Утре няма да търгувам, но Ви желая успех - особено на тези които си продадоха акциите последните дни
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нова емисия на външен дълг???
Collapse
X
-
Отговорът требе да се търси в изключително благоприятния момент със санкциите срещу Русия.
Факт е, че Русия почти не продава външен дълг в момента. Това създава вакуум, имаше статия, че парите се насочват към други държави, просто защото няма накъде.
Наистина една добра новина, въпреки, че конюнктурата също имаш пръст.
Коментар
-
180 пункта над немските 10 год.книжа
Днес просто са улучили най-ниски нива от 5 години насам
вижте графиката
Ето ги и спредовете над немските 10 год. книжа, по-добре стоим от доста държави.
http://www.investing.com/rates-bonds...t-bond-spreadsLast edited by ПИЧ; 26.06.2014, 23:26.
Коментар
-
Първоначално изпратено от alexx Разгледай мнениеБраво на Ореха. 3,055% доходност за 10 годишни книжа на фона на всичко, което търпи от управляващата коалиция БСП/ДПС и малоумната опозиция в парламента - ГЕРБ, е великолепно постижение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от alexx Разгледай мнениеПрез 2012 Дянков рефинансира дълг от времето на Велчев за 950 млн евро. Доходността на 5-годишните книжа бе 4.436%.
През 2013 г. Чобанов пое дълг за 290 млн евро чрез т.нар. Schuldschein. Доходността варираше между 3.39%, за 7годишни книжа до 4.60%, за 15-годишни.
През тази година се очертават нови външни емисии за около 1.6 млрд евро, основно за рефинансиране на другия заем от времето Велчев. Прогнози за доходността?
Коментар
-
През 2012 Дянков рефинансира дълг от времето на Велчев за 950 млн евро. Доходността на 5-годишните книжа бе 4.436%.
През 2013 г. Чобанов пое дълг за 290 млн евро чрез т.нар. Schuldschein. Доходността варираше между 3.39%, за 7годишни книжа до 4.60%, за 15-годишни.
През тази година се очертават нови външни емисии за около 1.6 млрд евро, основно за рефинансиране на другия заем от времето Велчев. Прогнози за доходността?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Martingale Разгледай мнениеколкото повече емисии толкова повече бизнес за нас
Справки -Гърция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Martingale Разгледай мнениеколкото повече емисии толкова повече бизнес за нас
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеНе знам дали има нови гарги за плашене тука с апокалипсиси, не ми се вярва.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеПриятелски съвет към икономическите съветници на Г-н Орешарски... Ако ще се прави то трябва да се направи до началото на Декември тази година. Тогава е последното заседание на Фед с председател Бернанке. Най-късно тогава лихвените равнища ще започнат лавинообразно да растат. Фед не го желае това, но вече няма налични средства, с които да се противопостави на предстоящото цунами от разпродажби на щатските бонове. През 2014 г. ще стане очевидно за всички инвеститори в дългови книжа, че започва лавинообразно нарастване на инфлацията в света и ще бъде крайно неподходящо време за излъчване на нов дълг с фиксирана доходност на международните пазари.
От години само това чуваме от тебе...бъди малко по креативен.
Не знам дали има нови гарги за плашене тука с апокалипсиси, не ми се вярва.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеАми виж, то е вярно, че правителството ще Имитира дълг , щото на Емитирането НЕЕМА КОЙ ДА СЕ ФАНЕ!
Коментар
-
Което и да е правителство щеше да имитира държавни бондове, просто безпаричието не се търпи.
Какви им е на гърците като всяка година опоскват по 60-100 милярда помощи?
Даже не 1 а поне 50 милярда ни трябват за да ни живне икономиката малко.
Даже аз имам идея как да инвестираме държавни пари в няколко африкански държави където стойността на земеделската земя е 10 долара на 1000м2.НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!
Коментар
Коментар