IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 13.11.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Почна бой !!!
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Революцията е в момента пред парламента. Приготвиха кофи за боклук и се готвят да ги избутат зад загражденията.

Все повече народ се събира и все по гневен народ

На живо http://www.ustream.tv/channel/najivo
      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
        Иво голяма работа свърши днес. Целия народ видя зверствата на кръволоците !!!
        mechobikov протестът продължава.Излъчването също > http://www.ustream.tv/channel/najivo..._medium=social Всеки ден ще е така до победата !!!!
        Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• http://www.ustream.tv/channel/najivo

Ето тук какво става в момента пред парламента !!!
          tnm

Коментар

• Русия не обича българия ....къв китай бе колега там е Америка ако неси на ясно ...май неси на ясно че газпром с 15 % е надолу .А и до китай малко ще им трябват 10г да го прекарат ...южен поток е припритет на газпром и ние се дадохме без пари.Скоро тръгва и втечненият от америка ...вземи прочети ...как казпром започват да го издухват ....Умнико
            Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• По-добре е от 'Тичърс' ,пък и пещерняците са наши момчета и трябва да им помагаме,белким се вредят за некоя наградка като Братя Минкови от Карнобат
              Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                ! Аз съм на "Блек Рам"от обед
                Малиииий тва пие ли се бря

Коментар

• Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
                  Какъв Ленин какви 5 лв ....сега сме 2013 г ...някой хора май не са на ясно че срещу народът стои Дс Кгб и милиярди интереси...още 100г неможем се откачи от руската окупация ..

Абе, коте...
                  За руснаците сме абсолютно ненужна политическа дестинация....
                  Геополитически, нямаме значението, което беше едно време....Чертата я няма....
                  Доставките на газ са си ги вързали с тръба на север, среда и сега на юг...Ако нещо се сговни, обръща потоците към Китай и Европа духа супата.....
                  Нефта го търсят по света на 5 борси ....Руснаците си имат терминалки и товарят колкото им е нужно да изнасят.....Ако нещо се обърка , Китай ги чака....
                  Какво ги мислите руснаците и защо си мислите , че влизаме в някакви дългосрочни тяхни стратегии....
                  Имат 300 млрд долара резерв и не им пука за БГ......Скоро няма да знаят къде се намираме ....
                  Да ева и комплексарите, да ева....

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                    Тази държава ще се умири и ще просперира, когато Бойко Борисов влезе затвора поне за 10 години.
                    Т.е. Никога! Тежко ни!

Коментар

• В черно море ще извадят дръшки ...Ами да ядете трушия и домашна ракия не е ли вредно ...шистовият газ е вреден за олигарсите

Коментар

да живее Путин и червената армия ....наздраве
                        Ей тва е лаф Котьо! Аз съм на "Блек Рам"от обед

Посещение предприятия «Уральские локомотивы»

11 ноября 2013 года, 20:15 Верхняя Пышма-Свердловская область
                        ................................................
                        ВОПРОС: Владимир Владимирович, я слесарь-механик пусконаладки и ввода в эксплуатацию «Ласточки». Я проходил обучение в Германии, там очень хорошо поставлена система скоростных поездов, система единого билета. Я слышал, что в Москве в ближайшем будущем хотят ввести такой проект. Хотел спросить, будет ли участвовать наше предприятие в этом проекте как поставщик электропоездов?

В.ПУТИН: Вы имеете в виду московскую кольцевую дорогу?

РЕПЛИКА: Да, и нашу «Ласточку».

В.ПУТИН: Вопрос правильный, я чувствую, Вас подготовили хорошо. (Смех.)

РЕПЕЛИКА: Нам хочется стабильности, ведь это наше будущее.

В.ПУТИН: На тендерной основе. Но, я думаю, что у вас немного конкурентов. Практически нет.

Д.КЭЗЕР (как переведено): Вы можете гордиться такими молодыми людьми.

В.ПУТИН (по-немецки): Мы гордимся.
                        .............
                        Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                          Наздраве Котар, обаче аз също съм против шистовия газ
                          Поне до момента, в който не се докаже, че е безвредно.
                          Пък и нека си седи там където е. За сега не ни трябва. Особено ако извадят нещо в Черно море.
                          Не съм комунист. Нъл знайш
                          Комунист става все по мръсна дума, което е хубаво. Ето откъде се вижда как се лее народна любов в момента срещу комунистите !!!
                          http://kamerite.bg/camera/view/4/%D0...campaign=slide
                          tnm

Коментар

• Какъв Ленин какви 5 лв ....сега сме 2013 г ...някой хора май не са на ясно че срещу народът стои Дс Кгб и милиярди интереси...още 100г неможем се откачи от руската окупация ..

Коментар

...цяла америка е на шистов газ ...
                              Голям праз, ама пластмасов.
                              По американски.
                              Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                                Наздраве Котар, обаче аз също съм против шистовия газ
                                Поне до момента, в който не се докаже, че е безвредно.
                                Пък и нека си седи там където е. За сега не ни трябва. Особено ако извадят нещо в Черно море.
                                Не съм комунист. Нъл знайш:D
                                Кво се оправдаваш...?

Коментар

Working...
                                X