Почна бой !!!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (Архив до 13.11.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Революцията е в момента пред парламента. Приготвиха кофи за боклук и се готвят да ги избутат зад загражденията.
Все повече народ се събира и все по гневен народ
На живо http://www.ustream.tv/channel/najivoБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеИво голяма работа свърши днес. Целия народ видя зверствата на кръволоците !!!Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Русия не обича българия ....къв китай бе колега там е Америка ако неси на ясно ...май неси на ясно че газпром с 15 % е надолу .А и до китай малко ще им трябват 10г да го прекарат ...южен поток е припритет на газпром и ние се дадохме без пари.Скоро тръгва и втечненият от америка ...вземи прочети ...как казпром започват да го издухват ....УмникоЖивотът е огледало.....усмихвай се
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение! Аз съм на "Блек Рам"от обед
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеКакъв Ленин какви 5 лв ....сега сме 2013 г ...някой хора май не са на ясно че срещу народът стои Дс Кгб и милиярди интереси...още 100г неможем се откачи от руската окупация ..
Абе, коте...
За руснаците сме абсолютно ненужна политическа дестинация....
Геополитически, нямаме значението, което беше едно време....Чертата я няма....
Доставките на газ са си ги вързали с тръба на север, среда и сега на юг...Ако нещо се сговни, обръща потоците към Китай и Европа духа супата.....
Нефта го търсят по света на 5 борси ....Руснаците си имат терминалки и товарят колкото им е нужно да изнасят.....Ако нещо се обърка , Китай ги чака....
Какво ги мислите руснаците и защо си мислите , че влизаме в някакви дългосрочни тяхни стратегии....
Имат 300 млрд долара резерв и не им пука за БГ......Скоро няма да знаят къде се намираме ....
Да ева и комплексарите, да ева....
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеТази държава ще се умири и ще просперира, когато Бойко Борисов влезе затвора поне за 10 години.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеда живее Путин и червената армия ....наздраве
Посещение предприятия «Уральские локомотивы»
11 ноября 2013 года, 20:15 Верхняя Пышма-Свердловская область
................................................
ВОПРОС: Владимир Владимирович, я слесарь-механик пусконаладки и ввода в эксплуатацию «Ласточки». Я проходил обучение в Германии, там очень хорошо поставлена система скоростных поездов, система единого билета. Я слышал, что в Москве в ближайшем будущем хотят ввести такой проект. Хотел спросить, будет ли участвовать наше предприятие в этом проекте как поставщик электропоездов?
В.ПУТИН: Вы имеете в виду московскую кольцевую дорогу?
РЕПЛИКА: Да, и нашу «Ласточку».
В.ПУТИН: Вопрос правильный, я чувствую, Вас подготовили хорошо. (Смех.)
РЕПЕЛИКА: Нам хочется стабильности, ведь это наше будущее.
В.ПУТИН: На тендерной основе. Но, я думаю, что у вас немного конкурентов. Практически нет.
Д.КЭЗЕР (как переведено): Вы можете гордиться такими молодыми людьми.
В.ПУТИН (по-немецки): Мы гордимся..............Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеНаздраве Котар, обаче аз също съм против шистовия газ
Поне до момента, в който не се докаже, че е безвредно.
Пък и нека си седи там където е. За сега не ни трябва. Особено ако извадят нещо в Черно море.
Не съм комунист. Нъл знайш
http://kamerite.bg/camera/view/4/%D0...campaign=slideБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение...цяла америка е на шистов газ ...
По американски.Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеНаздраве Котар, обаче аз също съм против шистовия газ
Поне до момента, в който не се докаже, че е безвредно.
Пък и нека си седи там където е. За сега не ни трябва. Особено ако извадят нещо в Черно море.
Не съм комунист. Нъл знайш:D
Коментар
Коментар