И кво? Ще има бананЕ за всички лЕ?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Президента на Еквадор промени историята
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнениеДобре де, тъкмо изплатихме дълговете и сега ще ги обявяваме за омразни? Или говорите за частния дълг, ако да, тогава и аз съм ЗА!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнениеДобре де, тъкмо изплатихме дълговете и сега ще ги обявяваме за омразни? Или говорите за частния дълг, ако да, тогава и аз съм ЗА!Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеЗащо се опитвате да омаскарите Еквадорските власти ??? И лъжете нагло. За омразния дълг не са виновни Еквадорските власти, а великите сили и техните съдилища, които създадоха прецедента с омразния дълг. Национално отговорните Еквадорски власти правилно забелязаха лайната в които е навлязло до гуша правораздаването на великите сили, обявиха еквадорския дълг за омразен и осъдиха великите сили към които беше този дълг в техните собствени съдилища (на великите сили съдилищата).
Анадънму ???
Коментар
-
Защо се опитвате да омаскарите Еквадорските власти ??? И лъжете нагло. За омразния дълг не са виновни Еквадорските власти, а великите сили и техните съдилища, които създадоха прецедента с омразния дълг. Национално отговорните Еквадорски власти правилно забелязаха лайната в които е навлязло до гуша правораздаването на великите сили, обявиха еквадорския дълг за омразен и осъдиха великите сили към които беше този дълг в техните собствени съдилища (на великите сили съдилищата).
Анадънму ???Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеНа 12 декември 2008 г. новоизбраният президент на Еквадор Рафаел Кореа (БВП около 50 милиарда евро, 30 пъти по-малък от Италия) официално декларира в директно излъчване по телевизията на целия американски континент, че „изтрива националния дълг, считайки го за „омразен”, тъй като е неморален; създаден е в разрез с конституцията, подтискайки народа, чрез измама.
“Убеждават ни, че което е закон, тоест е легитимирано, значи е правилно. Не е така: в земята на Еквадор важи новият конституционен принцип, според който само което е правилно за населението може да бъде закон”.
Плевнелиев, бъди смел, ние сме с теб и ще те подкрепим.
Г-н Доцент, както винаги гледате в далечен хоризонт, но конете с капази възпитани в неолайнярски дух едва ли някога ще вденат идеите Ви.
България може да се оправи и за по-малко от 800 дни, стига решителна кейнианска ръка да пипне икономиката.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеКак да се чуят добри идеи, когато всеки лумпен крещи безумия. Хора, пийте си хапчетата и не пипайте клавиатура.
Че не взимат напечатени пари на лихва от централните банки на Г8?
Може и да ти се плаща да пишеш тук, но поне от време на време мисли с главата си.Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеНа 12 декември 2008 г. новоизбраният президент на Еквадор Рафаел Кореа (БВП около 50 милиарда евро, 30 пъти по-малък от Италия) официално декларира в директно излъчване по телевизията на целия американски континент, че „изтрива националния дълг, считайки го за „омразен”, тъй като е неморален; създаден е в разрез с конституцията, подтискайки народа, чрез измама.
“Убеждават ни, че което е закон, тоест е легитимирано, значи е правилно. Не е така: в земята на Еквадор важи новият конституционен принцип, според който само което е правилно за населението може да бъде закон”.
Плевнелиев, бъди смел, ние сме с теб и ще те подкрепим.Last edited by mibova; 09.03.2013, 09:49.
Коментар
-
Президента на Еквадор промени историята
Президента на Еквадор промени историята, а г-н Плевнелиев да вземе ли същия пример?
На 12 декември 2008 г. новоизбраният президент на Еквадор Рафаел Кореа (БВП около 50 милиарда евро, 30 пъти по-малък от Италия) официално декларира в директно излъчване по телевизията на целия американски континент, че „изтрива националния дълг, считайки го за „омразен”, тъй като е неморален; създаден е в разрез с конституцията, подтискайки народа, чрез измама.
Плевнелиев, бъди смел, ние сме с теб и ще те подкрепим.Last edited by mibova; 09.03.2013, 09:49.Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар