Първоначално изпратено от Kiro
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (Архив до 13.11.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнениеБорисов: Дебелоочие е да биеш децата и да стоиш на власт
http://www.vesti.bg/temi-v-razvitie/...decata-5998248
"За да няма капка кръв на асфалта, аз си подадох оставката. Не знам какъв е този морал, какво е това дебелоочие да биеш децата и да продължаваш да стоиш на власт", написа в лидерът на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов в профила си във "Фейсбук".
Всяка стъпка на българското правителство е тотален популизъм,
която цели да задържи максимално дълго на власт Тройната коалиция на БСП, ДПС и "Атака", заяви зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов на среща с членове и симпатизанти на ГЕРБ от София, Габрово, Кърджали и Хасково, които са на посещение в Европейския парламент в Брюксел. Според Цветанов управляващите нанасят непоправими щети на държавата, които сериозно отслабват България както във вътрешен, така и в международен план.
"Приоритетите в държавата са подменени. Няма сигурност и борба с тежката организирана престъпност. В същото време полицията е ангажирана да огражда и охранява лишеното от доверието на хората Народно събрание и да бие протестиращите български граждани", коментира Цветанов.
Коментар
-
БОГОМИЛ БОНЕВ: ОТ ОБЕКТИВНИТЕ МЕДИИ ОСТАНАХ С ВПЕЧАТЛЕНИЕ, ЧЕ КЪМ 50 ХИЛЯДИ СА ОБГРАДИЛИ ПАРЛАМЕНТА
http://afera.bg/mishena/52126.html
БОГОМИЛ БОНЕВ: ОТ ОБЕКТИВНИТЕ МЕДИИ ОСТАНАХ С ВПЕЧАТЛЕНИЕ, ЧЕ КЪМ 50 ХИЛЯДИ СА ОБГРАДИЛИ...
afera.bg
Добре е да има камери на живо, защото от обективните медии останах с впечатлението, че към 50 хиляди са обгÑ..
ДРУГАРИ ТРОЛОВЕ СПРЕТЕ ДА СЕ КРИЕТЕ ЗАД ЗАДНИЦИТЕ НА ГОСПОДАРИТЕ СИ МУТРОКОМУНИСТИТЕ- ИДЕТЕ ПРИ СТУДЕНТИТЕ
Коментар
-
Борисов: Дебелоочие е да биеш децата и да стоиш на власт
http://www.vesti.bg/temi-v-razvitie/...decata-5998248
"За да няма капка кръв на асфалта, аз си подадох оставката. Не знам какъв е този морал, какво е това дебелоочие да биеш децата и да продължаваш да стоиш на власт", написа в лидерът на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов в профила си във "Фейсбук".
Всяка стъпка на българското правителство е тотален популизъм,
която цели да задържи максимално дълго на власт Тройната коалиция на БСП, ДПС и "Атака", заяви зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов на среща с членове и симпатизанти на ГЕРБ от София, Габрово, Кърджали и Хасково, които са на посещение в Европейския парламент в Брюксел. Според Цветанов управляващите нанасят непоправими щети на държавата, които сериозно отслабват България както във вътрешен, така и в международен план.
"Приоритетите в държавата са подменени. Няма сигурност и борба с тежката организирана престъпност. В същото време полицията е ангажирана да огражда и охранява лишеното от доверието на хората Народно събрание и да бие протестиращите български граждани", коментира Цветанов.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеА ти чувала ли си за телефонен тероризъм...
като прочетеш ... НК и ще бъдеш много въодушевена от какъв акт можеш да бъдеш гръмната ,даже и да не те съдят...
Този брадатия ,който си го дала в кръв... аз го бях заплюл ,някой ме е преварил... браво!
Само аркада....жалко!
НК Чл. 326. (1) Който предава по радио, телефон или по друг начин неверни повиквания или заблуждаващи знаци за помощ, злополука или тревога, се наказва с лишаване от свобода до две години.
Верно, че ОСТАВКАТА ще е злополука и поредна катастрофа за червенюхите, но не е точно това смисълът, вложен в текста...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеНиколай Бареков: Дивият каратист Бойко Борисов си призна за офшорката 19 2788
Бареков обърка Борисов на снимка, с която го атакува за връзки с мафията
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2013/...to_go_atakuva/
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеЧрез Биволъ
0889 099 666 това е телефонът на премиера Орешарски. Завършва на дяволско число. Пратете му SMS с формулата за очистване от зли духове: #ostavka
като прочетеш ... НК и ще бъдеш много въодушевена от какъв акт можеш да бъдеш гръмната ,даже и да не те съдят...
Този брадатия ,който си го дала в кръв... аз го бях заплюл ,някой ме е преварил... браво!
Само аркада....жалко!
Коментар
-
Николай Бареков: Дивият каратист Бойко Борисов си призна за офшорката 19 2788
12.11.2013 12:36 | България
Две скандални признания направи най-сетне бившият премиер Бойко Борисов, който мълчеше гузно за наличието на офшорка в портфейла му. Борисов си призна, че е притежавал офшорка в съдружие с Цветелина Бориславова (което прави 50%) и заедно с други видни фигури на СИК. Борисов си призна и какво е нивото му - "един див каратист", който незнайно как попадна на най-високото ниво в държавата, това написа в блога си лидерът на „България без цензура" Николай Бареков.
Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1 до 4 лева
„Второто скандално признание на Борисов е, че той е забравил да декларира офшорния си бизнес в декларацията си пред Сметната палата. Една операция "Чисти ръце" би доказала, че макар и с маскирана собственост, тази фирма продължава и до ден днешен да действа.
Видно е как бившата мутра от СИК мобилизира знакови фигури от подземния свят да му лъскат имиджа по вестниците. Поредният, който твърди, че младият Борисов не е на снимка с Иво Карамански и Киро Японеца, е основателят на силовата борческа групировка "Зора Инс" Димитър Джамов. Ето още един въпрос, на който Борисов ще трябва да отговори - ако не сега, то след съставянето на ново правителство: Какво е общото между Бойко Борисов, Телето, Маджо, Маргините, Поли Пантев??
И въпрос към бъдещите "патерици" на Борисов в парламента - Реформаторския блок: Как приемате от морална и от политическа гледна точка (защото за вас двете не се припокриват) вашето съдружие със съдружник на основателите на СИК? Имате ли позиция по въпроса?" , пише още Бареков.
МУТРУЦИ И ДУДУЦИ
Коментар
-
Проф. Стив Ханке следи внимателно събитията в България.Цък > https://twitter.com/steve_hanke/stat...54676601700352Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеКомунистите не са хора !!!
ОСТАВКА !!!
ВЕДНАГА !!!
0889 099 666 това е телефонът на премиера Орешарски. Завършва на дяволско число. Пратете му SMS с формулата за очистване от зли духове: #ostavkaВсичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеа освежаване на паметта. Сигурно студентите не са го чели това, все пак тогава са били 7-8 клас. Да не кажат, че никой не ги е предупредил.
Оригиналният текст на статията за Бойко Борисов на "Конгрешънъл куотърли"
www.dnevnik.bg
"Българският партньор на Буш във войната с ..
Аз му викам МИЛИЦИОНЕРЩИНА!
Коментар
Коментар