IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 13.11.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dosadnik_3 Разгледай мнение
    Щото сега както виждаш се нагушват с заеми, които изведнъж ще се окаже, че не могат да върнат. Толкова ли не може да видиш, по далеч от носа си
    Ами като спрат Топлофикация...
    Орешарски ли е виновен или Фандъкова....
    Ти къде виждаш носа си.......
    Защото тогава аз няма да имам топла вода...
    Най мразя някой да се кефи на лошото...

Коментар

Аве комунисти, що не казвате, че днеска било Вси Светии / Хелолуин/ Страх ви е от рогатия, да не ви прибере набърже ли
      Тва е протестантски празник. Ние не го празнуваме.

Ама честитихме на Бойко Тиквата именния ден като му подарихме една каруца тикви.

Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
        А Делян Пеевски като Прасчо.Така поне няма да се маскира.
        Него Хелоуин не го лови. Но идва Коледа

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
          А Делян Пеевски като Прасчо.Така поне няма да се маскира.
          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
            Само за протокола кмет на Плевен е Гербер а предишния Найден Зелиногорски е куневист...
            Та защо да носят негативите на Герб и РБ...
            нещо не разбирам...
            Щото сега както виждаш се нагушват с заеми, които изведнъж ще се окаже, че не могат да върнат. Толкова ли не може да видиш, по далеч от носа си

Коментар

Община Плевен пред фалит

http://www.blitz.bg/news/article/230946

Поредната Кога ли и комунагите ще развеят белия байряк официално
              Само за протокола кмет на Плевен е Гербер а предишния Найден Зелиногорски е куневист...
              Та защо да носят негативите на Герб и РБ...
              нещо не разбирам...

Коментар

• Първоначално изпратено от Bigshit
                Абееее какъв май бе момче, до събота ги няма. Ти глух ли си???
                До коя точно събота? До тази, до следващата или до някоя друга?
                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Перспективата е в анархията Като някой се възкачи и се изложи, на въжето
                  "Проклинайте меня проклинайте
                  если я вам хоть слово соврал..."
                  Нестор Иванович Махно
                  Баба ме научи на много неща.
                  tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
                    Скептична съм. Дано бунтовете не се отложат или преекспонират. От друга страна, продължавам да страня от тезата "всички са маскари", защото след нея не виждам перспектива нито за нови лица, нито за пряка демокрация. Даже рисковете за ново баламосване на демократичната общност са по-големи. Желанията са едно, ама реалността е твърде зловеща!
                    Реалността, това са най силните желания
                    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
                      Скептична съм. Дано бунтовете не се отложат или преекспонират. От друга страна, продължавам да страня от тезата "всички са маскари", защото след нея не виждам перспектива нито за нови лица, нито за пряка демокрация. Даже рисковете за ново баламосване на демократичната общност са по-големи. Желанията са едно, ама реалността е твърде зловеща!
                      Перспективата е в анархията Като някой се възкачи и се изложи, на въжето

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                        Е ся ще видиш в предстоящите бунтове какви унижения ще претърпи целокупната политическа сволач
                        Yeah

Коментар

Аве комунисти, що не казвате, че днеска било Вси Светии / Хелолуин/ Страх ви е от рогатия, да не ви прибере набърже ли
                          Не !!!

Страх ги е от Деня на Народните Будители, дето идва непосредствено след Вси Светии
                          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                            То освен калинки имало и коневъди бе!

Ама за русенското девойче дето командореше разните очилатковци из минфина не е прав. С пълно основание ги командореше. Нали не очилатковците въртеха сФирки на Монито...
                            Е, тук не можете да ме съгласите
                            Ами, хайде представете си, ако няма конЬОвъди, кой ще гледа конфискуваните коньове? КОЙ?

Коментар

• Община Плевен пред фалит

http://www.blitz.bg/news/article/230946

Поредната Кога ли и комунагите ще развеят белия байряк официално

Коментар

• Аве комунисти, що не казвате, че днеска било Вси Светии / Хелолуин/ Страх ви е от рогатия, да не ви прибере набърже ли

Коментар

Working...
                                X