IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 13.11.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
    Нищо не ми виси над главата. Правителството работи, въпреки неистовите ви крясъци. И ако направи нещо добро, то народът, който не слуша идиотските ви крясъци, ще го оцени.

Единственото. което ми виси е модераторът, който не ми дава да и думичка накриво да кажа, докато на герберастките тролове се разрешава и да псуват.
    Пак си наблегал в/у НЕправилната дума. Всички останали биха били правилен отговор. Неспасяем си.

Коментар

• Първоначално изпратено от Big6ha Разгледай мнение
      То където са три(3) там са и 11 (единайсет).
      Не, 11 (три) или три (11). Объркващо е. За да е по ясно ще ги изброя

1. Да крадат
      2. Да лъжат
      3. Да убиват
      4. Да насъскват циганите срещу студентите
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
        .
        По-добре се замисли да си търсиш работа от догодина
        Пак по стар кумунистически обичай надничаш в чуждо канче.
        Абе няма ли да се отучите от този отвратителен навик бре?

Ейййй, червени тролове-миндили.
        Точно ти си ми за мислене ,че с тия здравни системи....
        Там на запад .... и ако си безработен..
        Да ти пратя ли някой долар за интернет...

Понеже пишеш в множествено число..има ли и друг да се загрижЕ за клетия емигрант..
        Чужд сред свой и свой сред чуждЕ...

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
          Не ви ли е СРАМ да защитавате тези, които поради неизмерима алчност и лакомия, държат народа си 10 (десет) пъти по беден от останалите народи ???
          Кои по-точно от останалите народи, сомалийците или люксембургците?

Коментар

+65536

Неведнъж съм казвал, че комунистите могат само три неща.
            То където са три(3) там са и 11 (единайсет).

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
              Факушка,
              както тук се отнасят към сирийците ,някъде по същия начин се отнасят и към теб...
              Готови да помогнат ,но да не живееят близо до тях....в околовръст от 500 км...
              Да се надяваме , че и там може да има добри хора....

Че почна да пишеш по всяко време ...
              .
              По-добре се замисли да си търсиш работа от догодина
              Пак по стар кумунистически обичай надничаш в чуждо канче.
              Абе няма ли да се отучите от този отвратителен навик бре?

Ейййй, червени тролове-миндили.

Коментар

• Не ви ли е СРАМ да защитавате тези, които поради неизмерима алчност и лакомия, държат народа си 10 (десет) пъти по беден от останалите народи ???
                tnm

Коментар

+65536

Неведнъж е доста скромно казано. Ти това си го повторил вече поне петдесет пъти, типично за спамерски робот.

И очевидно имаш доста комплекси на тема комунист, понеже е ОЧЕВАДНО че си бил комунист като офицер от ВМФ. Нали напусна ВМС защото не искаше да напуснеш Партията? Както и повечето млади офицери по това време впрочем.
                  Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Big6ha Разгледай мнение
                    Докато си дрънкате глупости над главите ви виси въпроса Кой?
                    КОй? кОЙ? БЕ ДА ЕБА КОЙ?
                    Нищо не ми виси над главата. Правителството работи, въпреки неистовите ви крясъци. И ако направи нещо добро, то народът, който не слуша идиотските ви крясъци, ще го оцени.

Единственото. което ми виси е модераторът, който не ми дава да и думичка накриво да кажа, докато на герберастките тролове се разрешава и да псуват.
                    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Факушка,
                      както тук се отнасят към сирийците ,някъде по същия начин се отнасят и към теб...
                      Готови да помогнат ,но да не живееят близо до тях....в околовръст от 500 км...
                      Да се надяваме , че и там може да има добри хора....

Че почна да пишеш по всяко време ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                        Здрасти Тролче -Емигранче,
                        Та ако прочетеш жълтия парчал ,който си постнал ...тук..
                        Двама /само / студенти окупатори са били нападнати от провокатори..
                        Страшна комбина .. окупатори и провокатори....
                        Ако влезе полицията ,ще ги разпердушитни и двете групи ...ама ще почне от окупаторите..Така пише закона....
                        Така ,че тролче...
                        Аз съм учен ,че окупатор е мръстна дума..Ти като морален екземпляр ,сигурно друго яч си възпитан..Да си го взимаш със сила ... чуждите придобивки..
                        Та така...Тролче!
                        Здрасти червено тролче-комунде.
                        Ами ти колко искаш да нападнат? Всичките ли? Ми нали ще им сритат задниците!
                        Разбира се не очаквам да го разбереш. Акъл си требе за това.

Я по-добре кажи мааалко червено тролче, какво ще правиш като те съкратят от януари?
                        Линкче
                        На пиацата, нали?

Разправят че глупавите ще са първи в листата.

Коментар

Не мога да се въздържа да не поместя този материал от Офнюз

Студентите от ВТУ заплашвани с оръжие да прекъснат окупацията

Линкче
                          +65536

tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                            Не я знам дали е онази, ама поне не е трол, който денонощно дудне едни и същи дивотии...
                            Докато си дрънкате глупости над главите ви виси въпроса Кой?
                            КОй? кОЙ? БЕ ДА ЕБА КОЙ?

Коментар

• Днес Но Орешарски унищожи протеста и морално и в реалността....
                              Да направиш дадзибао и списъци на хора за елиминиране е върха на моралността на протесна мрежа и техните слуги ...
                              Това беше края...на лудостта

Коментар

Не мога да се въздържа да не поместя този материал от Офнюз

Студентите от ВТУ заплашвани с оръжие да прекъснат окупацията

Линкче
                                Здрасти Тролче -Емигранче,
                                Та ако прочетеш жълтия парчал ,който си постнал ...тук..
                                Двама /само / студенти окупатори са били нападнати от провокатори..
                                Страшна комбина .. окупатори и провокатори....
                                Ако влезе полицията ,ще ги разпердушитни и двете групи ...ама ще почне от окупаторите..Така пише закона....
                                Така ,че тролче...
                                Аз съм учен ,че окупатор е мръстна дума..Ти като морален екземпляр ,сигурно друго яч си възпитан..Да си го взимаш със сила ... чуждите придобивки..
                                Та така...Тролче!

Коментар

Working...
                                X