си ACTA, искам пак да ми вдигат цената на тока, искам американския посланик да ни е губернатор, искам ГЕРБ пак да дойдат на власт и пак да вземат 1.5млрд от здравеопазването, искам Цветанов пак да подслушва и шантажира всички, искам пак да купуват изборите, искам да се върне рекета , фалита на бизнеса и хората да се палят и да се самоубиват от кредитите ,искам си ГЕРБ да ми говорят сладки думи отново и да се заблуждавам колко ми е хубаво..

Не бре Кире, искаме си АЕЦ БЕЛЕНЕ, искаме си само руския газ на 400 кинта и Южния поток, искаме наглата мутра на неудачника Станишев да ни наставлява с менторски тон, искаме градове и магистрали да са украсени с муцуната на белокосия пудел, а той да ни прави горди с импровизирани боеве с тапи из Брюксел или Виена, искаме решенията как да се развива държавата да се взимат в Кремъл или в сградата на Драган Цанков и да ни се свеждат от Сараите в Бояна... ей такива неща искаме, много ли е...

Коментар

• Никол Илиева

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                              Комунист от дума не разбира !!!

Со кротце и со благо не може срещу КРЪВОЛОЦИТЕ !!!

Трябва со КЮТЕК !!!
                              Мда няма да им се размине .На народа му е паднало пердето и в скоро време ще има раздаване на кютеци .

пп:Предаване на живо в интернет от събитията около НС тук > http://www.ustream.tv/channel/najivo..._medium=social
                              Last edited by коки; 12.11.2013, 11:25.
                              Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

Проф. Николай Василев: Вече 24 години българската демокрация продължава да скача на място. Щото кой не скача, е червен, нали! Обаче и червените се научиха да скачат. Охо, по-високо - изумително постижение! - дори от Дайнов и Бакърджиев.

Коментар

Working...
                                X