IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Президента на Еквадор промени историята

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• И кво? Ще има бананЕ за всички лЕ?

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
      Добре де, тъкмо изплатихме дълговете и сега ще ги обявяваме за омразни? Или говорите за частния дълг, ако да, тогава и аз съм ЗА!
      Имам предвид Еквадор. А нашите власти изплатиха скоропостижно нашия дълг, защото са марионетки, които бяха заставени да го изплатят, именно поради прецедента с омразния дълг, който самите кредитори създадоха, и сега се страхуват (кредиторите) от повтаряне на Еквадорския сценарий при евентуална революция в България.
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
        Добре де, тъкмо изплатихме дълговете и сега ще ги обявяваме за омразни? Или говорите за частния дълг, ако да, тогава и аз съм ЗА!
        какво сме изплатили?
        Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
          Защо се опитвате да омаскарите Еквадорските власти ??? И лъжете нагло. За омразния дълг не са виновни Еквадорските власти, а великите сили и техните съдилища, които създадоха прецедента с омразния дълг. Национално отговорните Еквадорски власти правилно забелязаха лайната в които е навлязло до гуша правораздаването на великите сили, обявиха еквадорския дълг за омразен и осъдиха великите сили към които беше този дълг в техните собствени съдилища (на великите сили съдилищата).

Анадънму ???

Коментар

• Защо се опитвате да омаскарите Еквадорските власти ??? И лъжете нагло. За омразния дълг не са виновни Еквадорските власти, а великите сили и техните съдилища, които създадоха прецедента с омразния дълг. Национално отговорните Еквадорски власти правилно забелязаха лайната в които е навлязло до гуша правораздаването на великите сили, обявиха еквадорския дълг за омразен и осъдиха великите сили към които беше този дълг в техните собствени съдилища (на великите сили съдилищата).

Анадънму ???
            Баба ме научи на много неща.
            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
              На 12 декември 2008 г. новоизбраният президент на Еквадор Рафаел Кореа (БВП около 50 милиарда евро, 30 пъти по-малък от Италия) официално декларира в директно излъчване по телевизията на целия американски континент, че „изтрива националния дълг, считайки го за „омразен”, тъй като е неморален; създаден е в разрез с конституцията, подтискайки народа, чрез измама.

“Убеждават ни, че което е закон, тоест е легитимирано, значи е правилно. Не е така: в земята на Еквадор важи новият конституционен принцип, според който само което е правилно за населението може да бъде закон”.

Плевнелиев, бъди смел, ние сме с теб и ще те подкрепим.
              Дааааа, личи си, че латиносите вече са еманципирани нации и Чавес /лека му пръст!/ и Кореа се представиха като истински народни лидери-левичари, които измъкнаха страните си от блатото на империализмЪ. Чудех се тия дни, ако анулираме договорите с ЕРП-тата дали не можем да обявим дълга ни към тях за омразен. Та цял народ ги мрази! Освен това "омразен дълг" си е вече официален инструмент в икономиката на много страни.
              Г-н Доцент, както винаги гледате в далечен хоризонт, но конете с капази възпитани в неолайнярски дух едва ли някога ще вденат идеите Ви.
              България може да се оправи и за по-малко от 800 дни, стига решителна кейнианска ръка да пипне икономиката.

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                Как да се чуят добри идеи, когато всеки лумпен крещи безумия. Хора, пийте си хапчетата и не пипайте клавиатура.
                И кое е безумието?!
                Че не взимат напечатени пари на лихва от централните банки на Г8?
                Може и да ти се плаща да пишеш тук, но поне от време на време мисли с главата си.
                Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Само като видях заглавието на темата, бях сигурен че е на Черкезов!

Просто няма кой друг да пусне такава дивотия.
                  Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                    На 12 декември 2008 г. новоизбраният президент на Еквадор Рафаел Кореа (БВП около 50 милиарда евро, 30 пъти по-малък от Италия) официално декларира в директно излъчване по телевизията на целия американски континент, че „изтрива националния дълг, считайки го за „омразен”, тъй като е неморален; създаден е в разрез с конституцията, подтискайки народа, чрез измама.

“Убеждават ни, че което е закон, тоест е легитимирано, значи е правилно. Не е така: в земята на Еквадор важи новият конституционен принцип, според който само което е правилно за населението може да бъде закон”.

Как да се чуят добри идеи, когато всеки лумпен крещи безумия. Хора, пийте си хапчетата и не пипайте клавиатура.
                    Last edited by mibova; 09.03.2013, 09:49.

Коментар

• Президента на Еквадор промени историята

Президента на Еквадор промени историята, а г-н Плевнелиев да вземе ли същия пример?

Last edited by mibova; 09.03.2013, 09:49.
                      Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
                    Working...
                    X