IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

На съд:"Правилник за работа и организация на Столичен инспекторат"

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ще илюстрирам безобразията на "Столичен инспекторат", с наредбата за домашните животни , която беше отменена тихомълком от съда, като нарушаваща Конституцията и законите на страната.
    http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=1400968
    Отмяната на наредбата,не беше съпроводена с този шум от страна на медиите, какъвто шум имаше при обнародването и, което говори за принадлежността на свободните медии.
    Междувременно, служителите на Столичния инспекторат вместо да нищят общинската корупция и общинските си въшки, правиха глутници и шайки, за да нападат хората,разхождащи домашните си любимци в парковете.
    Бяха събрани глоби, бяха принудени граждани, да чипосват животинките си.
    От глобите служителите на Столичния Инспекторат са получили заплати и бонуси, защото постъпленията от такива глоби, не влизат в републиканския бюджет, а в Столична община.
    Сега, когато наредбата е отменена окончателно и безвъзвратно, какво става с глобите в минало време, наложени на дисциплинирани и податливи граждани?
    Ще бъдат ли върнати тези глоби, изплатените заплати и бонуси?
    Това няма как да стане , освен с решение на Съда, ама съда не се интересува от това.
    Даже, наредбата продължава да стои на видно място в сайта на общината и инспектората.
    Налице е обществена опасност и е необходимо да бъде забранена дейността на Столичен инспекторат извън общинската структура. Обществената опасност идва от това, че в провинцията копират "софийския опит".

Вместо да се заяждаме тук, моля да бъде констатирано наличието на голям проблем.
    Не мога да направя нищо повече, от това, което правя.
    Освен възмущението, предприех тези мерки, които имат ефект върху "Столичен инспекторат", но ефекта е слаб.
    Необходим е известен "разследващ" журналист, който да проследи съдбата на "милионите левове" фалшиви и мними глоби, които софиянци внасят в Общината и в касата на Столичен инспекторат.
    Нещата освен че са смешни, жалки и съответствуващи на чиновническия балкански манталитет, са и подсъдни.
    Надявам се тези публикации да бъдат прочетени от журналисти, юристи и адвокати, защитаващи правата на гражданите.
    http://vbox7.com/play:5651e40800
    http://avtopolis.net/bg/
    Attached Files
    Last edited by 0001; 21.11.2013, 04:23.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
      Напълно разбирам и подкрепям борбата ти с клатикурците от държавните и общински служби. В никакъв случай обаче не мога да приема отвратителните ви плакати и табели, с които цяла София е облепена. А и чалгаджийския мотив в тях не ми е по вкуса.

Прав си, но не е тук мястото за спор!
      Нито един от тези задници не е мой и не мога да отговарям за тях!
      Ако ме подкрепяш в борбата ми, не ме спъвай в тази сериозна тема.
      Моите уважения към мнението ти, напълно съм съгласен с него, така че спор няма!
      Ако не бях съгласен, тогава има спор, но в случая, няма.

Много обичам природата и зная много дървета по София и страната, познавам ги по добре от теб и този, който се подсмива в следващия пост...
      Аз си общувам с дърветата, дори и когато имат те два крака.
      Не обичам поповете, чиновниците и тези, които колят дърветата,за да се топлят на тях!
      http://www.youtube.com/watch?v=5PgkBT02AIM
      Last edited by 0001; 05.12.2012, 15:19.

Коментар

• Първоначално изпратено от 0001 Разгледай мнение
        .... проверих внимателно точно това дърво....
        Ахахахахахахаааа ...

Не се сдържах - извиняаам са ...
        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Напълно разбирам и подкрепям борбата ти с клатикурците от държавните и общински служби. В никакъв случай обаче не мога да приема отвратителните ви плакати и табели, с които цяла София е облепена. А и чалгаджийския мотив в тях не ми е по вкуса.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
            Сигурно няма никаква връзка

Много са ви красиви шибаните табели и плакати навсякъде. Какво подкрепа ли търсиш? Какъв ти е проблемът? Ще спрете ли със селския маркетинг по дървета и пътни знаци????
            Колега, моля те....

Нека не цапаме сериозната тема касаеща извращения и произвол от страна на СОС, със заяжданици. Ако имаш желание за заяждане, имаш ми мейла.
            А колкото до това, какво правя тук, то е да споделям "информация", касаеща не само мен, но и много хорица, които не знаят правата си и стават жертви на глоби от страна на организираните престъпници от "Столичния Инспекторат".

До Областният управител на София
            Данаил Кирилов
            Т У К

относно: Системно нарушаване на Конституцията и Законите на Република България, от страна на СОС , със приети наредби и "Правилник за работата и организацията на Столичния Инспекторат"

Гн Кирилов,

На основание чл. 143. (1) от Конституцията ви информирам и сигнализирам за нарушена законност и административен произвол.
            Прилагам документ вх. № 94-Л-286/04. 12.2012 г. атакуващ като нищожен "Правилник за работата и организацията на Столичния Инспекторат", приет с Решение № 344 по Протокол № 15 от 26.06.2008 г.
            Надявам се на Вашата намеса за възстановяване на нарушената законност и административния произвол от страна на СОС, който в превишение и с присвоени права е приел не само този "Правилник".
            В голямата си част от приетите от СОС наредби , съдържащи санкции и глоби, не фигурат законови основания и дискреция.
            Надявам се да спрете действието „Правилника” преди произнасянето на Административния съд, което е в рамките на Вашите пълномощия.
            Поздрави на Вашия млад, красив и компетентен юристконсулт, от който имам прекрасни лични впечатления.
            Надявам се да ме приемете в удобно за Вас време, ако прецените това.
            Интернет страницата на администрацията Ви, не функционира.

С уважение: Любомир Мулетаров
            GSM: 0888710202
            София, 05.12. 2012 г.

Това , дето го написах за поздравите за юристконсулта, си е бъзик.
            Главният юристконсулт беше /когато го видях/, дърт, дебел, плешив, некомуникативен, недобронамерен и според мен, чакаше да почине от нежелание за работа....
            Може и да се е споминал вече....щото беше отдавна.
            Last edited by 0001; 05.12.2012, 14:04.

Коментар

• Сигурно няма никаква връзка

Много са ви красиви шибаните табели и плакати навсякъде. Какво подкрепа ли търсиш? Какъв ти е проблемът? Ще спрете ли със селския маркетинг по дървета и пътни знаци????

Коментар

• Здравейте господине, темата не касае вашата снимка.
                Не искам да влизам в спор с Вас, с което ще се отклоним в грешна посока.
                Сайта на снимката, не е собственост на Ем Комплект 33, в което можете да се убедите и сам.
                Освен това, проверих внимателно точно това дърво.
                На него няма нищо заковано.
                Да не би да става въпрос за фотомонтаж?
                С уважение към наивните наивници.
                Л. Мулетаров- най наивен, наивник.
                Last edited by 0001; 05.12.2012, 12:59.

Коментар

• Много са наистина рекетьорите в тази община. И не вършат никаква работа. Ако вършеха до сега да са ви скъсали задниците от глоби

Коментар

• На съд:"Правилник за работа и организация на Столичен инспекторат"

Здравейте! В "Софийска община" с вх.номер 94-л-286/4,12,012, е факт атакуването в Административен съд, на "ПРАВИЛНИК за организацията и дейността на Столичен инспекторат" към Столична община.
                    http://www.lex.bg/forum/viewtopic.php?f=21&p=510237
                    Много години, дирекция "Столичен инспекторат" рекетира граждани и фирми в София, събира "глоби", от които после получава заплати и допълнително материално стимулиране.
                    Не би било чудно, от тези "глоби", да се "облажват" общинските съветници и някои други фактори.
                    Както ще се информирате от текста на документа, това е ставало и става в нарушение на Законите и без каквото и да е, правно основание.
                    Наредбите на СОС падат в съда и се надявам , този позорен " ПРАВИЛНИК за организацията и дейността на Столичен инспекторат към Столична община" да падне, а след това от 430 човека , състава на "рекетьорите от "инспектората да остане 100-150, а рекета върху хората в София да намалее.
                    Това всичко е ставало и става пред очите на "правораздаващите" органи, полиция и журналисти......
                    Не мога да публикувам целия текст тук, защото е дълъг.
                    Надявам се, да се замислите върху административния произвол, на който сме подложени и да четете със съмнение, наредбите на СОС, в които няма законово основание и дискреция

Любомир Мулетаров.
                    http://vbox7.com/play:5651e40800
                    http://avtopolis.net/bg/fiat/
                    Attached Files
                    Last edited by 0001; 21.11.2013, 04:26.
                  Working...
                  X