IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 13.11.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• А ето и още похвати от арсенала на ЧЕРВЕНО-КАФЯВИТЕ ИЗРОДИ и новият им гаулайтер Дудук Бюреков:

Предлагат пари на таксиджиите в Пловдив, за да искат оставката на кмета

Read more: http://news.plovdiv24.bg/461303.html#ixzz2j1AOXYBE

Коментар

• Главният редактор на информационна агенция БГНЕС Зелма Алмалех и първият й заместник Стефан Джамбазов са напуснали медията. Пред "Дневник" днес Алмалех потвърди, след като тя съобщи за решението си в събота в своя "Фейсбук" профил.

"Споделям с всички приятели, че със Стефан нямаме вече нищо общо с това, което се пише в БГНЕС и не желаем да имаме", написа тя в социалната мрежа, а като коментар под статуса допълва: "Благодаря ви, скъпи приятели. Заедно сме, защото се случват отвратителни неща, като червено-кафявите банди, щурмували днес нашия Университет!".

http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2013/...maleh_napusna/

Дори са закъснели, но когато ЧЕРВЕН ДЕПУТАТ нахлува в храма на образованието начело на банда ПИТЕКАНТРОПИ и заплашва с физическа саморазправа деца, а ти си принуден да отразиш такава гнус от "гледната точка" на същата ЧЕРВЕНА МАФИЯ, явно чашата прелива! Явно, макар и със сериозно закъснение, МОРАЛЪТ у тези хора се е обадил!!!

Коментар

• Орешко е в новото крило на сливенския, пробва дажбата от варено брюкселско зеле. Влезнал е там през шахтите.

ТУ е окупиран. Честито дами и господа, българи, турци, цигани и помаци. Ох орешко си отива, но все някой трябва да плати сметката за 23 годишния банкет.

Коментар

• Първоначално изпратено от newkid Разгледай мнение
          Нямат и повод.

Проф. Пламен Легкоступ: Законът е категоричен, че политически дейности в университетите не трябва да се развиват
          28 Октомври 2013 | 12:56 | Агенция "Фокус"
          Проф. Пламен Легкоступ: Законът е категоричен, че политически дейности в университетите не трябва да се развиватСнимка: Информационна агенция "Фокус"
          Велико Търново. Законът е категоричен, че политически дейности в университетите не трябва да се развиват. Това каза ректорът на Великотърновския университет „Св. Св. Кирил и Методий” проф. Пламен Легкоступ, предаде репортер на „Радио „Фокус” - Велико Търново”.
          Ректорът заяви, че официално не е информиран университетът да е окупиран. Никой от окупаторите не е отишъл официално при него и не му е връчил петиция или декларация с исканията си. Проф. Пламен Легкоступ заяви, че когато това се случи, ще излезе с по-конкретно становище. Той каза, че законите трябва да се спазват и ще предприеме действия, разрешени от закона. Ректорът заяви, че подкрепят декларацията на председателството на Студентския съвет. „Аз смятам, че университетът не е място за разединение, а за съединение и помирение. Ако исканията на студентите-окупатори са за повишаване на грижата на държавата към университетите, аз лично в това им искане бих ги подкрепил. Но не бих ги подкрепил с това да блокират работата на университета, нямам намерение да ходя в съда, за да отговарям на граждански искове, когато започнат да ме съдят защо не съм подсигурил условия, в които студентите, които си плащат да учат”, каза ректорът проф. Пламен Легкоступ. Той допълни, че няма да преговаря със студентите. Ако те искат, могат да отидат да разговарят с него. Пред сградата на университета има униформени служители. Ректорът заяви, че те са там, за да наблюдават спазването на реда.
          Проф. Пламен Легкоступ заяви още, че ще поиска списък с имената на студентите-окупатори, тъй като те имат намерение да останат през нощта и трябва да носят материална отговорност, ако нещо бъде счупено или повредено.
          Надежда КРЪСТЕВА

Има и умни хора......
          Само да има повод и ще иЗкарам учението на дъщеря ми в Лондон.....

Коментар

• Първоначално изпратено от dosadnik_3 Разгледай мнение
            Тъй, тъй. Всички посредствени некадърници стават или политици, или преподаватели във висши учебни заведения, че да ръсят акъл
            И не само това тия от списъка като ги гледам сигурно секс не са правили от поне 20 години та са изперкали хептен.Жалко за хората които са си дали парите да си учат децата там.А мен ме е срам че плащам данъци за да може такива идиоти да получават заплати.Тези боклуци през целия си съзнателен живот не са произвели един домат или едно копче след тях има само празни приказки и 100 кубика лайна.

Коментар

• Де се дяна Орешарски? И Овчев ми се губи.
              Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от dosadnik_3 Разгледай мнение
                Е те там уолстрийт окупираха, та един Харвард нема да окупирт, само стой и гледай Щото в момента само 1/4 хамериканци, завършващи колеж си намират работа, останалите 3/4 си остават единствено със стотиците хиляди студентски заем. Та не ги давай точно тех за пример, защото и там ври и кипи - един безработен човек освен глупости да прави, друго не може
                Аз не знам да са окупирали Уолстрийт знам само че искаха да го направят ама ядоха голям бой отнесоха солени глоби и затвор.Я иди в САЩ и се опитай да протестираш без разрешение или затвори улица или университет.Толко бой ще отнесеш че ще станеш безчувствен тупан и после няколкостотин години пандиз

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                  Народа има право чрез бунт да свали правителството. И точно това стана през февруари.

Така ще стане и сега. Свиквайте. В това няма нищо лошо.
                  Ти ще проумееш ли че тази лудист ако не спре ще дойде диктатура?Или по лошо чужда армия?Няма ли да сфанешш че България отива по дяволите заради егото на един болен мутрафон???Няма ли да разбереш че на изборите комунагите ще бият!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                    Радвам се че тези идиоти не преподават на децата ми.Липсват само Огнян Минчев Харалан Хараланов и Евгени Дайнов.Сред тия най голям простак е един черен мангал Калин Янакиев с баща циганин и майка нчкаква чернилка.Ебати грозния маймуняк.
                    Тъй, тъй. Всички посредствени некадърници стават или политици, или преподаватели във висши учебни заведения, че да ръсят акъл

Коментар

• МОНДИ, вече сме хиляди по улиците и университетите а на теб ти става тясно нали? Прощавай че направих на пух и прах моминските ти мечти за едни сто лева. Нека поне ти изпратя по нотариуса сладкиш реване.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                        Ами аз нали затова съм против болшевиките и болшевишките методи, които вие, уж демократите подкрепяте.
                        През 17та година една неголяма, но твърде агресивна превратажийска партия извършва държавен преврат с помощта на военни части, подведени от същите популизми, като сегашните простотии на антидържавните идиоти.
                        И тогава, както и сега държавността е отслабена, тогава от войната, а сега от войнствената герберска простащина. И за съжаление тогава на власт идва една терористка партия, както сега се мъчите да върнете на власт една престъпна организация. И тогава на власт идва една престъпна групировка, която вкарва Русия в една преизподня, продължила десетилетия. И вие герберските престъпници, искате да вкарате България в същия ад.

Ама да припомня на Мечкоанархиста, че тогава болшевиките не са били сами. Тогава тази малка по своя състав партия е била действено подкрепена от анархистите и левите есери. Ако не знаеш какво е есер, питай анархиста. Те са почти едно и също.

За повече подробности питай Спарт. Той е познавач на този период.
                        А Фефруари кой свали тиквата - да не би едни качулати анархистчета пишлеменца да бяха ?

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                          Ами аз нали затова съм против болшевиките и болшевишките методи, които вие, уж демократите подкрепяте.
                          През 17та година една неголяма, но твърде агресивна превратажийска партия извършва държавен преврат с помощта на военни части, подведени от същите популизми, като сегашните простотии на антидържавните идиоти.
                          И тогава, както и сега държавността е отслабена, тогава от войната, а сега от войнствената герберска простащина. И за съжаление тогава на власт идва една терористка партия, както сега се мъчите да върнете на власт една престъпна организация. И тогава на власт идва една престъпна групировка, която вкарва Русия в една преизподня, продължила десетилетия. И вие герберските престъпници, искате да вкарате България в същия ад.
                          ДЪРЖАВНИЯТ ПРЕВРАТ НА ГЕЯ-БЕЯ-ЗЛОДЕЯ-ОЛИГАРСКИ-ПЕЕВСКИ

След бруталната злоупотреба с демократичните правила за водене на предизборна кампания, няколко котерии в БСП, ДПС и "Атака", финансирани от мощни олигархични фактори зад сцената успяха да сглобят условно и полуразпаднато мнозинство. Излъченият кабинет бе формиран от семейните и обслужващите кръгове около политическите лидери на мнозинството и бе оглавен от премиер без личен и партиен ресурс на политическа подкрепа. Това е фигура на "премиер – бушон". Броени дни бяха необходими за да се демонстрира безусловно марионетния характер на парламентарното мнозинство и неговото правителство. Скандалната кандидатура на Пеевски за шеф на ДАНС не остави и капка съмнение – политическите лидери Местан, Станишев, Сидеров, както и премиерът Орешарски са просто обслужващ персонал на реалната задулисна власт, управляваща държавата. Къде е положена тази власт – дали в Боянските сараи, дали в Корпоративната и търговска клика, която погълна финансово държавата след 2001 г., дали властта се държи пряко от Внешторг Стопанина на българската икономика и политика – отговорът не е без значение, но едно е сигурно: властта е в ръцете на корпоративно-олигархичното задулисие и то я упражнява по открито криминален маниер.

През кампанията и изборите от 12 май 2013 г. смело бяха прегазени и последните символни знаци на демократичен политически избор. Кампанията изобилстваше с възможно най-гнусни компроматни схеми и публична истерия. Денят за размисъл бе пожертван от арогантно оперативно мероприятие, целящо да симулира опасност от държавен преврат и сплашване на огромен брой избиратели. Формираните в резултат на изборите парламент и кабинет изобилстват с най-печалните рекорди на политическа и личностна нищета в историята на публичния живот в България. Извеждането на Пеевски като кандидат за шеф на ДАНС бе неоспоримият индикатор за решимостта на криминалната олигархична инфраструктура да премине към открито авторитарен модел на управление – дори с риска да влезе в структурен конфликт с институциите на ЕС. Европейската криза и активизирането на руската стратегия за възстановяване на "законните сфери на интерес" на наскоро рухналата империя са външната рамка, в която нарастват апетитите на българското криминално задкулисие за открит авторитарен контрол по модела на "големия брат".

http://www.dnevnik.bg/analizi/2013/1...eska_promiana/

Коментар

• Марш в дупката!
                            Скри се за 100 лева....
                            Плазмодии....[/QUOTE]

Охо ти си закъсало за 100 лева конунистче. Ела при мен вее паткане, аз взимам пари и за участия на протести и заради това че пиша пък било то и пълни глупости.

Коментар

Как ли пък не?Да не са идиоти???Таксата там е 100000 долара на година.Теглили са огромни кредити да учат.Кой е толкова ненормален че да загуби такива пари????Такова нещо там не мое се случи.
                              Е те там уолстрийт окупираха, та един Харвард нема да окупирт, само стой и гледай Щото в момента само 1/4 хамериканци, завършващи колеж си намират работа, останалите 3/4 си остават единствено със стотиците хиляди студентски заем. Та не ги давай точно тех за пример, защото и там ври и кипи - един безработен човек освен глупости да прави, друго не може

Коментар

Как ли пък не?Да не са идиоти???Таксата там е 100000 долара на година.Теглили са огромни кредити да учат.Кой е толкова ненормален че да загуби такива пари????Такова нещо там не мое се случи.
                                Нямат и повод.

Коментар

Working...
                                X