IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 13.11.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
    БОГОМИЛ БОНЕВ: ОТ ОБЕКТИВНИТЕ МЕДИИ ОСТАНАХ С ВПЕЧАТЛЕНИЕ, ЧЕ КЪМ 50 ХИЛЯДИ СА ОБГРАДИЛИ ПАРЛАМЕНТА
    http://afera.bg/mishena/52126.html
    БОГОМИЛ БОНЕВ: ОТ ОБЕКТИВНИТЕ МЕДИИ ОСТАНАХ С ВПЕЧАТЛЕНИЕ, ЧЕ КЪМ 50 ХИЛЯДИ СА ОБГРАДИЛИ...
    afera.bg
    Добре е да има камери на живо, защото от обективните медии останах с впечатлението, че към 50 хиляди са обгÑ..

ДРУГАРИ ТРОЛОВЕ СПРЕТЕ ДА СЕ КРИЕТЕ ЗАД ЗАДНИЦИТЕ НА ГОСПОДАРИТЕ СИ МУТРОКОМУНИСТИТЕ- ИДЕТЕ ПРИ СТУДЕНТИТЕ
    Как се нарича лице, което е слуга на СВИНАР?

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
      Борисов: Дебелоочие е да биеш децата и да стоиш на власт

http://www.vesti.bg/temi-v-razvitie/...decata-5998248

"За да няма капка кръв на асфалта, аз си подадох оставката. Не знам какъв е този морал, какво е това дебелоочие да биеш децата и да продължаваш да стоиш на власт", написа в лидерът на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов в профила си във "Фейсбук".

Всяка стъпка на българското правителство е тотален популизъм,

която цели да задържи максимално дълго на власт Тройната коалиция на БСП, ДПС и "Атака", заяви зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов на среща с членове и симпатизанти на ГЕРБ от София, Габрово, Кърджали и Хасково, които са на посещение в Европейския парламент в Брюксел. Според Цветанов управляващите нанасят непоправими щети на държавата, които сериозно отслабват България както във вътрешен, така и в международен план.

"Приоритетите в държавата са подменени. Няма сигурност и борба с тежката организирана престъпност. В същото време полицията е ангажирана да огражда и охранява лишеното от доверието на хората Народно събрание и да бие протестиращите български граждани", коментира Цветанов.
      Кой точно да го каже

Коментар

• Първоначално изпратено от stanpek
        незнам какво искат тия пред народното събрание но..падне ли това правителство ..на следващите жална им майката...ние от провинцията тръгваме с колци и тояги към софия.....
        Е, това е приказка !!!

Долу комунизма !!!
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

• БОГОМИЛ БОНЕВ: ОТ ОБЕКТИВНИТЕ МЕДИИ ОСТАНАХ С ВПЕЧАТЛЕНИЕ, ЧЕ КЪМ 50 ХИЛЯДИ СА ОБГРАДИЛИ ПАРЛАМЕНТА
          http://afera.bg/mishena/52126.html
          БОГОМИЛ БОНЕВ: ОТ ОБЕКТИВНИТЕ МЕДИИ ОСТАНАХ С ВПЕЧАТЛЕНИЕ, ЧЕ КЪМ 50 ХИЛЯДИ СА ОБГРАДИЛИ...
          afera.bg
          Добре е да има камери на живо, защото от обективните медии останах с впечатлението, че към 50 хиляди са обгÑ..

ДРУГАРИ ТРОЛОВЕ СПРЕТЕ ДА СЕ КРИЕТЕ ЗАД ЗАДНИЦИТЕ НА ГОСПОДАРИТЕ СИ МУТРОКОМУНИСТИТЕ- ИДЕТЕ ПРИ СТУДЕНТИТЕ

Коментар

• Борисов: Дебелоочие е да биеш децата и да стоиш на власт

http://www.vesti.bg/temi-v-razvitie/...decata-5998248

"За да няма капка кръв на асфалта, аз си подадох оставката. Не знам какъв е този морал, какво е това дебелоочие да биеш децата и да продължаваш да стоиш на власт", написа в лидерът на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов в профила си във "Фейсбук".

Всяка стъпка на българското правителство е тотален популизъм,

която цели да задържи максимално дълго на власт Тройната коалиция на БСП, ДПС и "Атака", заяви зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов на среща с членове и симпатизанти на ГЕРБ от София, Габрово, Кърджали и Хасково, които са на посещение в Европейския парламент в Брюксел. Според Цветанов управляващите нанасят непоправими щети на държавата, които сериозно отслабват България както във вътрешен, така и в международен план.

"Приоритетите в държавата са подменени. Няма сигурност и борба с тежката организирана престъпност. В същото време полицията е ангажирана да огражда и охранява лишеното от доверието на хората Народно събрание и да бие протестиращите български граждани", коментира Цветанов.

Коментар

• Не забравяйте, че комунистите като дойдоха на власт през 1944 разстреляха без съд и присъда 30 000 човека. Сега управляват наследниците на тези кръволоци.

ОСТАВКА !!!
              ВЕДНАГА !!!
              Баба ме научи на много неща.
              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                А ти чувала ли си за телефонен тероризъм...
                като прочетеш ... НК и ще бъдеш много въодушевена от какъв акт можеш да бъдеш гръмната ,даже и да не те съдят...
                Този брадатия ,който си го дала в кръв... аз го бях заплюл ,някой ме е преварил... браво!
                Само аркада....жалко!
                Не знам тя дали е чувала, но май и ти не си чувал, защото това, което са предложили няма нищо общо с телефонния тероризъм.

НК Чл. 326. (1) Който предава по радио, телефон или по друг начин неверни повиквания или заблуждаващи знаци за помощ, злополука или тревога, се наказва с лишаване от свобода до две години.

Верно, че ОСТАВКАТА ще е злополука и поредна катастрофа за червенюхите, но не е точно това смисълът, вложен в текста...

Коментар

Николай Бареков: Дивият каратист Бойко Борисов си призна за офшорката 19 2788

КРАЯТ НА КАПУТА-ДУДУКА-ИБРИКЧИЯТА

Бареков обърка Борисов на снимка, с която го атакува за връзки с мафията
                  http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2013/...to_go_atakuva/

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                    Чрез Биволъ
                    0889 099 666 това е телефонът на премиера Орешарски. Завършва на дяволско число. Пратете му SMS с формулата за очистване от зли духове: #ostavka
                    А ти чувала ли си за телефонен тероризъм...
                    като прочетеш ... НК и ще бъдеш много въодушевена от какъв акт можеш да бъдеш гръмната ,даже и да не те съдят...
                    Този брадатия ,който си го дала в кръв... аз го бях заплюл ,някой ме е преварил... браво!
                    Само аркада....жалко!

Коментар

• Я да видим, можеш ли да паднеш по-ниско от това да цитираш ДУДУКА?

Коментар

• Николай Бареков: Дивият каратист Бойко Борисов си призна за офшорката 19 2788

12.11.2013 12:36 | България

Две скандални признания направи най-сетне бившият премиер Бойко Борисов, който мълчеше гузно за наличието на офшорка в портфейла му. Борисов си призна, че е притежавал офшорка в съдружие с Цветелина Бориславова (което прави 50%) и заедно с други видни фигури на СИК. Борисов си призна и какво е нивото му - "един див каратист", който незнайно как попадна на най-високото ниво в държавата, това написа в блога си лидерът на „България без цензура" Николай Бареков.

Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1 до 4 лева

„Второто скандално признание на Борисов е, че той е забравил да декларира офшорния си бизнес в декларацията си пред Сметната палата. Една операция "Чисти ръце" би доказала, че макар и с маскирана собственост, тази фирма продължава и до ден днешен да действа.

Видно е как бившата мутра от СИК мобилизира знакови фигури от подземния свят да му лъскат имиджа по вестниците. Поредният, който твърди, че младият Борисов не е на снимка с Иво Карамански и Киро Японеца, е основателят на силовата борческа групировка "Зора Инс" Димитър Джамов. Ето още един въпрос, на който Борисов ще трябва да отговори - ако не сега, то след съставянето на ново правителство: Какво е общото между Бойко Борисов, Телето, Маджо, Маргините, Поли Пантев??

И въпрос към бъдещите "патерици" на Борисов в парламента - Реформаторския блок: Как приемате от морална и от политическа гледна точка (защото за вас двете не се припокриват) вашето съдружие със съдружник на основателите на СИК? Имате ли позиция по въпроса?" , пише още Бареков.

МУТРУЦИ И ДУДУЦИ

Коментар

• Проф. Стив Ханке следи внимателно събитията в България.Цък > https://twitter.com/steve_hanke/stat...54676601700352
                          Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                            Комунистите не са хора !!!

ОСТАВКА !!!
                            ВЕДНАГА !!!
                            Чрез Биволъ
                            0889 099 666 това е телефонът на премиера Орешарски. Завършва на дяволско число. Пратете му SMS с формулата за очистване от зли духове: #ostavka
                            Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                              Ехооооо Варна
                              Какво си мислите? Че все ще ви се разминава ли?
                              http://varna.topnovini.bg/node/57674
                              Става все по-интересно и по-интересно.

Коментар

а освежаване на паметта. Сигурно студентите не са го чели това, все пак тогава са били 7-8 клас. Да не кажат, че никой не ги е предупредил.
                                Оригиналният текст на статията за Бойко Борисов на "Конгрешънъл куотърли"
                                www.dnevnik.bg
                                "Българският партньор на Буш във войната с ..

Другарче, как ще наречеш днешната ситуация? 3 -4000 милиционера, без никаква идентификация, бият, блъскат, чупят глави.

Аз му викам МИЛИЦИОНЕРЩИНА!

Коментар

Working...
                                X