If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
1. Т.е. според теб най-доброто ченге е мъртвото ченге, или ченгето на пост в подземен бункер?
2. Интересно, но тази "умна" тактика се прилага само за Инджев. С какво е толкова уникален?
Уникална ? Молим ? Тая тактика се прилага спрямо всички радетели за демокрация - тиквуний, костов, пръмовица, etc . Айде стига задавай глупави въпроси, молим ти се Важното е такива, въпросителни като тебе да си мислят, че едните са по различни от другите и да си мислят, че като пускат бюлетинката, всъщност правят някакъв избор
Угадала ... голям зор с руския, пуснах го през преводача ...
В Солун сега е пълна скука. Купонът се премести. http://www.youtube.com/watch?v=5I5aigEy7ac
Но гражданската съвест ни държи в София!
1. Колкото по дълбоко под земята, толкова по-добре
2. Щото трябва да има драма, да се питат такива като тебе - са агент Ивайло от добрите или от лошите е . Нали ако му беха дигнали мерника наистина, просто щеха да го гръмнат като останалите 150+ "жертви" на прехода
Не ти отговарям нарочно, щото колкото и отговори да получиш, те ще те накарат само да задаваш нови и нови въпроси. Затова чЕти Оруел
1. Т.е. според теб най-доброто ченге е мъртвото ченге, или ченгето на пост в подземен бункер?
2. Интересно, но тази "умна" тактика се прилага само за Инджев. С какво е толкова уникален?
"Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"
Досадни калинки и чунчовци здраво са налазили форума.
Здраво плащане става.
Тука и Путин не може да помогне, много сволач, много нещо!
Само времето ще излекува досадните калинки, споко!
Ако преди това обаче, те не ви излекуват вас като листни въжки
Питах те 2 неща:
1. Какво е отношението ти към агентите от ДС като цяло?
2. Защо смяташ, че точно Инджев е любимият за разобличаване агент на власт и казионни медии, след като по твоята логика това е равнозначно на компрометиране на прикритието му?
Не си отговорил на нито един от двата. Подхилкваш се, усукваш, дрънкаш ми за Оруел, но отговори няма и няма.
1. Колкото по дълбоко под земята, толкова по-добре
2. Щото трябва да има драма, да се питат такива като тебе - са агент Ивайло от добрите или от лошите е . Нали ако му беха дигнали мерника наистина, просто щеха да го гръмнат като останалите 150+ "жертви" на прехода
Не ти отговарям нарочно, щото колкото и отговори да получиш, те ще те накарат само да задаваш нови и нови въпроси. Затова чЕти Оруел
Досадни калинки и чунчовци здраво са налазили форума.
Здраво плащане става.
Тука и Путин не може да помогне, много сволач, много нещо!
Само времето ще излекува досадните калинки, споко!
Кое точно не разбра от отговора ми - агент Ивайло, си е все още агент Ивайло
Питах те 2 неща:
1. Какво е отношението ти към агентите от ДС като цяло?
2. Защо смяташ, че точно Инджев е любимият за разобличаване агент на власт и казионни медии, след като по твоята логика това е равнозначно на компрометиране на прикритието му?
Не си отговорил на нито един от двата. Подхилкваш се, усукваш, дрънкаш ми за Оруел, но отговори няма и няма.
"Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"
Да, чел съм Оруел. И затова не приемам, че някакви общи литературни препратки, конспиративни намигания и опити за мистификация отговарят на въпроса ми. Той е прост, ясен и директен. Ако имаш смелостта - отговори. Ако не - продължавай да увърташ.
Кое точно не разбра от отговора ми - агент Ивайло, си е все още агент Ивайло
Ти Оруел чел ли си ? Термина double thinking чувал ли си ? Ако не си, прочети го, ще ти се изаснят доста неща
Да, чел съм Оруел. И затова не приемам, че някакви общи литературни препратки, конспиративни намигания и опити за мистификация отговарят на въпроса ми. Той е прост, ясен и директен. Ако имаш смелостта - отговори. Ако не - продължавай да увърташ.
Интересно тогава защо е един от малкото предполагаеми агенти на ДС, на когото това винаги бива упорито припомняно - както от властта (Тиквата го спомена на заседание на МС), така и от казионните медии?
Ако Инджев е действащ (или верен на партията и службите бивш) агент то значи всички те му унищожават прикритието, така ли?
Ти Оруел чел ли си ? Термина double thinking чувал ли си ? Ако не си, прочети го, ще ти се изаснят доста неща
Да, за никого не е изненада, че на бивш служител по "борбата с идеологическата диверсия" е възложено образованието на младите. Нито, че в България благодарение на плетена с десетилетия мрежа от зависимости огромна част от овластените хора са свързани със службите.
Имаш 100 - 150 години на "разположение" да го усвоиш! По подобие на османското управление - след това ще има около 50 години "респектиране" и който оцелее ще е вече ларж, поне 200 години ....Не, че нещо - но Историята Винаги Се Повтаря!
А Инджата не е нито 2 метра под земята, нито пък са го освидетелствали, така че спокойно мога да заявя , че все още си е на щат
Интересно тогава защо е един от малкото предполагаеми агенти на ДС, на когото това винаги бива упорито припомняно - както от властта (Тиквата го спомена на заседание на МС), така и от казионните медии?
Ако Инджев е действащ (или верен на партията и службите бивш) агент то значи всички те му унищожават прикритието, така ли?
Какво е отношението ти към агентите на ДС? Към всички ли е като към "ренегата" Инджев, дръзнал да не мълчи гузно, а да се отскубне от натрапената зависимост?
Отскубнал? Молим ? Ти в кое измерение живееш От тая работа, освен в орехова черупка друго отскубване нема Всъщност има, познавах навремето един дядка, дето се хвалеше, че бил агент на 6то ли, на 2ро ли ... не помня вече. Ма беше освидетелстван циклофреник, мир на праха му. А Инджата не е нито 2 метра под земята, нито пък са го освидетелствали, така че спокойно мога да заявя , че все още си е на щат
Коментар