IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 13.11.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

ИСКАМЕ СИ ЦУЦИЛАН И ИСКРЕТО

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
      Пропусна да споменеш Русия в редицата на утвърдените демокрации
      Защото Русия е демокрация от десетина години тъпчо. Преди това в Русия демокрация не е имало. Ама зелени кратуни не могат да го проумеят.
      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от dosadnik_3 Разгледай мнение
        А нали знаеш, че като заиграят палките, от другата страна заиграват молотовките - справка - Гърция, Италия, Испания, Турция , Катар и други
        О след молотовките заиграват калашници танкове въвежда се комендантски час и военните са навсякъде.Ако имаш смелост да излезеш срещу баретите и специалните части пробвай се.Ама нали знаеш че първо стрелят и то не с детски пищови а с истински и с бойни патрони

Коментар

Абе бан, су,ту, муу - нема разлика - всички са феодални старчета, живеещи някъде в 70те години. Ти не знам кога си студенствал, ама аз доскоро си го правех тоя кеф, та ти говоря от първо лице, единствено число - всичките са един дол дренки - червени и некадърни. Може би в НБУ има чат пат някой проблясък, ма там още не съм се записвал
          Личи ти че си още зелена тиква.
          Обаче си намерил начин за вземаш добра заплата за тролене.

Впрочем аз не съм "студентствал". Аз съм бил курсант във висше учебно заведение. Там освен че учиш науката, се учиш да уважаваш закона и държавата. Защото "законът, дори и лош, е Закон". А държавата, това е Законът. Другото е хаос.

Коментар

• Единственият преподавател от състава на Академическия съвет на СУ, който е подкрепил окупацията, е доносникът на Държавна сигурност доц. Пламен Митев от Историческия факултет. Документите, разкрити от Комисията по досиетата сочат, че той е доносничил за студентите. Така е, болшевик при необолшевиките отива... Вижте що за ченгесарска птица е - http://desebg.com/2011-01-06-11-41-26/1486--s12-

НАЛИ И МУТРАТА Е АГЕНТ ОТ ДС- БУДА

Коментар

• Все по ясно ми става защо е имало Белене Ловеч и Скравена.Ма сегашните комунисти са меки пишки.Я да станат Мирчо Спасов Гогов Газдов и Ръжгева ли беше ще видите какво са истински комунисти.......

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                Kва власт взели разправяш?Я не се излагай.Нещо удобно пропускаш да споменеш че от 5 септември СССР обявява война на България и Червената армия нахлува в страната.Без нея власт щяха да вземат някой друг път
                Е то това сметам, се подразбира. Нали се сещаш, че нема как 3к шумкари да надвият само на тогавашната полиция, за армията да не говорим

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                  Герберската логика няма нищо общо с нормалната човешка логика и със закона.

А начинът на действия на "студентите" в Германия, САЩ и другите утвърдени демокрации отдавна щеше да е провокирал действията на полицията. И да играят палки.
                  УНИВЕРСИТЕТСКАТА АВТОНОМИЯ, ДРАГИ, НЕ Е КАТО КУЛТУРНАТА РЕВОЛЮЦИЯ!

Коментар

А начинът на действия на "студентите" в Германия, САЩ и другите утвърдени демокрации отдавна щеше да е провокирал действията на полицията. И да играят палки.
                    Пропусна да споменеш Русия в редицата на утвърдените демокрации
                    За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

А нали знаеш, че като заиграят палките, от другата страна заиграват молотовките - справка - Гърция, Италия, Испания, Турция , Катар и други

Коментар

Ма нали ти го казаха вече бе - то и вие 44та като сте взели властта, сте били има нема 3000 шумкари, ма никой не е питал народа, дали ви удобряват или не. Правдата винаги е на страната на по-силния, а не на по многото
                        Kва власт взели разправяш?Я не се излагай.Нещо удобно пропускаш да споменеш че от 5 септември СССР обявява война на България и Червената армия нахлува в страната.Без нея власт щяха да вземат някой друг път

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
                          Ти си забравил, че според Орешарски висшето образование е начин на мислене. Запомних го, защото друг път не ме е впечатлявал с израз, освен "седенката". Протестът на студентите даже минава отвъд "начина на мислене", защото провокира и действия. По тази логика плащането не би трябвало да спира!

Коментар

Че колко от СУ са членове на БАН???
                            "Феодални старци" се отнасяше за БАН.
                            Абе бан, су,ту, муу - нема разлика - всички са феодални старчета, живеещи някъде в 70те години. Ти не знам кога си студенствал, ама аз доскоро си го правех тоя кеф, та ти говоря от първо лице, единствено число - всичките са един дол дренки - червени и некадърни. Може би в НБУ има чат пат някой проблясък, ма там още не съм се записвал

Коментар

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
                              Не си в час..., типично герберско. Сутринта едно, по обяд друго, а вечер ехее трето.
                              Ами там е въпроса, че съм прав!

А на Плевнелиев ръка трябва да му целувате, че Ви дава нов шанс да се поправите и да позакрепите положението още два три месеца...

Коментар

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
                                Valeri Tarandov Facebook
                                Видян е извършител, който е напуснал сградата на Ректората на СУ с 2 картини! Вероятно става въпрос за кражба на ценни платна на Майстора, които са в кабинета на ректора.
                                Едно монументално на Леонардо и два малки Гогена в задния джоб

Ама как преди малко Дечко и Златю сега станаха Майстора. Айде пак погледнете сводката, аз като ти казвам, че са два малки Гогена от Таитянския период...
                                Last edited by kandid; 28.10.2013, 19:58.

Коментар

Working...
                                X