If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Има няколко причини - Кипър едната, забраната на част от руските чиновници да имат банкови сметки в чужбина (ко прайм тогава?), вероятно става дума и за други капитали. Като добавим към това наивници и ентусиасти и готово. А истинските Биткойн любители, те са си купили от валута отдавна, още миналата, по-миналата година.
То направо като прав ъгъл. Може да се използва в геометрията за начертаване на правоъгълници и квадрати.
Според мен, психологичестката граница ще е на $1600. Ако изобщо балона успее да се раздуе до толкова, де....
При $1600 ще има масово осъзнаване, че 1 биткойн някак си не струва колкото една златна монета от 1 унция тежаща у джоба.
Горко им на тези, които се усетят чак на 1600 долара. Не става въпрос дали струва колкото златна монета от 1 унция. По-скоро, че с 1 унция злато можеш да отидеш практически навсякъде да си купиш нещо, а с 1 биткойн възможностите са доста ограничени. Има вероятност този ръст да е свързан не толкова с функцията на биткойн като убежище (за мен такава функция все още не съществува), а по-скоро с инсайдърски покупки на база очаквания за приемане на биткойн като платежно средство на някакво по-сериозно ниво...
То направо като прав ъгъл. Може да се използва в геометрията за начертаване на правоъгълници и квадрати.
Според мен, психологичестката граница ще е на $1600. Ако изобщо балона успее да се раздуе до толкова, де....
При $1600 ще има масово осъзнаване, че 1 биткойн някак си не струва колкото една златна монета от 1 унция тежаща у джоба.
Привет Мастъре.Спомням си когато говореше за някакво тайно начинание на което си се посветил преди известно време и когато отвори тая тема ми стана ясно кое е .Та понеже се посветих на материалните неща от тогава насам,сега ми остана малко време да обърна внимание на виртуалните.Почнах да ти чета темата отзад-напред ама туй пусто време пак не достига и реших да комбинирам и с отпред-назад ,та гледам,че даже и ти се учудваш каква истерия се задава с тоя биткойн.Може и аз да си купя някой като поизчета малко материал,но ще изчакам да отмине тая истерия в момента.
Чакай да те изчеткам,че ти си един от колегите за които си заслужава да се чете форума,другия беше асенчо,ама той се изгуби нещо за което много съжалявам.
Айде успех с виртуалната пара засега
След последните глупави изцепки на чифутина - сорос, че златото вече съсипа своя статут на “инвестиция-убежище“ - Bitcoin мина 200 долара
Сигурно Bitcoin е най доброта “инвестиция-убежище“
1. Някои от тези са правени в час по трудово
2. мтгокс дьржи 80% от тьрговията с биткойн
Имах предвид, че тези неща ще се променят.
Припомням, че по план утре мтгокс трябва да включат лайткойн и неймкойн в супата от тьргувани криптовалути. Резултатьт ще бьде изтичане на още повече долари и евро в криптовалутите. За курсове не се ангажирам. Шоуто на манежа започва.
на 15 април трябва да отвори още поне една сериозна борса, предполагам и други вече професионално направени и да се спре с това хакери-макери, защото проблемът последните дни дойде повече от претоварване на мтгокса, отколкото от целенасочени ДДОС. Естествено, че има и възможност за хакерски атаки, но последната седмица като че ли не беше от това. Да не се държат много пари в борсите дълго време трябва да си остане принцип .
Може пък да видим намаляване на комисионните на борсите, като се размножат. На никого не му пука вече за usd,euro. btc,ltc се търгуват на корем, като инжектират ltc и на мтгокс тия дни ще стане още по-интересно, нали са обещали.
списък с борси, които обменят Биткойн, колко ти душа сака:
Коментар