IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 13.11.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Струва ми се, че тук е подходящото място:
    “Свещ за човечност” срещу ксенофобията и расизма

Не знам защо ми идват едни други мисли. Убаво - бегали у Турция, бегали. Но защо не си минават границата културно, демек бежанци са - моля, ето ми паспорта, ето ми положението, ето ми сметките, ето ми приятелите и т.н. Знам, че не всички имат пари, но като не искат да си платят хотела, кво се мръщят на лагерите!?
    Та не мога да разбера, някак си глупав си се оказвам, като как се биехме за Шенген, а сега не можем и дваесе километра граница да опазим. Кой направи далаверата със Запада, за да се окажем за пореден път задния двор на Юръп-ът?
    Е, аз няма да запаля свещ, защото не искам да ходя в друга страна. Тук съм роден, тук съм отимал децата, тук съм обикалял по нощите покрай дуварите на съученичките, тук ще стана на пепел. Но сега искам да ми е спокойно и да не ми се пълни главата с милозливи щения.
    Нека със свещите да им покажат пътя към демокрацията - Виена, Берлин, Париж, Лондон. Тук аз съм си балкански шоп и не ми аресват некои ралти.
    И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
      БОЙКО БОРИСОВ И РУМЕН НИКОЛОВ – ПАШАТА ПОРЪЧАЛИ ПОКУШЕНИЕ СРЕЩУ НИКОЛАЙ БАРЕКОВ
      http://afera.bg/mishena/51729.html
      БОЙКО БОРИСОВ И РУМЕН НИКОЛОВ – ПАШАТА ПОРЪЧАЛИ ПОКУШЕНИЕ СРЕЩУ НИКОЛАЙ БАРЕКОВ / АФЕРА.БГ
      afera.bg
      Лидерът на Движението България без цензура е бил ..

МУТРОШАРО, МНОГО СЕ ПОРЪЧВАТ ТВОИТЕ КАПУТИ
      Хи хи явно след Данчо Ментата ,Дудука ще бъде съден за клевета .
      Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

Коментар

• БОЙКО БОРИСОВ И РУМЕН НИКОЛОВ – ПАШАТА ПОРЪЧАЛИ ПОКУШЕНИЕ СРЕЩУ НИКОЛАЙ БАРЕКОВ
          http://afera.bg/mishena/51729.html
          БОЙКО БОРИСОВ И РУМЕН НИКОЛОВ – ПАШАТА ПОРЪЧАЛИ ПОКУШЕНИЕ СРЕЩУ НИКОЛАЙ БАРЕКОВ / АФЕРА.БГ
          afera.bg
          Лидерът на Движението България без цензура е бил ..

МУТРОШАРО, МНОГО СЕ ПОРЪЧВАТ ТВОИТЕ КАПУТИ

Коментар

• Първоначално изпратено от Big6ha Разгледай мнение
            Орешарски ме изкара, така ще мога да помогна на партията в организирането и повдигането на духа на контрапротестите.
            Kaжи на монтитата как боли шут в червения задник

Коментар

• МУТРОШАРО ти не си си, ти си мутренскочервен.НАЛИ СИ РОБ НА ЦВЦВ И БУДА

Минчо Спасов: Този, който назначи Борисов, назначи Пеевски

Написана от Светломира Димитрова
              Вторник, 05 Ноември 2013 15:13
              размер на шрифта намалете шрифта увеличете размера на шрифта
              Печат
              Е-мейл

Минчо Спасов: Този, който назначи Борисов, назначи Пеевски
              Прочетете още

Господин Спасов, кое ви кара да смятате, че има нещо нередно в процеса срещу Октай Енимехмедов?

- Прокуратурата се подложи на ДПС, като формулира обвинение срещу Енимехмедов за убийство вместо за хулиганство. Аз консултирах специалисти. Изправени сме пред типа муниции, които Енимехмедов е купил волево и е поставил патроните сам. Той е искал да предизвика звук, а не убийство или щета. И за третокурсник по право е ясно, че сме изправени пред опит за стрелба с негодни средства, който не се наказва. Това не е престъпление. Това е юридическата страна на въпроса. Според мен има и политическа – Енимехмедов смята да прави политическа кариера.

Вие казахте, че прокуратурата се е огънала пред ДПС. Ахмед Доган отказа да свидетелства срещу него. На какво го отдавате?

- Тук трябва да търсим психологическия ефект, търсен от Енимехмедов, и от Доган. Стрелецът показа на Доган, че е по-силният, че може да го убие, но може и да го пощади. С този си акт Енимехмедов действаше както в Библията е описано в Книга на царете. Там цар Саул влиза в една пещера по нужда, в която се крие бъдещият цар Давид. Давид можел да го убие, тъй като тъмно. Саул не забелязва нищо. Като излиза, Давид му показва парчето и му казва:Аз можех да те убия, но аз те пожалих. След известно време Давид става цар.Какво искате да кажете – че Енимехмедов може да наследи Доган?Според мен той това иска.
              Той удивително напомня по съдбата Доган, който също се смята за политически затворник.

Да не би Доган да си го е харесал за наследник?

- Не мисля. Оправдателната присъда, която той ще получи, ще го превърне в герой. Той ще получи присъда за хулиганство. Ще се приспадне времето в ареста и той ще излезе на свобода. По повод на намерението на Доган, по-скоро се чуват версии, че тези, които стоят над него, искат да дисциплинират своите подопечни и използват Енимехмедов. Имам предвид хората с пагони, които стоят зад и над Доган. Те периодично му напомнят за властта, която имат над него. Те реално не знаеха дали Доган наистина ще си подаде оставката на конгреса.

Този инцидент беляза началото на серия от неочаквани политически събития – зимните протести, оставката на кабинета „Борисов“, предсрочни избори. Влизали ли са те в сценария, за който говорите?

- Не мога да твърдя, че има грандиозни планове и тъмни конспирации, защото в България всеки план се проваля. Не може със звуков патрон да убиеш някого. Юридическият извод е, че ще бъдеш оправдан. Ще бъдеш осъден за хулиганство и ще се превърнеш в герой, победил Доган.

Има ли връзка с този инцидент оставката на Бисеров?

- Не знам, не мога да коментирам, без да имам информация.

По време на тройната коалиция бе разкрита разработката „Лиани“. С това свърза Осман Октай оставката на Христо Бисеров.

-Нямам представа. Ако се безпокоеше за „Лиана“, може би щеше да запази политическата си позиция, за да се предпази. Не знам причината.

Има ли според вас връзка оставката му с Делян Пеевски?

- Мисля, че хората, които стоят над Пеевски, стоят зад и над Бисеров. Те си знаят.
              Можем ли днес да отговорим на въпроса Кой? Кой назначи Пеевски?- По принцип да. Същите хора, които назначиха и Борисов. Преди време дадох интервю по бТВ. В него казах, че две големи грешки са направени - порвата е, че бе назначен Бойко Борисов, сегашната – Пеевски. За първата се изясни, че Бриго Аспарухов го доведе при нас в НДСВ, но тук управляващите все още не са си го признали.

Минчо Спасов е роден през 1964 година в София. През 2001 година Спасов се включва в новосъздадената партия НДСВ и се кандидатира за народен представител в Ямболския район. Той е областен управител на Област Ямбол до влизането си в Народното събрание през 2004 година. През следващата година оглавява парламентарна анкетна комисия, проверяваща отпускането на кредити на страни от Третия свят.Доктор по административно право.През юли 2005 година Минчо Спасов е преизбран и става заместник-председател на Парламентарната група на НДСВ. През февруари 2008 година става председател на парламентарната комисия по вътрешна сигурност и обществен ред. През следващите месеци става известен с критиките си към ръководството на Министерството на вътрешните работи, последвани от оставката на вътрешния министър Румен Петков.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                Дудуков вече е готов за диагноза
                Днес циркът е пълен .На манежа Сестра Галева ))Явно е стъпила на криво докато прави стриптийз на олигаргска софра http://dnes.dir.bg/news/maja-manolov...ritzi-15436300
                Last edited by коки; 05.11.2013, 16:52.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                  Абе бигШа, що ти изритаха задника от биг брадера?
                  Орешарски ме изкара, така ще мога да помогна на партията в организирането и повдигането на духа на контрапротестите.

Коментар

• Абе бигШа, що ти изритаха задника от биг брадера?

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                        Хе хе тоя >http://dunavmost.bg/bulgaria/item/58...stvoto-mi.html пак не си е пил хапчетата
                        Дудука е Капут !!!

Спомням си навремето като работеше в БТВ, как ближеше г*****за на Бандитко
                        Баба ме научи на много неща.
                        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                          Кой насъска циганите срещу студентите ??? Кой кОй коЙ
                          Този въпрос е важен!
                          И още един на който още не сме получили отговор---- Кой назначи Делян Пеевски?????
                          Кой? КОй? коЙ?

Коментар

• Дудуков вече е готов за диагноза
                            Life won't wait for you.

Коментар

• Въх, тъмносините много зор са си дали днес. Първо Веселин Желев, та Иво Инджев, сега още помощ им иде ...
                              Желев е стар кадър на Тошотошевия в. Труд, понастоящем е кореспондент на вестника в Брюксел. Главен редактор на Труд сега е бивш отговорен кадър от тъмносиния реформаторски Медиапул, стожерът на Иван Костов. Пеевски е собственик с доста голям дял в Труд, той диктува редакционната политика, колкото и главния му редактор.
                              С две думи – зад завесата занича един тандем – Костов с ДелянчУмама. Изводът е простичък. Но не е единствен. Защото наскоро беше осветен и тандема на Костов с Овчев.
                              Иво Беров, Иван Бедров, Дойче Веле-ските джурналисти потвърждават отново тенденцията, че всичко що е срещу ББ е Истина.
                              Та основната ми мисъл е, че в ефира доминират тамън две позиции – на Делян Пеевски и КТБ, от една страна, и ДСБ – Костов от друга. Пет пари не чинят, но манипулацията отново е в ход! Добре, че публиката намалява ...
                              Yeah

Коментар

• Хе хе тоя >http://dunavmost.bg/bulgaria/item/58...stvoto-mi.html пак не си е пил хапчетата

Коментар

Working...
                                X