IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 13.11.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Мила картинка от комунистическата диктатура, в момента:

http://www.ustream.tv/channel/najivo

А в момета по БТВ Пешо Сумиста обяснява, че бил привърженик на "комунистическата, така де социалистическата идея"....

БРАВО ДРУГАРИ, СВОБОДА ЗА СЪВЕТНИКА НА ПЪРВАНОВ ПЕШО СУМИСТА!!!

Коментар

• Пичове, не знам какво е пред Парламента, но се прибрах по Мария Луиза ..... Ми там само църни И кьорав полицай няма

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
        .

Пак питам, какви са тези хора в синьо работно облекло, които си позволяват да бият хора в центъра на София????
        Кара си тираджия по пътя и гледа стопаджия, целия облечен в жълто и маха.
        Спира и го пита за къде е.
        - Аз съм жълтия педерас и пътувам до следващия град.
        Закарал го, минал града и гледа стопаджия целия облечен в зелено и маха.
        Спира и го пита за къде е.
        - Аз съм зеления педерас и пътувам до следващия град.
        Качил го и тоя зеления, закарал го до следващият град и тъкмо излиза от града гледа един целия в синьо маха.
        Спира нашия тираджия и се провиква.
        - Ти сигурно си синия педерас и искаш да те откарам до следващият град.
        А оня отговаря:
        - Документите и талона за проверка, пък ще видим кой е педерас.
        Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• Да ни е честит новия заместник-председател на Българското народно събрание със звучното българско име Алиосман-значи не им е стигнало Али ами и Осман- Ботев сега е като въртолет сигурно

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
            Натрупа опит през зимата, когато си докара агитката от агресивни и неврастенични типове, разкървавиха една -две глави, бТВ чакаше с камерата.... и на сутринта Борисов си пусна планираната оставка
            Да, днес им хвърлих едно око. От образовани и възпитани хора нямаше много представени, да не говорим за красиви , но то въпрос на вкус. Имаше доста с повечко адреналин в кръвта (част от тях изглеждаха като да не са на заплата, поне ми се ще да ги квалифицирам така ).
            Като цяло си чакам отговора - кой трябва да дойде? Ама не по принцип, а да го има в социологическите проучвания, тоест да не е съвсем хипотетичен герой!

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
              ...
              Проди, гледал ли си скоро някакви по-актуални макроикономически данни за Бг-то?
              как върви

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                МУТРОКАНДИТ- КОМУНИСТЕ, А КОИ ХВЪРЛЯТ КАМЪНИ И БУТИЛКИ ПОП ПШОЛИЦАИТЕ

Пак разиграват екшън сцени пред парламента / Glasove.com
                www.glasove.com
                Протестиращи се опитаха да пробият полицейския кордон, с който е обградена сградата на Народното събрание и да не допуснат повече полицейски автомобили и коли на
                След 1934 имало ли е такава въоръжена сила по улиците на София? А ти къде видя полиция, зашото синята униформа не означава полиция. Няма нито един от тези толупи със задължителни идентификационни знаци: значка, номер, някой да е показал полицейска карта!!!!

Мутрите са твоите бандити Станишов, Овчев, Местаня, Данчо Светеца, Доган....

Пак питам, какви са тези хора в синьо работно облекло, които си позволяват да бият хора в центъра на София????

Коментар

• МУТРОКАНДИТ- КОМУНИСТЕ, А КОИ ХВЪРЛЯТ КАМЪНИ И БУТИЛКИ ПОП ПШОЛИЦАИТЕ

Пак разиграват екшън сцени пред парламента / Glasove.com
                  www.glasove.com
                  Протестиращи се опитаха да пробият полицейския кордон, с който е обградена сградата на Народното събрание и да не допуснат повече полицейски автомобили и коли на

Коментар

• Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
                    Гигов В шумен сигорно вече правите компоти от кестени от глад омиргате ама червени до гроб...няма вяра няма бог има ленин путин и станишев...сигорно неси ходил на зъболекър от 5 г ама да живеят братушките.
                    Стига си се правил на чужденец бе трол многоников!
                    Един път пишеш правилно, друг път с невероятни грешки. Всички знаем, че си чист българин. Никакъв грък не си!

А че няма бог си напълно прав. Тия попски простотии ги разправяй на дъртата си баба!
                    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
                      Ама тия всичките къде бяха че не разбраха за милионите на Бисеров а сега разбраха че борисов довел фенове ...невидях фенове ...
                      Ти стой и гледай да не вземат да извадят милиАрдите на Борисов и Цветито ...че и да питат за тях

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
                        Последно, около шпек Народен или такъв Класик се обединихте
                        Аре стига с тия соеви ерзаци, то не е ли две пържоли на скара не ми ги фали тия салами.
                        Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                          Натрупа опит през зимата, когато си докара агитката от агресивни и неврастенични типове, разкървавиха една -две глави, бТВ чакаше с камерата.... и на сутринта Борисов си пусна планираната оставка
                          Докога с подобни несъстоятелни лъжи, докога, докога??????? Гледай стрийма и моля покажи ми агитките http://www.ustream.tv/channel/najivo

А Данчо Светеца кога ще го ядете като Бисерчето?????

Коментар

• Кире това не е метеж ....а корумпирани избори Бсп ...в денят на размисъл законът бе нарушен....ко стана нищо бареков на свобода ... Може ли я да изляза в ефир и да си говоря че ....орешарски има 20 милярда в офшорка ...кире кире за 20 лв продаде душата си и деца та си
                            Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

ТРОЛОВЕ ЛИЗАЧИ- МУТРИТЕ ВИ ВИКАТ ДА ГИ ПРЕСПИТЕ С ДУДУЦИ

Йордан Цонев: Ей, мутро! Повтарям Борисов е мутра и доведе футболни агитки пред парламента
                              www.bgmak.eu
                              ......…

Коментар

Интересно защо "новия морал" на "ранобудните" не им забранява да застават в един строй със скинари и криминални елементи от футболните агитки, за да безчинстват заедно в момента пред парламента, опитвайки се да правят метеж, след като театралните им опити да предизвикат полицията катастрофираха. Но скоро всичко ще приключи и както е казал Апостола - всекиму своето!

ЗА МУТРОТРОЛОВЕТЕ И КУ..ВИ НА БОКО- МОРАЛА Е ДА ЛИЖАТ МУТРИТЕ НАВСЯКЪДЕ И ДА КРАДАТ С ТЯХ
                                Ей червенушко гледай стрийма и виж има ли скинари!!! Лъжец!!!! http://www.ustream.tv/channel/najivo

Коментар

Working...
                                X