Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (Архив до 13.11.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеПропусна да споменеш Русия в редицата на утвърдените демокрацииНе спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dosadnik_3 Разгледай мнениеА нали знаеш, че като заиграят палките, от другата страна заиграват молотовките - справка - Гърция, Италия, Испания, Турция , Катар и други
Коментар
-
Първоначално изпратено от dosadnik_3 Разгледай мнениеАбе бан, су,ту, муу - нема разлика - всички са феодални старчета, живеещи някъде в 70те години. Ти не знам кога си студенствал, ама аз доскоро си го правех тоя кеф, та ти говоря от първо лице, единствено число - всичките са един дол дренки - червени и некадърни. Може би в НБУ има чат пат някой проблясък, ма там още не съм се записвал
Обаче си намерил начин за вземаш добра заплата за тролене.
Впрочем аз не съм "студентствал". Аз съм бил курсант във висше учебно заведение. Там освен че учиш науката, се учиш да уважаваш закона и държавата. Защото "законът, дори и лош, е Закон". А държавата, това е Законът. Другото е хаос.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Единственият преподавател от състава на Академическия съвет на СУ, който е подкрепил окупацията, е доносникът на Държавна сигурност доц. Пламен Митев от Историческия факултет. Документите, разкрити от Комисията по досиетата сочат, че той е доносничил за студентите. Така е, болшевик при необолшевиките отива... Вижте що за ченгесарска птица е - http://desebg.com/2011-01-06-11-41-26/1486--s12-
НАЛИ И МУТРАТА Е АГЕНТ ОТ ДС- БУДА
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеKва власт взели разправяш?Я не се излагай.Нещо удобно пропускаш да споменеш че от 5 септември СССР обявява война на България и Червената армия нахлува в страната.Без нея власт щяха да вземат някой друг път
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеГерберската логика няма нищо общо с нормалната човешка логика и със закона.
А начинът на действия на "студентите" в Германия, САЩ и другите утвърдени демокрации отдавна щеше да е провокирал действията на полицията. И да играят палки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеГерберската логика няма нищо общо с нормалната човешка логика и със закона.
А начинът на действия на "студентите" в Германия, САЩ и другите утвърдени демокрации отдавна щеше да е провокирал действията на полицията. И да играят палки.За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
А начинът на действия на "студентите" в Германия, САЩ и другите утвърдени демокрации отдавна щеше да е провокирал действията на полицията. И да играят палки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dosadnik_3 Разгледай мнениеМа нали ти го казаха вече бе - то и вие 44та като сте взели властта, сте били има нема 3000 шумкари, ма никой не е питал народа, дали ви удобряват или не. Правдата винаги е на страната на по-силния, а не на по многото
Коментар
-
Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнениеТи си забравил, че според Орешарски висшето образование е начин на мислене. Запомних го, защото друг път не ме е впечатлявал с израз, освен "седенката".Протестът на студентите даже минава отвъд "начина на мислене", защото провокира и действия. По тази логика плащането не би трябвало да спира!
А начинът на действия на "студентите" в Германия, САЩ и другите утвърдени демокрации отдавна щеше да е провокирал действията на полицията. И да играят палки.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеЧе колко от СУ са членове на БАН???
"Феодални старци" се отнасяше за БАН.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнениеНе си в час..., типично герберско. Сутринта едно, по обяд друго, а вечер ехее трето.
А на Плевнелиев ръка трябва да му целувате, че Ви дава нов шанс да се поправите и да позакрепите положението още два три месеца...
Коментар
-
Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнениеValeri Tarandov Facebook
Видян е извършител, който е напуснал сградата на Ректората на СУ с 2 картини! Вероятно става въпрос за кражба на ценни платна на Майстора, които са в кабинета на ректора.
Ама как преди малко Дечко и Златю сега станаха Майстора. Айде пак погледнете сводката, аз като ти казвам, че са два малки Гогена от Таитянския период...Last edited by kandid; 28.10.2013, 19:58.
Коментар
Коментар