IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 13.11.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
    В сградите на университета и прилежащите им територии не може да се извършва политическа, партийна или религиозна дейност... Не се допуска насилствено възпрепятстване на дейността на университета и на членовете на академичната общност.“....................[/B]
    Щото Чичо казва така

Не забравяй че България се управлява от кървави комунисти и народа знае това. Комунистите не смеят да пипнат никой защото знаят, че малко остава да ги удави народната любов.

Слаби са вече комунистите и не могат да ни репресират. А ти си ги обичай. Като те тегли към тях.
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от dosadnik_3 Разгледай мнение
      Крадецът от Сандански: Баща ми е с инсулт, нямам работа и пари за лекарства, гладен съм

http://www.blitz.bg/news/article/231039

Другари, днеска един с газов пистолет, утре да не излязат 200хил с бойни, кво ще прайте тогава, ще се криете в шубраците като 44та ли ? Аз ви казвам от първо лице, че положението е страшно, вие продължавайте тука с партийната пропаганда , ма ще ви излезе през носа
      Днес ти ли си човека да му обяснявам.. ...
      Само за протокола...

В бившите кадри на МО и МВР има 250 К пистолета и ловни оръжия....
      80 % от тях подкрепят БСП...
      Така че ...Немам думи.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
        Тролче,
        Гледам ,чу вече нямаш време да ми отговаряш..............
        Гадно е да попаднеш в полезрението на някой и той да те следи какво пишеш......
        Та Пряката демокрация...

Ти беше , неин застъпник налЕ.... интересно защо и дума не бе казано за референдума на МУ за окупацията...
        Защо не го цитираш ,като пряка демокрация с резултат на мнозинството над мнозинството...
        Защо бе Тролче...
        Защо се пише от тебе за тази пряка демокрация на свободната воля.....
        Защо не се пише кой са окупиращите студенти и кой преставляват...
        Кой е взел решението за окупация и от кой е подкрепен....

Две седмици по късно имат подкрепата на 100 човека..
        Та така Тролче....
        Разкрит си...
        Имат подкрепата на 100 човека, защото като цяло окупацията им е глупава и няма шанс да постигне някакъв успех. Аз се чудя обаче, ако примерно, чисто хипотетично нали, някой виден политик висне на някой стълб една сутрин, тази акция каква ли обществена подкрепа ще получи

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
          Ами така ще стане. Хората взеха да усещат откъде духа вятъра и да се солидаризират срещу властта. По добре късно отколкото никога.
          Чрез Daniela Gortcheva
          За КРЕМЪЛ и неговите доброволни еничари у нас:
          За Кремъл и неговите еничари (БКП с всичките й разклонения) целта винаги е оправдавала средствата. Лъжи, безсрамие, наглост, клевети, кражби, грабеж, убийства, тероризъм, масово изтребление.... нищо не ги спира по пътя на заветната им цел, която винаги е била една и съща: завладяване и поробване. Власт, власт, власт. Постигната с кръв, задържана с кръв. Затова са и мимикриите им. Ту са съюзници на Хитлер и приветстват "героична и социално справедлива Германия", с която настояват за съюз пред българското правителство през ноември 1940, ту са "антифашисти". Ту са борци против капитализма, ту са първи "капиталисти" ( с нашия капитал, естествено). Ту са войнстващи атеисти, ту смирени "богомолци". Ту са интернационалисти, ту "националисти". Ту са срещу НАТО , ту подписват договорите с НАТО. И така, до безкрай! Едно нещо НИКОГА не мимикрира: престъпната им същност на крадци, превратаджии, конспиратори, терористи и престъпници.

Daniela Gortcheva Всички ЗАЕДНО срещу червената мафия, която продава българските национални интереси, залагайки на карта живота и здравето на българските граждани. И която не случайно си избира полуграмотни (збогом) министри на ...културата. Която не случайно реже парите за учители и за образование, но не престава да се грижи за интересите на хазартни босове със зловещото прозвище Черепа.

Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• По време на триглавата ламя, кой даваше държавни поръчки на брат си Георгий ???

А кой е баща им ???

Да не би да е кръволока Димитър Станишев баща им???

Защитавайте ги и се чудете после що доходите ви са 10 (десет) пъти по ниски от тези в Европа

Комунистите знаят 3 (три) неща.

1. Да крадат
            2. Да лъжат
            3. Да убиват
            Баба ме научи на много неща.
            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
              Напротив.
              Кой насъска циганите срещу студентите ???

???
              Тролче,
              Гледам ,чу вече нямаш време да ми отговаряш..............
              Гадно е да попаднеш в полезрението на някой и той да те следи какво пишеш......
              Та Пряката демокрация...

Ти беше , неин застъпник налЕ.... интересно защо и дума не бе казано за референдума на МУ за окупацията...
              Защо не го цитираш ,като пряка демокрация с резултат на мнозинството над мнозинството...
              Защо бе Тролче...
              Защо се пише от тебе за тази пряка демокрация на свободната воля.....
              Защо не се пише кой са окупиращите студенти и кой преставляват...
              Кой е взел решението за окупация и от кой е подкрепен....

Две седмици по късно имат подкрепата на 100 човека..
              Та така Тролче....
              Разкрит си...

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                ....................[/B]
                „Щом политиката няма място в университета, какво прави този голям транспарант на ВМОРО на стената на университета. Аз знам, че ще ми отговорят, че е историческа организация, но по тази логика и БКП е историческа организация и могат да опънат тука един голям транспарант сърп и чук. ДС също е историческа организация, могат и на нея да й опънат тука един голям транспарант”, коментира студентът Светлин Тачев.

Аре у лево, затапените сте

Коментар

• ....................В края на май миналата година в Монреал и град Квебек бяха арестувани 700 души. Причината: участие в незаконни протести. Това се случи навръх стотния ден от началото на студентското движение срещу увеличаването на учебните такси. Както винаги, демонстрантите излязоха по улиците с тигани и тенджери, по които думкаха с дървени лъжици (заради това протестите станаха популярни като Casseroles). За да се справи с кризата обаче, правителството на френскоезичната провинция Квебек тъкмо беше наложило ограничения на правото за събирания, тъй че шествието този път приключи с масови арести и глоби от по 634 канадски долара. Органите на реда просто си свършиха работата, в резултат на което ентусиазмът да се блокират кръстовища постепенно затихна.

Не знам каква щеше да бъде реакцията на властите, ако на студентите беше хрумнало да сложат вериги по вратите на канадските университети, но нещо ме кара да мисля, че подобно самоуправство нямаше да бъде търпяно. То е възможно единствено в България, където полицаите излизат на протести срещу заповед на вътрешния министър, докато маскиралите се като поборници за морал и свобода дни наред упражняват политическа дейност на гърба на академичната автономия.

Да окупираш аудитории с искане за оставка на правителство, е точно това - политическа дейност. В Закона за академичната автономия обаче е записано, че „висшето светско образование е независимо от идеологии, религии и политически доктрини“. Същото пише и в правилника за устройството и дейността на всеки български университет: „Академичната автономия се изразява в академична свобода, академично самоуправление и неприкосновеност на територията на университета... В сградите на университета и прилежащите им територии не може да се извършва политическа, партийна или религиозна дейност... Не се допуска насилствено възпрепятстване на дейността на университета и на членовете на академичната общност.“....................

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                    Ааа бате Пешо аз нЕма да се местя. Няма нищо по-уютно от ЦПО.
                    В имотите ми без ЦПО е кучи студ. За да се отоплят целите си е цяло състояние, без да броя приземните етажи на изолираните къщи. А в две търговски помещения строени с итонг също не могат да се отоплят като хората нито с адах, нито инфраред, нито с климатик. Напоследък съм попаднал на нещо което се доближава като цена/качество на ЦПО. То се нарича fujitsu nocria
                    ЦПО,ама с хоризонтални щрангове и на входа на твоя си имот да имаш топломер, ма такъв дето мери реалната топлина, а не оная измислица дето отчита некакви цифрички, дето никой ги не знае какво точно са Разликата в цената е 2на и 3на, щото един мегават топло е около 100лв, което ти е предостатъчно да грееш двустаен апартамент и в най-големите студове. А сметки от 300-400лв за парно са лъжа, която има за цел да пълни партийните черни касички

Коментар

• Първоначално изпратено от dosadnik_3 Разгледай мнение
                      [SIZE="4"]
                      Другари, днеска един с газов пистолет, утре да не излязат 200хил с бойни, кво ще прайте тогава, ще се криете в шубраците като 44та ли ? Аз ви казвам от първо лице, че положението е страшно, вие продължавайте тука с партийната пропаганда , ма ще ви излезе през носа
                      Абе Досадник и Мечобиков, днес ли трябваше да си останем без правителство!?
                      Мисля, че и понеделника ще си разиграват коня
                      Хареса ми проф. Михайлов в "Деконструкция" Антикомунистическа риторика след 24 години демокрация, дори и фасадна! Това си е точно за психиатър като него.....

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                        В имотите ми без ЦПО е кучи студ. За да се отоплят целите си е цяло състояние, без да броя приземните етажи на изолираните къщи. А в две търговски помещения строени с итонг също не могат да се отоплят като хората нито с адах, нито инфраред, нито с климатик. Напоследък съм попаднал на нещо което се доближава като цена/качество на ЦПО. То се нарича fujitsu nocria
                        Прав си. Като се отоплява цялата сграда е по-уютно и топло. Тук всички сгради са на подобен принцип.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                          Държавата ви даде жилища държавата да ви оправи парното държавата да поема дълговете на Топлофикация.Иначе долу мръсните комунисти.Имате ли малко срам?И въобще кадърни ли сте нещо да направите сами?Писна ми от некадърници и тарикати с претенции.Като не ви харесва парното откачете се или се преместете в жилища без парно
                          От Топлофекация не можеш да се откачиш - това е закон, който стои над конституцията на РъБъ, ако не си разбрал досега А как си представяш един пенсионер с 200лв пенсия, да плати всичките нотариални такси по покупко-продажбата на панелката, с цел да се премести в такава без парно Макар че до някъде имаш право - да ходат на село да копат . Ма българина е прост, много прост, немате си на идея колко даже До преди 2 години работех на жълтите павета , е нагледах се на пенсионери, които ровят по кофите.А инак живеят в апартаменти на центъра, които струват сигурно по 200-300к евро

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                            Държавата ви даде жилища държавата да ви оправи парното държавата да поема дълговете на Топлофикация.Иначе долу мръсните комунисти.Имате ли малко срам?И въобще кадърни ли сте нещо да направите сами?Писна ми от некадърници и тарикати с претенции.Като не ви харесва парното откачете се или се преместете в жилища без парно

Коментар

• Първоначално изпратено от Noah Разгледай мнение
                              В допълнение на това от БСП се опитват да прехвърлят горещия картоф пак в ръцете на етажните собствености , което в сегашната обстановка неминуемо ще доведе до сблъсъци между съседите
                              Защо Топлофикациите по места не кандидатстват по програмите за енергийна ефективност и с тези пари не си изнесат тръбите от апартаментите на хората в общите части ,като по този начин дадат право на всеки да ползва или не тяхната услуга
                              Като си отговорим на този риторичен въпрос ще видим и причината тези монополисти да са подкрепяни от абсолютно всички правителства от 1989 до сега

Коментар

• Крадецът от Сандански: Баща ми е с инсулт, нямам работа и пари за лекарства, гладен съм

http://www.blitz.bg/news/article/231039

Коментар

Working...
                                X