IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 13.11.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
    Според брилянтни източници някой му е подшушнал ,че скоро ще е подсъдим
    И кои са тези "брилянтни" източници? А?
    Някой лайнян сайт ли? Дето захранва тролове като теб?

Ако след време се окаже, че човекът има сериозно заболяване, а пък така и не е привлечен към съдебна отговорност, то ти ще се извиниш ли на целия форум?
    Ще кажеш ли "Покайвам се за простащината си ?"
    И кога троле, ще се разкараш с твоето безхаберие от тук?
    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от :-) Разгледай мнение
      Аз си останах тъпо милиционерско животно!
      Е, ко го вълнува твоя проблем?

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
        Хайде, крайно време и ти да се измиташ на стари години. Малко ще опустее тук откъм лаладжии, ама ще го изтърпим някакси...Там поне ще те чЕкат с отворени обятия ето тези:http://www.izpoved.info/izpovedi/25514/09-may-2013
        Тъпо милиционерско животно!

Коментар

• Колко парламентарни избори сме имали до сега 7-8 някъде там. От тях колко свестни управления сме имали. Предполагам според различни мнения между 0 и 2. та колко още години трябва да чакаме ако правим нещата както до сега. Ако да кажем трябват три свестни управления едно след друго при шанс 1/8 средно това прави 24 избори или 96 години. Ами нещо ме съмнява да има желаещи да чакат толкова.

така че е дошло време нещата да поемат по различен път. Не да се очаква политиците да си вършат работата, а да се натискат да си вършат работата, не да се избира между по-малкото зло, а директно да се напада всяко зло. Пак няма да стане бързо, ама няма да са 100 години.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
            Разбира се!
            когато стане въпрос за Цветанов , и обвиненията към него..
            ти казваш ,че няма доказателства и той е невинен...

Това ако не е защита ...
            А иначе си знаеме на кой служеше .. преди ....
            Стамболов ти каза ,че си на Трактора служител.....
            Сега пак така .......на маФията.....
            Май не ти е станало ясно ,че съдът е тоя който излиза с РЕШЕНИЕ .Следователно не само за Цвък ,а и за всеки друг за който се тиражира ,че е престъпник без присъда ще пледирам ,че е невинен.
            Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

Прав си Protokol.И тъй като не виждам светлина в тунела и не ми се живее в кочина ,съм намислила окончателно да се установя в уредена страна .
              Мда, аз реших да остана - свикнал съм да оцелявам и ... не си давам лесно кочинката. Какво да се прави - явни травми от детството при социализма и солидна школовка в казармата...
              Това не ми попречи да поощря децата си да се изучат и заживеят в ... съседна на теб страна.
              За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Прав си Protokol.И тъй като не виждам светлина в тунела и не ми се живее в кочина ,съм намислила окончателно да се установя в уредена страна .
                Хайде, крайно време и ти да се измиташ на стари години. Малко ще опустее тук откъм лаладжии, ама ще го изтърпим някакси...Там поне ще те чЕкат с отворени обятия ...
                Last edited by LANDLORD 31; 03.11.2013, 20:44.

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                  Мацко и девет живота да имаш няма да го дочакаш, ... за съжаление

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                    И понеже стана въпрос за Христо Бисеров...
                    Той беше сивия кардинал на СДС....
                    много можеше ..... и много бели направи..
                    но да се държите така към болен човек е меко казано просташко..
                    Но от тролове нищо добра и хубаво не може да се очаква....
                    ....е ми да направим касичка ! Да помогнем на горкия!

Коментар

• И понеже стана въпрос за Христо Бисеров...
                      Той беше сивия кардинал на СДС....
                      много можеше ..... и много бели направи..
                      но да се държите така към болен човек е меко казано просташко..
                      Но от тролове нищо добра и хубаво не може да се очаква....

Коментар

1 .При положение ,че никога не критикуваш другарите които са на власт следва,че си комуняга .2 Не аз ,а ти пускаш някакви снимки към които няма инфо като доказателство ,че са на въпросният човек .Поради тая причина ти за мен си манипулатор .3 Прав си ,че съм плюла по Герб ,но да съм им пускала снимки и да ги величая сега ,си в грешка .И като за финал ,докато не се смени СТАТУКВОТО и не се ЛУСТРИРАТ до девето коляно другарите, ще ви атакувам
                        Разбира се!
                        когато стане въпрос за Цветанов , и обвиненията към него..
                        ти казваш ,че няма доказателства и той е невинен...

Това ако не е защита ...
                        А иначе си знаеме на кой служеше .. преди ....
                        Стамболов ти каза ,че си на Трактора служител.....
                        Сега пак така .......на маФията.....

Коментар

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
                          Според брилянтни източници на АФЕРА
                          ЗАРАДИ ТЕЖКА ОНКОЛОГИЧНА БОЛЕСТ ХРИСТО БИСЕРОВ ПОДАВА ОСТАВКА ЗА ЗАМ-ШЕФ НА ДПС И НАПУСКА ПАРЛАМЕНТА

http://afera.bg/reporter/51623.html
                          Според брилянтни източници някой му е подшушнал ,че скоро ще е подсъдим

Коментар

1 .При положение ,че никога не критикуваш другарите които са на власт следва,че си комуняга .2 Не аз ,а ти пускаш някакви снимки към които няма инфо като доказателство ,че са на въпросният човек .Поради тая причина ти за мен си манипулатор .3 Прав си ,че съм плюла по Герб ,но да съм им пускала снимки и да ги величая сега ,си в грешка .И като за финал ,докато не се смени СТАТУКВОТО и не се ЛУСТРИРАТ до девето коляно другарите, ще ви атакувам
                            Мацко и девет живота да имаш няма да го дочакаш, ... за съжаление
                            За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Най достойната за уважение позиция е тази срещу властта. Така е.
                              Баба ме научи на много неща.
                              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
                                Първо, не съм комуняга!!!
                                И второ, ти твърдиш, че не е на Златев! Хайде сега си извади и доказателствата, че не е негов хотела. Защото, едни снимки в Интернет не означават, че не е негов хотела. Рекламата си е реклама. А моите източници са брилятни!
                                Ако щеш вярвай.
                                И трето, ти ме нарече манипулатор, така, че ти започна с обидите!
                                Айде стига ти толкова за днес, върти опашке!!!
                                До 12 май 2013 г. плюеше по ГЕРБ, днес им пускаш снимките във форума и ги величаеш!!!
                                Засрами се!!!

Коментар

Working...
                                X