IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Сега без Дянков, кой ще ни спаси от данък върху борсовите печалби?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Belcho Разгледай мнение
    Човекът вече се завърна... Вече няма притеснения, нали ;-)
    http://www.segabg.com/article.php?id=637397

Без думи

Коментар

• Човекът вече се завърна... Вече няма притеснения, нали ;-)

Коментар

• не искам никой да ме спасява
        ще си ги плащам с кеф или ако ми е скъпо няма да печеля
        “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Нищо лично, но по всички земни кълбета си има данък за местните. Както и приспадане на загуби. Смятам че ще е доста оздравително за БФБ.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
            Опасявам се да не дойдат на власт някакви луди с комунистически убеждения като волен сидеров напримерно.

По ангелите - защо ме домързя овреме да вляза в политиката - сега можеше да стана Дуче и да спася и борсата и Отечеството.
            Ами пробвай. Ще направим веднага електронна подписка в твоя подкрепа
            Ето и предложение откъде да намериш пари
            http://telegrafist.org/2013/02/03/38680/
            Last edited by kokotom; 19.02.2013, 18:04.

Коментар

• Опасявам се да не дойдат на власт някакви луди с комунистически убеждения като волен сидеров напримерно.

По ангелите - защо ме домързя овреме да вляза в политиката - сега можеше да стана Дуче и да спася и борсата и Отечеството.
              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Сега без Дянков, кой ще ни спаси от данък върху борсовите печалби?

Сега без Дянков, кой ще ни спаси от данък върху борсовите печалби?
                И той ли ни спаси предния път?
                А ще има ли приватизация на БФБ-София или това е една от причините за махането на Дянков?

Все добри въпроси, отговорите на които са в бъдещето
              Working...
              X