Първоначално изпратено от mecka_stryvnica
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеАми европейските биткойни как ще усвоява?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнениеА дянков как ще следи сега преводите и таксите ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеТъй нареченото копане е еквивалентно на процеса на сетълмент в междубанковите операции, а също така и на равнение на сметките за избягване на двойни плащания. Не виждам как може да се каже, че това е излишно?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеПравилният въпрос е, какво още не си включил в сметките?
1. Все още няма произведено нито показано такова устройство - биткойн АСИК /специализирана платка за копане на биткойни/
2. Дори и да има, ако всеки си купи то тъй наречената трудност на мрежата ще се вдигне автоматично и доходността пък съответно ще падне автоматично.
3. Завчера собственикат на една от 3-те фирми заели се с произвоството на АСИК за биткойни забегна на наякъде и много хора увиснаха с парите с които предплатиха. В момента го издирва дори компанията която му обработваше плащанията от кредитните карти защото е наводнена с чарджбек искания, които тя е длъжна да уважи за сметка на покрилия се търговец!
4. Не се знае, останалите 2 лимонки кога ще избухнат... И се оказва, че най-сигурно е да купуваш специализирани компютри за биткойн не с биткойни, а с кредитни карти. Тези които платиха с биткойни се оказаха най-пострадали... Голяма реклама за биткойн мрежата, няма що...
в момента тия биткойни са във фазата на дивия запад... нормално ...това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнениеСамото копаене е никому ненужна услугаСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеПитах къде точно са ми криви сметките?
1. Все още няма произведено нито показано такова устройство - биткойн АСИК /специализирана платка за копане на биткойни/
2. Дори и да има, ако всеки си купи то тъй наречената трудност на мрежата ще се вдигне автоматично и доходността пък съответно ще падне автоматично.
3. Завчера собственикат на една от 3-те фирми заели се с произвоството на АСИК за биткойни забегна на наякъде и много хора увиснаха с парите с които предплатиха. В момента го издирва дори компанията която му обработваше плащанията от кредитните карти защото е наводнена с чарджбек искания, които тя е длъжна да уважи за сметка на покрилия се търговец!
4. Не се знае, останалите 2 лимонки кога ще избухнат... И се оказва, че най-сигурно е да купуваш специализирани компютри за биткойн не с биткойни, а с кредитни карти. Тези които платиха с биткойни се оказаха най-пострадали... Голяма реклама за биткойн мрежата, няма що...Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеПитах къде точно са ми криви сметките?
Коментар
-
има уловка 100%
ПП а какво да кажем за мини-риг-а дето е 1500 Гх/сLast edited by bertram; 14.01.2013, 16:49.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеТези от бътърфлай лабс продават някакво устройство с капацитет 60 gh/s за $1299 долара. Според калкулатора тук: http://www.alloscomp.com/bitcoin/calculator , това устройство ще изкарва по $3,994.35 на месец?
Къде точно са ми криви сметките? 60 gh/s = 60 000 mh/s
100% това чудо не може да си избие парите, а избие ли ги е време за нов ъпдейт на хардуера.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Тези от бътърфлай лабс продават някакво устройство с капацитет 60 gh/s за $1299 долара. Според калкулатора тук: http://www.alloscomp.com/bitcoin/calculator , това устройство ще изкарва по $3,994.35 на месец?
Къде точно са ми криви сметките? 60 gh/s = 60 000 mh/sМнението не е препоръка за сделки!
Коментар
-
Този концепт звучи интересно, особено защото светът има нужда от нещо ново и радикално, за да реши икономическите си и финансови проблеми. Трудно ми е обаче да си представя, че биткойн ще се наложи трайно като алтернативна валутна единица. Много акула на този свят няма да го позволи.
Иначе поздравления към Форекс Мастъра. В годините той показа много прозорливост. Като изключим алтернативата депозити (която по принцип отхвърлям) имам чувството, че е един от малкото тук, които са в час.
Коментар
-
Първоначално изпратено от m0mchil Разгледай мнениеСпоред един bitcoin калкулатор при текущото състояние на системата, ако лаптопът няма AMD видео, грубо (5 MHash/s) - около 0.02 BTC на месец.
С видео, пак грубо (50 MHash/s), 0.24 BTC на месец.
'Копаенето' в момента се пренася на специализирани устройства, например от BFL.
Коментар
Коментар