Първоначално изпратено от ceneto
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Трябва ли да се намали броят на депутатите в парламента?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнениеТе в момента и 0 /нула/ да са - все тая !!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеСпоред теб трябва ли да се проведе допитване (референдум) . Да си каже думата българският гражданин.www.crossfit.bg
Коментар
-
Първоначално изпратено от nns Разгледай мнение50-60 макс 80 човека трябва да са от една стрна много по-малко държ. разходи , от друга много по-малко марионетки наредени в листите по незнайни кртитерии.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение36 човека са доста малко за размера на населението.
Да не споменаваме разходите за администрация, транспорт, командировки и тн
Коментар
-
Първоначално изпратено от Андрей Любенов Разгледай мнениеЕто личната ми позиция, публикувана ПРЕДИ предишните избори. Тогава неуправляващите бяха много съгласни, но после сякаш забравиха...
В борбата с кризата – 15% съкращения на депутатски места?
поздравиCustodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от Андрей Любенов Разгледай мнениеЕто личната ми позиция, публикувана ПРЕДИ предишните избори. Тогава неуправляващите бяха много съгласни, но после сякаш забравиха...
поздрави
Коментар
-
Ето личната ми позиция, публикувана ПРЕДИ предишните избори. Тогава неуправляващите бяха много съгласни, но после сякаш забравиха...
поздрави
Коментар
Коментар