IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нужен ли ни е Южен поток, или се вкарваме в нов проект подобен на БелеНе?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
    Не случайно Орешарски търси връзки със Северна Кореа.
    Ще има договор износ на зърно срещу внос на ядрени технологии.

там няма такива технологии...

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
      Може би е съкращение от бития -бит, ебания- ебан за по-кратко, че няма време от копане: )

Модито, тоя докога ще пише за пишки, ебан, негри и подобни във всички теми?

Коментар

• Алеко рече и отсече, почваме строежа лятос!

http://www.blitz.bg/news/article/265476

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
          Както се вижда на Украйна нито газопроводите нито реакторите гарантираха каквото и да било.Пиндостанците като нищо ще ги взривят.Независимост може да ни гарантира само ядрено или някакво ново изключително оръжие изобретено от българи.Със самолети и танкове няма да стане
          Не случайно Орешарски търси връзки със Северна Кореа.
          Ще има договор износ на зърно срещу внос на ядрени технологии.
          Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
            Нужен е разбира се,след като нямаме армия това е нашата гаранция за мир в
            региона.И АЕЦ е необходим само ,че не на р.Дунав,а на Арда или Тунджа при Елхово,
            заедно с проекта от Каспийския регион през Турция и България би ни гарантирало
            спокойствие и мир в следващите 100г.
            Както се вижда на Украйна нито газопроводите нито реакторите гарантираха каквото и да било.Пиндостанците като нищо ще ги взривят.Независимост може да ни гарантира само ядрено или някакво ново изключително оръжие изобретено от българи.Със самолети и танкове няма да стане

Коментар

• Нужен е разбира се,след като нямаме армия това е нашата гаранция за мир в
              региона.И АЕЦ е необходим само ,че не на р.Дунав,а на Арда или Тунджа при Елхово,
              заедно с проекта от Каспийския регион през Турция и България би ни гарантирало
              спокойствие и мир в следващите 100г.

Коментар

• Хайде на хаирлия да ни е, първата тръба тръгна!

http://pressadaily.bg/publication/42...3%D0%BB%D0%B8/
                Суперкачествени тараби, произведени в http://www.europipe.com/17-0-Startse...tartseite.html

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                  И като как го изчисли за "най-скъпия". Като има по-евтин що не докараш? Хайде, заеми се и вкарвай по-евтин газ. Не ни занимавай с фантасмагориите си за "топлата вода" от Козлодуй. Сигурно в Алжир е по-евтин, докарай го до тук. И в Азербайджан е евтин. Ама като влезе в Турция и става "турски", а не "азербайджански".
                  И бананите в Колумбия сигурно са почти без пари, като тиквите у нас, ама тук е България.
                  Ами не съм вносител на газ, приятелю, нямам капацитета да докарам газ. За бананите си прав но, тук не те са на власт, ами едни други упоменати, сещаш се. Виж, за топлата вода от Козлодуй не са фантасмагории и е грешно да се пилее толкова благо но, властимащите, види се, /пак?/ се уредиха с /не/преки субсидии от Газпром. Явно, българинът ще има да се бърка още дълго и да му висят паразити на шията и да му образуват нерви. Ако се вгледа човек в "аргументите" на Р.Овч. и /неговата Ко/ защо такава система била "неизгодна" (обаче, и те забравиха да споменат, НА КОГО не е изгодна) направо да се слисаш: Защото, видите ли, досега не било правено никъде. И не се отчита, че ред условия в света не са същите, като у нас, че тук, за разлика от там, има маса стимулиращи дадености, а и ще се усвоят доста средства от фотдовете, ще станем къде по-конкурентоспособни...Последното, излиза, не им влиза в плановете, щото "бедният избирател е национално богатство" за споменатите паразити. Естествено, газ ще се консумира винаги и, като ограничат добива на "грешна" енергия от другаде, те си уреждат повече комисионни. Та, поне тях ги разбирам. Виж, ти накъде биеш, за мен си остава загадка.
                  Last edited by Pyramid; 28.11.2012, 16:12.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                    На цена, както от Русия ли? Че той, руският газ, е възможно най-скъпият бе, Гигов. Скъп може и да може да се докара и от другаде, ти не се коси - въпросът е, как да дойде по-евтин.
                    Иначе, Дохтурът ме изненадва приятно: Предлага конструктивен подход. Но...мен и така ми харесва анкетата. Има гъдел
                    И като как го изчисли за "най-скъпия". Като има по-евтин що не докараш? Хайде, заеми се и вкарвай по-евтин газ. Не ни занимавай с фантасмагориите си за "топлата вода" от Козлодуй. Сигурно в Алжир е по-евтин, докарай го до тук. И в Азербайджан е евтин. Ама като влезе в Турция и става "турски", а не "азербайджански".
                    И бананите в Колумбия сигурно са почти без пари, като тиквите у нас, ама тук е България.
                    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• На цена, както от Русия ли? Че той, руският газ, е възможно най-скъпият бе, Гигов. Скъп може и да може да се докара и от другаде, ти не се коси - въпросът е, как да дойде по-евтин.
                      Иначе, Дохтурът ме изненадва приятно: Предлага конструктивен подход. Но...мен и така ми харесва анкетата. Има гъдел

Коментар

Готов съм да променя въпросите в анкетата, само и само мир да има и да гласуват поне 5000 човека!
                        Давай предложения какви да са въпосите?
                        Кой се интересува от това, какво мислят някакви български прошляци за "Южен поток"?
                        Няколко европейски страни искат газът да заобиколи Украйна, за да не може когато тя самата не си плаща, да спира кранчето към Европа. И най много го иска Русия. Какви сме ние та да казваме "кой да кара влака"? Руснаците не искат тяхната кесия да зависи от пияните хохли и заобикалят Украйна. Ако ние се опъваме, ще ни заобиколят и нас. Както "Северен поток" заобиколи враждебните към Русия поляци и отиде право в Германия. Това е положението. То не е зле и ние да не зависим от капризите на Украйна. Пък ако можехме да си доставим газ от другаде, на същата цена както от Русия-още по-добре, ама няма от къде!
                        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от VINS Разгледай мнение
                          Ми ти така просташки си задал въпросите, че хората си мислят че който гласува ЗА Южен Поток (и/илиБелене )е комунист и иска България да стане 16тата Република на СССР

Готов съм да променя въпросите в анкетата, само и само мир да има и да гласуват поне 5000 човека!
                          Давай предложения какви да са въпосите?
                          Last edited by X_Y; 27.11.2012, 22:00.
                          Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

Моля, грасувайте в анкетата! Не бъдете пасивни, сега се решава бъдещето ви колеги и това на вашите мили дечица!
                            Гласувах! Според мене са нужни на България както ЯЕЦ "Белене", така и "Южен поток", а добива на шистов газ е вреден и опасен! И на референдума така ще гласувам. Да го духа дон Тиквоне!

Коментар

Ми ти така просташки си задал въпросите, че хората си мислят че който гласува ЗА Южен Поток (и/илиБелене )е комунист и иска България да стане 16тата Република на СССР
                              Ща прощааш, за дет съм прос, ама ми убегват другите петнайсе ...
                              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Ми то не е ли така?

Коментар

Working...
                                X